Gå til innhold

Isla

FairFans
  • Innholdsteller

    421
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Innlegg skrevet av Isla

  1.  

     

     

    Om det er Jalland, Tony eller begge to som har ansvar for dødball, uansett en eller begge må ta på seg skylda for at elendigheten på negativ dødball bare går gal vei. Og klubbledelsen/styret må nå ta grep!

    Hva mener du «klubbledelsen/styret» skal gjøre med dødballsituasjonen?

    Vi bytter inn Ingo som en femte midtstopper? Eller kanskje vi skal hente Flem tilbake fra pensjonistenes rekker? :lol::lol:

     

    Det er faktisk utrolig tafatt å kreve "at noen må ta grep". Det er slikt vås som politikere lirer av seg når de vet at de ikke har ansvaret, men heller ikke aner hva som burde vært gjort anderledes.

    Funny guy. Fy faen så lei jeg er av alt våset ditt her inne!

     

    Dersom Jalland har hatt ansvaret for dødballer i mange år nå mener jeg det er på tide at han får fyken. Det er en ganske konkret handling som kan gjøres.

     

    Så får du fortsette å våse rundt her inne med ustoppelig snikk snakk som de politikerne du nevner over.

  2.  

    Om det er Jalland, Tony eller begge to som har ansvar for dødball, uansett en eller begge må ta på seg skylda for at elendigheten på negativ dødball bare går gal vei. Og klubbledelsen/styret må nå ta grep!

    Hva mener du «klubbledelsen/styret» skal gjøre med dødballsituasjonen?

    De har mulighet til å gjøre noe med trenerteamet. Hvis de som har ansvaret er for dårlige i jobben sin er det vel ikke uvanlig at det tas grep?

  3. Vi var bra visuelt med mye flagging i dag, men synging var så som så. Brukbart levert av de som møtte opp, men vi sliter med intensiteten når forsanger(ne) er borte.

    Dette med forsangerrollen er en utfordring som stadig vekk dukker opp, og som vi dessverre sliter med å løse.

  4. Det viktigste i sommervinduet er å styrke forsvaret. Der blir det tynt utover når karantener og eventuelle skader kommer. Bredden bakover står i sterk kontrast til det voldsomme arsenalet vi stiller med fremover på banen nå.

  5. Kjipt at det ikke blir overnattingstur, men jeg blir selvfølgelig med på dagstur når det er tilbudet.

     

    PS: Kan en moderator snart rette opp skrivefeilen i stedsnavnet i trådtittelen her? Det skjærer i øynene hver gang jeg leser den.

  6. Sannsynligvis er det bare nettbestillingen som er stengt. Hvis Brann har fått 400 av våre 850 billetter skal det fortsatt være 450 igjen på bortefeltet. Jeg nekter å tro at alle disse er solgt. Selv har jeg ikke billett, men jeg skal med bussen oppover. Styret jobber visstnok med saken og sier at alle som reiser skal på kamp!

  7. Til alle som lurer på hvordan ettervirkningene av å faceplante i en bil er, så kan jeg gjerne reise rundt og holde foredrag. Tror kanskje jeg knakk nakken.

    Det der er faktisk et av de morsomste fallene jeg noensinne har vært så heldig å være vitne til. Hadde dette vært filma hadde du vært en YouTube-sensasjon i dag. Sånn går det når man blir overivrig for å komne først i hamburgerkøen. Hvordan gikk det med bilen forresten?
  8. Hva er greia med å synge "blø for drakta" når spillerne takker for kampen etter en godt gjennomført bortekamp? Provoserende!

     

    Det er nok et utslag av frustrasjon etter 1 fattig poeng på de siste 7 kampene.

    Samt at mange ble provosert av måten vi slapp inn 3 billige mål og rotet bort sårt tiltrengte poeng vi burde hatt kontroll på. Det tredje målet til Enga blir scoret mot kortsiden vår, og det er mildt sagt jævlig frustrerende å stå og se på at 3 Enga-spillere får stå å spille ball upressa mot nærmest hele vår 11`er og til slutt får pirka ballen i mål.

     

    Sant nok at vi spiller en brukbar bortekamp. Men det hjelper fint lite når vi roter bort alt med ekstremt passivt forsvarsspill. I min bok er det forsvarsspillet mye mer provoserende enn at vi forteller vår mening med å synge "blø for drakta"

×
×
  • Opprett ny...