Gå til innhold

Gizzy Slugger

Bruker
  • Innholdsteller

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Om Gizzy Slugger

  • Bursdag 01. april 1972

Profile Information

  • Location
    1344
  • Interests
    asdf

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Lever i håpet om en Stabæk blå hangar på FBU

  2. Skynder meg og si at smiley var beregnet for å spise drakten, ikke for den situasjonen vi har havnet i. Den får jeg håpe noen kloke hoder klarer å redde selskapet ut av.
  3. Javel... Ulrichsen er Stabæk-fan. Hvis han pælmer ut Stabæk av arenaen skal jeg spise drakten min. Skal den spises lettsaltet?
  4. Fortjent eller ikke Fy så deilig, håper det betyr at mr Hoff er tilbake i slag
  5. Forsvaret ser ut til å fortsette der de starte forrige år, det vil si helt elendig markering og elendig hodestyrke på dødballer. Denne kampen har vi foreløpig ikke fortjent poeng i
  6. Hvorfor klarer aldri Hedenstad å jobbe tilbake når han tar turen opp. Han gjør kanten sin totalt åpen. Ikke skyld på de andre, det var hans skyld at stabæk kun hadde igjen tre bak. Det skjer hver gang han går opp, og det er alt for ofte han gjør, han har jo ingen av de offansive kvalitetene som trengs innen for motstanders 16
  7. får litt lyst til å skrive "I told you ....."
  8. Noen som vet om Tom Stenvoll er klar til denne kampen? (sorry min uvitenhet)
  9. Takk skal du ha Kjellemann. Jeg ikke noe imot mannen, jeg synes definitivt han fortjener respekt og ros for at han støtter klubben. Min finger peker mot at man ikke kun skal se han som en velgjører og idealist som ikke ønsker noe tilbake. Om man ser i prosent av sin inntekt/formue er det nok mange fler her som har bidratt mye mer en han.
  10. Dersom noen går inn med penger i fotballen med forventing om avkastning kan de ikke ha fulgt mye med på hvordan det har gått med andre investorer. Ulrichsen har investert i Stabæk i en årrekke fordi hjertet hans er Blaatt. Jeg håper også at og regner med at han vil være med så lenge som mulig og at det er vanskelig å tjene penger på fotballen, men se litt på modellen de har lagt opp til. Men se litt hvordan detter er lagt opp. Han har fått tilgang til en indrefilet av en tomt (nesten gratis) han var med å garantere for 500 mil i bygg, men cashet inn 250 mil så snart han fikk sjangsen og sitter faktisk igjen med bygget og leie inntektene. Det er selvsagt mulig å kombinere idrett med foretning og privatliv med business, men man kan ikke lukke øynene helt.
  11. Helt enig med du, men syntes bare at man må nyansere bildet litt. Uten han hadde det nok ikke blitt noen arena og en mulig konkurs for flere år siden. Men man må ikke glemme at han er finansmann og at Stabæk fotball Elite er en bedrift, han til syvende og sist ønsker å kunne cashe inn på.
  12. Om Ulrichesn ser at Stabæk ikke klarer å betale leie for bruk av arenaen, så tror jeg nok ikke han står og ser på. Regnestykket kan bli er: MR Ulrichsen logalitet > 50 mil NOK? Missforstå ikke jeg håper det blir det, men prosessen så langt har vist at han har tatt ut gevinst når han kan, Eks salg av kontordelen til 250 mil
×
×
  • Opprett ny...