Gå til innhold

Scot

Bruker
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.stabak.no/
  1. 1. Slum 2. Sandboe, Håkon 3. Maria 4. Rettep 5. Julie 6. Hanse 7. Kenneth 8. Mini 9. MattaS 10. Henrik 11. Niklas 12. Schnellfahrer 13. Norris 14. Luguber, den grusomme 15. Kjetil "Kittil" 16. Maggs 17. StabækLars 18. @ringo 19. hdaniels 20. Kane 21. amuoest 22. BlaaSeier 23.Langemann 24.S_ern 25. Håvard 26. Freak Magnet 27. Alzheimer 28. Zuza 29. Zephyr 30.HenrikM 31.axe 32. Posse 33. Anders 34. Geir T 35. Majimbe 36. Marius 37. Potter 38. Mikkigurk 39. Island 40. Iver 41. Bendel 42. Kjakan 43. kihl 44. BjørnC 45. stabæk_lange 46.KOJ 47. $uperTerje 48. Isla. 49 Siempre Azul 50. Anna. 51. Mortimer. 52. Robinho 53. Simen 54. Loudness 55. Blueballs 56. Scot
  2. Hadde alle hatt samme innstilling som Super-Jon..
  3. Som sagt, jeg skjønner at "homsete" var et ord som ikke var passende. Og jeg trekker tilbake at Hoseth er homsete, jeg har tross alt ikke noe grunnlag for å si det. Vil også understreke at jeg ikke på noen som helst måte har noe i mot homofile, mørkhudete, asiatere, alenemødre, innvandrere, eller noe i den duren. Jeg er ikke rasist fordi jeg brukte ordet "homsete" i en eneste setning. Ta det litt rolig. Samtidig, så står jeg for alt jeg har sagt om drittkasting mot Hoseth, men som jeg har sagt flere ganger tidligere, er det helt greit for meg at andre ikke har den samme meningen som meg om akuratt det. Mener dere virkelig at vi skal slutte med all drittkasting mot spillere på andre lag? Drittkasting mot spillere som jukser vil jeg fortsette med. Men det handler også om holdninger som spres -jeg liker heller ikke egne spillere som jukser, selv om andre gjør det. Ønsker $$ flere mennesker som står blant dem og heier, får man rette fokuset på spillet og ikke det utenfor.
  4. Det handler ikke om å være hårsår på Hoseths vegne, mer om den drittslengingen som er basert på en legning. For skal homo være et skjellsord så må en jo ta med allt annet også, feks mørkhudete, alenemødre og andre som har livstiler en ikke liker. Det handler om å heie frem sitt lag uten å "ta" noen andre fordi de har andre meninger. Å foreslå andre sporter fordi en ikke liker andres meninger vitner jo om at det er kun ens egne meninger som får råde, og ikke takhøyde nok for andre.. Skikkelig stort gjort av deg!
  5. I en annen topic så diskuteres det hvordan man kan få flere til å heie frem Stabæk. Hvordan få flere til å komme på kamp for å heie frem det som vi mener er Norges beste lag. Med påstander som denne over, hvem gidder virkelig å stille opp for klubben og bli tatt for å ha slike holdninger? Hvem gidder å være en del av et felleskap hvor rasistiske ytringer slenges frem slik? Skal man få flere medlemmer til $$ bør ikke slike holdninger vises. Hverken her eller på arenaen. Entusiasme er fint, men når det blir trakassering av andres holdninger som ikke er fotballrelatert blir det bare destruktivt. Klanen måtte jo som kjent rydde opp i sine rasistiske holdninger, og er idag "stuerent" å være medlem i. Så diss gjerne en spiller som må jukse for å kunne levere, men ikke pga religon, hudfarge eller seksuell preferanse. Hvorvidt Hoseth er homo eller ikke, har ingenting med deg å gjøre. Diskuter spillet og allt rundt det - men når du slenger slike meldinger støter du fra deg de som kunne tenkt seg å være med og heie på arenaen. Du ødelegger mer enn du tjener laget ditt. Det gjelder her inne, og evt på tribunen. Oppførselen blir lagt merke til, og likes den ikke så trekker andre seg unna. Jeg har Lillestrøm-tilhengere som kollegaer ( ) og de vurderer å holde seg unna bortekampene pga oppførselen til endel idioter som ødelegger opplevelsen på kamper. Ultras er ikke en akseptert "forening".. Er det for mye å be om at man utviser respekt og høflighet ovenfor andre med andre meninger? Så får vi håpe at Molde har en dårlig dag imorgen og at gutta nå får en kamp hvor motstanderen blir overkjørt! En blaa lørdag til dere alle!
  6. Men er det mulig å be om at dere får stemt den trommen deres? Den låter så falsk og jæv.. at selv tonedøve reagerer!
×
×
  • Opprett ny...