Gå til innhold

Ragnar

Bruker
  • Innholdsteller

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ragnar

  1. 1. Mortimer 2. JonasM 3. geirti 4. Jokke 5. Albert 6. Caz 7. Pétur 8. Rettep 9. Dennis Iliohans leggskinn 10. knyst 11. Blaapaatur 12. MLandmark 13. HenrikM 14. sdk 15. Celebi 16. PhunxZtar 17. Sandra 18. henkih 19. hdaniels 20. Benedicte 21. matsj 22. Mikki 23. Medgangssupporter 24. Fru Albert 25. Anette 26. Jørgen S 27. Anders C 28. Chriss 29. lobben 30. Tasse 31. andersmann 32. peas on earth 33. Ølriksen 34. III 35. maggs 36. Jan Fredrik 37. Vara 38. Eiko 39. Pétur 40. Blaasoldat 41. mads 42. Kasper 43. AndersBD 44. Slum 45. ØyvindW 46. Henriette 47. Freak Magnet 48. Martin 49. S_ern 50. dandee 51. Mikkel 52. Mini Harstad 53. rusle 54. bendel 55. Katrine 56. M-A-N 57. Daigo Nr 10 58. Kjakan 59. Posse 60. Maan95 61. Authen 62. Avløsen 63. BjornH 64. knutta 65. alltidblaa 66. MrKaizer 67. Kaizer Alphonse 68. Hr. Smith 69. sta 70. Espen 71. Håkon 72. Marius 73. Mette Marit 74. Robinho 75. eirik#4 76. mharl 77. roger 78. Stairs 79. Aniara 80. STBAlltid 81. Hofbräu 82. Potter 83. Ragnar
  2. Ja, det er et enormt viktig arbeid du gjør... Takk det samme..
  3. Bitter? Nei. Men synes det er rasende festlig at mitt innlegg nå har blitt sensurert 3 ganger uten noen form for forklaring eller annet. Jeg antar jeg har brutt den uskrevne reglen å mene noe annet enn hva styret/mod. ønsker at jeg skal mene. FORSØK NR. 8: Mulig du er en mann uten moral og prinsipper i livet gufa, men for mange andre så er gjerne en sak av urettferdighet noe man gjerne kan bruke et minutt eller to på, også uten at det rammer en selv. Voksent å moderere Stabæk Supports offisielle forum med 2000 medlemmer der en sensurerer alle innlegg man ikke personlig liker.
  4. Bitter? Nei. Men synes det er rasende festlig at mitt innlegg nå har blitt sensurert 3 ganger uten noen form for forklaring eller annet. Jeg antar jeg har brutt den uskrevne reglen å mene noe annet enn hva styret/mod. ønsker at jeg skal mene. FORSØK NR. 5: Mulig du er en mann uten moral og prinsipper i livet gufa, men for mange andre så er gjerne en sak av urettferdighet noe man gjerne kan bruke et minutt eller to på, også uten at det rammer en selv.
  5. Bitter? Nei. Men synes det er rasende festlig at mitt innlegg nå har blitt sensurert 3 ganger uten noen form for forklaring eller annet. Jeg antar jeg har brutt den uskrevne reglen å mene noe annet enn hva styret/mod. ønsker at jeg skal mene. 4. forsøk: Mulig du er en mann uten moral og prinsipper i livet gufa, men for mange andre så er gjerne en sak av urettferdighet noe man gjerne kan bruke et minutt eller to på, også uten at det rammer en selv. Jeg regner med at også dette blir slettet, men det er jo alltids noen som får sett det.. Snakkes!
  6. Da prøver jeg for 3. gang, etter å ha blitt sensurert nå 2 ganger. Dette er bare helt latterlig. Ikke noen begrunnelse, ikke en dritt. Dere sletter vel brukeren snart tenker jeg. Tåler man ikke at andre har andre meninger? Ønsker man en supporterklubb der alt uønsket sensures? Forsøk 3: Til dere som har sendt meg pm om jeg har fått noe svar ang. sensur: Nope
  7. Hvorfor blir jeg sensurert? Kan mod. sende meg en PM med en forklaring på hvilket punkt av reglementet jeg brøt? Jeg digger et forum der man kun har yttringsfrihet så lenge man ikke er uenig med styret/mod. (Nå blir vel også dette slettet) For ordens skyld skrev jeg noe sånn som dette:
  8. Jeg antar sesongkort gjelder som medlemskort? Vet ikke helt hvor dette ligger, men det må da være åpenbart for de fleste at jeg har medlemskort da jeg har sesongkort? Er vel ingen fare for at de blir utsolgt for SS-billetter dersom man møter en god time før avspark? Slitsomt å kjøre helt ut til Bekkestua for å kjøpe den samme billetten man får på stadion..
  9. Må man kjøpe SS-billetter på butikken, eller går det på stadion også? Trenger man medlemskort/sesongkort som bevis? Nesten redd for å ikke få meg billett, og det er egentlig jævlig deilig.. Håper på fullsatt!
  10. Hva er det egentlig alle pengene går til? Er det noen som har et circabudsjett som viser de 5-6 største inntektskildene/utgiftene?
  11. Det jeg lurer på sånn litt i etterkant er jo hvem som tipset media om dette? Målet var åpenbart å sverte Stabæk Inferno(/SS?)? Evt. en utenforstående kjøper, men det er vel hovedsaklig Stabæk-fans som har kjøpt dette. Til deg som har gjort det: ER DU FORNØYD NÅ? FIKK DU OPPMERKSOMHETEN DU VILLE? Ikke bare dro du Stabæk Inferno og supporterklubben ned i gjørma, men jommen gikk hele klubben med i dragsuget! Og ikke bare dro du opp gamle sår som har grodd i mange år, men du lagde nye sår i klubbens ære. Bra jobbet! Det er nok ingen som har baller til å stå frem, men du får i det minste leve med skammen.
  12. Hehe. Et godt poeng. Grunnen til at OJ går fri, er jo fordi de fleste er kjent med hans ironibruk. Her har jo Dagbladet/Gaysir uten å sette seg videre inn i saken, heller kjørt ukritisk på for å lage mest mulig oppstyr. Dermed blir nedturen desto større når fakta kommer på bordet.
  13. Hvorfor leser du heller ikke heller pressens Vær Varsom-plakat i stedet for å kommentere basert på egne meninger? http://presse.no/Pressens_Faglige_Utvalg_P...arsom-plakaten/
  14. http://fotball.smp.no/eliteserien/article139356.ece Jeg ser SMP også har laget en kopiartikkel her. Jeg kan dog ikke se hvordan de selv kan hevde at Inferno ikke var tilgjenglig for kommentarer? Da originalartikkelen ble publisert samme morgen, og SMPs kom på trykk 12:24, stiller jeg meg tvilende til at ikke også SMP har brutt god presseskikk. Ellers synes jeg det var en uvanlig puslete pressemelding fra SS. I stedet for å forklare situasjonen og fortelle at dette er en ikke-sak, prøver en heller å ro seg vekk i håp om å berge sitt eget skinn. Jeg tror dette sverter alle Stabæk-fans, og min mening er at det er Dagbladet/Gaysir/SMP som må ta skylden, og ikke nødvendigvis artikkelen. (Selvom jeg også ser at hele episoden hadde vært unngått uten denne). Så mye som jeg har fått med meg om innholdet i artikkelen, er det ikke noe samsvar mellom oppslagets omfang og innhold ift. fanzinebladet.
  15. Haha.. Dette kan du vel ikke mene? Du kan i såfall aldri ha lest en fanzine/supporterblogg ol. Dette må jo være den største agurknyheten i hele Norge, og føyer seg jo bare inn i rekken av en idiotisk svertekampanje mot fotballfans generelt. Db.no: "- En homofil 17-åring som spiller fotball i Bærum i dag og lurer på om han skal fortelle folk at han er homo, vil neppe tørre å ta det steget etter dette. " Hvor stort opplag har egentlig AU? 100? Tror det svir langt mer på pungen med en artikkel fra Dagbladet med 500.000 lesere enn dette. Get real
  16. "I'm in looooooove with veeegaaaaard!" Du var ikke tilfeldigvis en av idiotene med ansiktsmaling på lørdag?
  17. ..Eller slik Stabæk Support i sin tid gjorde.
  18. Spørs. Celtic og Rangers snitter vel alene 110.000 på hjemmekampene. I tillegg er det klubben som Aberdeen osv som trekker en del. Men dersom Cel/Rang blir flyttet til Engelsk liga, blir det fort noe annet.. Oversikten viser jo grovt sett(med masse unntak) innbyggertallet i europas land fra lavt på toppen til høyt i bunn.
  19. Hehe, rimelig idiotiske de oversiktene der ja. Så Vatikanstaten ville toppet listen med 10 mennesker på kamp da?
  20. Gu har stått på kortsiden i hvertfall 10 år
  21. Det må jo være litt bortkastet å melde seg på turen for å få kjøpe billett? Sikkert ikke bare meg som skal på kampen, og gjerne vil være sikret billett, men som neppe har mulighet til å bli med på bussturen. Så da skal setet stå tomt og bussleien øke, i stedet for at man kan få kjøpt på forhånd ved å vise medlemskort? Stabæk burde be om flere billetter også. Det kommer GARANTERT minst dobbelt så mange fra Bærum..
  22. Men poenget drukner som vanlig i eder og galle... Enig. Jeg synes Stabæk Satyren bør ta inn over seg at de assosieres med Stabæk, selv om det er en uavhengig side, ikke minst fordi Stabæk er en del av navnet. Av den grunn kan det være på sin plass å vurdere litt nøyere om det er nødvendig å sparke i alle retninger for å kritisere behandlingen av bortesupporterne. Dette er Stabæk - på godt og vondt. Synes det var en meget bra artikkel jeg! Lenge leve alt som ikke er a4 og politisk korrekt!
×
×
  • Opprett ny...