Gå til innhold

Oddan79

Bruker
  • Innholdsteller

    283
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Oddan79 vant dagen sist 23. Juni 2021

Oddan79 hadde mest likt innhold!

Omdømme

154

Om Oddan79

  • Bursdag 14. aug. 1979

Profile Information

  • Location
    Jar

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 107 profilvisninger
  1. Edit: Mitt svar ville ikke hjulpet..
  2. 4 uavgjort, og et tap på siste 5 kampene for dem. Føler at det er en god mulighet for poeng ikveld!
  3. Stallen kan justeres ved neste vindu, og ny trener er avgjørende for å lokke til seg riktig folk. JJ pekte også på at det var viktig å forsterke stallen lenge før han måtte gå. Sannsynligheten for å rykke ned er der, men det er ikke mange poeng opp til trygg plass heller. Jeg tipper det er 50/50 akkurat nå, så vil vinduet som kommer være veldig avgjørende på hva utfallet faktisk blir om 20 kamper.
  4. Vinner vi alle er vi på øvre halvdel uten tvil. Det hadde vært deilig, men ikke særlig realistisk Med tanke på at vi har vunnet 1 kamp i år. Hjemmekampene bør vinnes, så tror jeg vi er på god vei til å unngå nedrykk. Det som kanskje er viktigere er å ha forsterkningene klare til vinduet åpner. Trenger mer trollmannen Nusa utover høsten! Han kommer til å bli godt passet på fremover.
  5. Mener å huske de måtte utrede 0 alternativet, og så skal det opp til høring. Tror ikke de har satt en dato annet enn at det ikke skulle ta så lang tid, og at det antagelig kommer opp etter sommerferien en gang. Mulig jeg husker feil..
  6. Dette er vel ikke en kamp de med blått hjerte ser frem til i medgang eller motgang. Viking borte er et mareritt! Poeng i denne kampen er alltid bonus i mine øyne. Personlig håper jeg vi ser et offensivt Stabæk som er villig til å ta noen sjanser fremover når sjansen byr seg. Da tenker jeg at Nusa, og Oliver er beste valg på kantene. Sentralt er jeg som de fleste usikker på hva som er best. Det samme gjelder spissplassen. Backrekken er best Jeppe på sin vante plass. Vet ikke hvordan det går med Yaw, men han må gjerne komme inn å tette igjen hvis han er i form. Sandberg i mål er selvskreven. Alt er bonus i Stavanger så jeg håper gutta spiller med lave skuldre, og at Viking undervurderer oss litt. Det hadde vært utrolig deilig med poeng igjen! Kanskje til og med 2 gode omganger? Heia Stabæk! Alltid. Uansett!
  7. Første runde er satt opp, og vi møter Follo. Kanskje cupen kan bli årets opptur? https://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2021/slik-spilles-1.-runde-nm-menn/
  8. Azemi og Yaw usikre til dagens kamp i følge norsk tipping sitt tippetips.
  9. https://www.budstikka.no/fotball/lover-forsterkninger-hvis-det-trengs/647070!/ Får håpe Bjarmann finner en boksåpner på midten, og en spiss som scorer! (Minst)
  10. Hjemmekamp imorgen og med litt publikum denne gangen! Jönsson melder på stabak.no at flere er friske, og kan melde seg på kampen om plassene, og at det kan bety noe rotasjon på start 11’ern. Samtidig sier gutta at de ønsker å gjenskape Fort Nadderud! Er den tolvte mann nok til å heve nivået? Hvem bør få sjansen, og hvem kan trenge en pause på benken? Litt warm up fra klubbens hjemmeside: https://www.stabak.no/nyheter/sandberg-nadderud-har-vaert-var-borg-vi-ma-tilbake-dit
  11. Han etterlyser nye forsterkninger i sommer hvis vi skal kjempe på øvre halvdel. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/trenger-forsterkninger-for-a-kjempe-i-toppen/645823!/ De siste sesongene har det forsvunnet spillere på løpende bånd ut portene på Nadderud. Stabæk har ifølge styrelederne i klubben og aksjeselskapet aldri vært bedre stilt økonomisk. De har også innrømmet at det er muskler til å forsterke i neste overgangsvindu, hvis det behøves. Gulltreneren fra 2008 sier hans signal vil være «å gjøre en satsing, være kloke og forstandige og søke noen som passer i Stabæks spill og karakter».
  12. https://video.eurosport.no/fotball/mener-hagen-ikke-bor-domme-stabaek-na-ma-vi-faen-meg-begynne-a-gjore-noe-med-dommerne_vid1231645/video.shtml
  13. Tror det er mer optimisme hos oss enn i Tromsø, Mjøndalen, og Sarpsborg for øyeblikket. Ranheim, og godset er kanskje litt mer gira med sine seiere, men er i trøbbel de også. Tror vi klarer oss med en liten luke til nedrykk.
  14. Kan ikke Hanche ta VB, så kan Hernandez gå ned på HB igjen? Moe er kanskje ikke i toppslag akkurat nå, men vi vet jo at han kan spille. Kanskje et par runder på benken er nok til å tenne han igjen.
×
×
  • Opprett ny...