Jump to content

Oddan79

Bruker
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78

About Oddan79

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik
 • Birthday 08/14/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jar

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Skype
  Oddan79

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. https://video.eurosport.no/fotball/mener-hagen-ikke-bor-domme-stabaek-na-ma-vi-faen-meg-begynne-a-gjore-noe-med-dommerne_vid1231645/video.shtml
 2. Tror det er mer optimisme hos oss enn i Tromsø, Mjøndalen, og Sarpsborg for øyeblikket. Ranheim, og godset er kanskje litt mer gira med sine seiere, men er i trøbbel de også. Tror vi klarer oss med en liten luke til nedrykk.
 3. Kan ikke Hanche ta VB, så kan Hernandez gå ned på HB igjen? Moe er kanskje ikke i toppslag akkurat nå, men vi vet jo at han kan spille. Kanskje et par runder på benken er nok til å tenne han igjen.
 4. 3-4 ventes inn hvis det går riktig veien + at 3-4 stk kan være på vei ut hvis det rette budet kommer. Tobbe penger investeres tilbake i akademiet. I våres sa IA at boli ikke var til salgs, nå sier han at alle er til salgs til rett pris/pakke.
 5. Håper Sammy gjør en god figur slik at denne tråden blir litt mer «on topic» i fremtiden..
 6. Yaw Ihle Amankwah inn. Er det en midtstopper som skal ut også?
 7. Det er vel bare at de har han som første valg. http://www.tv2.no/sport/9206229/
 8. Det er mange nye relasjoner på en gang, og det blir det vel uansett. Alan er vel litt drillet på trening i det siste, og Keita husker vel endel fra ifjor, så de klarer seg sikkert fint. Escoe kjenner jeg ikke. Går han rett inn på laget? Jeg hadde nok satte inn Jeppe i steden for Granli på VB. Uansett så blir spennende å se hvordan de nye spillerne påvirker spillet fremover. Jeg tror på magi
 9. Dagens tropp: Mande Sayouba, Christian Mørch, Eirik Haugstad, Nicolai Næss, Morten Skjønsberg, Birger Solberg Meling, Jeppe Arctander Moe, Giorgi Gorozia, Cole Grossman, Ernest Asante, Ohi Omoijuanfo, Shadrach Eghan, Moussa Njie, Agon Mehmeti, Andreas Hanche-Olsen, Emil Bohinen, Marcus Mehnert, Markus Aanesland. Ref: http://www.stabak.no/news/article/skvm3q73nv5013mqlc9xzmfhy/title/troppen-mot-sogndal
 10. Hvordan gikk det med Mathis Bolly kontakten? Burde være et alternativ!
 11. Noen som vet noe om Makhmadnaim Sharifi? Har han noe vi trenger? Stabæk har jo masse folk som kan spille back fra før. Granli, Race, og Birger (hvis jeppe spiller venstre). Håper de legger inn ressursene på en målgarantist, og en stopper backup som også kan spille def midtbane.
 12. Bolly og Kamara inn i sommervinduet hadde vært perfektSleng på Riski, så har vi råd til å selge litt også. Tar gjerne en stopper/def midt back up også. Det er veldig tynt der bak.. Sikkert endel klubber som snuser på noen av våre: Asante, Mande, Birger, og Nico kan vel fort bli solgt om det kommer et ok bud. I tillegg må vel Eghan, og Davey erstattes uansett. Fortsatt en stund til overgangsvinduet, men det blir en spennende tid som vanlig uansett hvor nøktern Ingo var i VG Edit: så ikke post om Fellah lenger opp.
 13. Tempo må opp noen hakk, og jeg syns de uten ball gjemmer seg mye bak en motspiller. Kanskje Asante får opp tempo på angrepet i andre omgang. 1 mål er ikke allverden å ta igjen. Ta litt sjanser, og løp mer, så blir det kanskje noen mål! Heia Stabæk!
 14. Håper det syns at de satser alt for seier idag! En tidlig Stabæk scoring hadde roet nervene mine betraktelig. Heia Stabæk!
 15. Det kommer garantert til å bli en kopi av en annens liganavn alla superligaen, norsk æres divisjon, eller premium ligaen.. Er vi heldig kaller de den bare eliteserien, og holder det enkelt. Håper sterkt på noe enkelt, og lite pompøst.
×
×
 • Create New...