Gå til innhold

hosleblaa

Bruker
  • Innholdsteller

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om hosleblaa

  • Bursdag 08. juli 1958

Profile Information

  • Location
    Hosle

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Hvis den vises på viasat 4, kan man kjøpe den på viasats nettsider for 100 spenn tror jeg. ringte viasat. umulig å få kjøpt kampen på web fra utlandet. IP adresse i Norge nødvendig. Fanden heller for oss. Jeg prøver samme streamadresse som for kampen i Tirana. Visat diskriminerer nordmenn i utlandet. Brudd på EØS avtalen? her er linken som funket den 15.7. kampprogram kommer opp hver dag. følg med. http://www.atdhe.net/
  2. Hvis den vises på viasat 4, kan man kjøpe den på viasats nettsider for 100 spenn tror jeg. ringte viasat. umulig å få kjøpt kampen på web fra utlandet. IP adresse i Norge nødvendig. Fanden heller for oss. Jeg prøver samme streamadresse som for kampen i Tirana. Visat diskriminerer nordmenn i utlandet. Brudd på EØS avtalen?
  3. SPENNENDE Å FØLGE. DET STOD MELLOM kØBHAVN ELLER wISLA/tALLIN TIL SLUTT. sTABÆK tIRANA SISTE PAR UT I FØRSTE DEL AV TREKNINGEN.
  4. Takk det var klargjørende. Får håpe at Zagreb ryker ( men det gjør de nok ikke), men Krakow kan ryke. Zurich tapte sveitsisk serieåpning. Etter mitt syn er Partizan Beograd, Levski Sofia og Olympiakos de verste vi kan møte. Købh, Haifa, BATE, Zurich, Tallin, Praha blir jevne kamper med vinnersjansje. Forøvrig må vi være forsikitig med bruk av storskjerm under kampen. Se reglementet i anneks til UEFA hjemmesiden. http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Downlo...77_DOWNLOAD.pdf
  5. men hva om ett av de ti lag som er seedet taper sine kamper. Det kan vel skje? Kommer ikke Zurich og OlympiAKOS INN HER OGSÅ?
  6. hvor mange var dere der?utrolig bra
  7. takk til den som greide å finne streamen. Så hele kampen her i sør vest frankrike. bra gjednnomført. trodde de skulle løpe fra seg. Vi kunne skapt mer. Men nå må albanerne score i TA for å gtå videre. Synes Pontus Segers var meget solid.
  8. Hvis du finner noe si ifra! Den sendes visstnok på den albanske statskanalen TVSH. I følge kilder fra Albania. Er selv i Frankrike og tror ikke jeg får se dette herfra. Utrolig viktig kamp. Skulle gjerne vært på Treffen bar. Der blir den overført.
  9. håpløst av semb i går. Bella var bra i 1 omg. Fikk en smell i nedre rygg parti og var hemmet i deler av 2. omg. Sedm avslører fordommer og dårlig forståelse. Utrolig at han hakker. Skuffende av en tidligere landslagstrener. litt stil og objektivitet må det være. Til og meg sønnen min på 9 reagerte på sembs utfall. Poeng givning i Dagbladet. der stod det 1 poeng. Var de fulle? Bella kommer til å score vesentlig . tro meg.
  10. I georgia ordnes også visum ved ankomst så vidt jeg husker. Har vært i Tiblisi. Flott by under oppbygging. De spilte en e-cup finale i sovjettida. se format her http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html korreksjon , det laget som vant cupvinnercup i 1981 var Dinamo Tblisi, og ikke WIT Georgia som er mulig motstander nå.
  11. I georgia ordnes også visum ved ankomst så vidt jeg husker. Har vært i Tiblisi. Flott by under oppbygging. De spilte en e-cup finale i sovjettida. se format her http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html
  12. Han skal jo være hos oss til 5. august, så han rekker jo nesten kvartfinalen! Han får nok kamper til å bli norgesmester.
×
×
  • Opprett ny...