Gå til innhold

hamplene

Bruker
  • Innholdsteller

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

8

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Kun 32 minutter igjen nå, begynner å bli dårlig tid (men herregud vant til å få nyheter rundt midnatt på deadline day vi)
  2. Er visst Zdenek Senkerik som er på vei inn.
  3. En mulighet er å gå på gulesider sin kart tjeneste og trykke Print Screen og åpne det i paint. Da går det an å merke inn områder man har letet i kartet. Må i såfall laste det opp på nett etter at du har gjort dette da.
  4. Skulle gjerne sett Edman i Stabæk-drakt, men redd hans lønnskrav er noe over det vi kan tilby.
  5. Håpløst av FFK det her. Med tanke på både FFK sin økonomiske situasjon og den generelle situasjon rent fotballøkonomisk i Norge for tiden er 3-4 millioner for en talentfull, men fortsatt uslepen venstreback bra betalt og å kalle et bud i den størrelsesorden for en personlig fornærmelse blir bare for dumt. Hvor mye tror denne Johannessen at han skal få for Thommassen? 10 mill? 15 mill?
  6. Magnus Sylling Olsen til Stabæk? ifølge Fotballmagasinet er vi i alle fall interesserte i han. " Magnus Fylling Olsen sa nei til tilbudet fra Kongsvinger. Sportslig leder i KIL Morten Kristiansen kunne bekrefte dette overfor Glåmdalen torsdag ettermiddag. Olsen ga beskjed om at han sa nei til kontraktsforslaget han fikk, via sin agent. FotballMagasinet vet at Stabæk også er ute etter Sylling Olsen."
  7. står om Gunnarsson sin eventuelle retur på L'equipe sine sider i dag også. "Gunnarsson (Nancy) vers Stabaek? Arrivé en janvier 2009 à Nancy, l'attaquant islandais Veigar Gunnarsson devrait rapidement retrouver le club norvégien de Stabaek, avec lequel il avait inscrit 58 buts en quatre saisons, de 2004 à 2008. Avec seulement cinq apparitions en L1 depuis son arrivée en Lorraine (aucune cette saison), le buteur de 29 ans n'a jamais trouvé ses marques avec l'ASNL. Gunnarsson a d'ailleurs confié à L'Équipe que Nancy et Stabaek étaient «tombés d'accord» pour le transfert du joueur. Mais le directeur général du club lorrain, Nicolas Holveck, a démenti l'information, assurant n'avoir eu «aucun contact direct avec les dirigeants de Stabaek à ce jour». À suivre" http://www.lequipe.fr/Football/breves2009/...rs-stabaek.html Ifølge direktør i Nancy Nicolas Holveck har det altså ikke vært direkte kontakt mellom Stabæk og Nancy. Men, dette kan jo også bare være et taktisk utspill så ikke så godt å vite.
  8. At han er stor er udiskutabelt, men ellers er jeg uenig på alle punkter. Fiasko i Ham-Kam, fiasko i Helsingborg, og har trent med Norwich og Plymouth uten å få kontrakt.. Ser ikke helt at han er noe for oss. Det skal legges til at han ble skadet itillegg til at han var lite fit under prøvespillet i Norwich. Fiasko der og der... Er det ditt grunnlag? Jeg gidder ikke engang å nevne spillere som ikke har vært imponerende i andre klubber før de kom til oss. Er jo ganske vanlig å se på hva spilleren har prestert i klubbene han har vært i, når man vurderer å hente noen. Får man Kienast svært billig så greit nok, men sjansen for at han blir en flopp/fiasko er jo ganske stor.
  9. Ifølge en på forumet til Nancy skal det ha stått i L`Equipe at Veigar går til Stabæk på utlån i Vintervinduet. Hvor sant dette er vet jeg ikke, men er jo lov å håpe adressen er: http://forum.asnl.net/asnl/Actualites/enig...jet_1809_43.htm . Står på den siste siden: "Selon l'Equipe, Gunnarsson repartira en prêt dans son ancien club (Stabaek) au mercato hivernal..." Jeg skal ikke skryte av mine franskkunnskaper, lenge siden jeg hadde fransk på skolen, men tror det betyr det jeg har skrevet øverst i mitt innlegg.
  10. jeg fikk opp samme greia på den adthe greie, så nå ser jeg på den siden her: http://livefutboll.altervista.org/index.php?pid=1 det har fungert fint så langt.
  11. En mulighet er jo å danne en slags "investorpool" for å gå inn med penger til spillerkjøp for Stabæk. Dette kan gjøres på mange måter, enten ved at flere går inn med en pengepott som kan brukes på spillere, eller at man kjøper andeler i spillere. Stabæk ønsker helst ikke dette og det blir derfor vanskelig. På grunn av situasjonen er det også et spørsmål om økte lønnskostnader er veldig aktuelt. Men, det kan jo være en aktuell problemstilling.
  12. Nok en svak forestilling hjemme i TA, og det har ikke akkurat vært mange feststundene på Fornebu sålangt i år (selv om vi hadde en brukbar omgang mot Molde, pluss at Charity Shield kampen ikke var så verst). Dessverre mangler vi fullstendig offensiv samhandling, og det blir derfor veldig vanskelig å skape store sjanser / score mål. Når heller ikke Daniel er i toppform, blir det ikke mange poengene. Jeg håper og tror Janne og gutta får orden på laget etterhvert, for jeg er sikker på at det bor mye i dette laget, de må bare få det til å fungere sammen.
  13. Nok en elendig kamp dessverre. En ting er at vi har tatt 6 poeng på 6 kamper, det er selvsagt for dårlig, men det som bekymrer meg mest er spillet vårt for tida. Laget sliter voldsomt med den offensive samhandlingen og det bekymrer meg. Janne og gutta jobber steinhardt med dette, men ting tar tid. Vi må nok derfor være forberedt på at det vil ta en stund før laget fungerer tilfredsstillende.
  14. Slutt å kaste bort poster på at dette er en aprilspøk! Må da for pokker være lov å spørre når Elfsborg ikke har meldt noe om dette på sine offisielle sider, og når svenskefans skriver at det kan være en aprilspøk.
×
×
  • Opprett ny...