Jump to content

JonasM

Bruker
 • Content Count

  978
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

JonasM last won the day on September 30

JonasM had the most liked content!

Community Reputation

436

About JonasM

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 04/29/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nesodden

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Tusen takk for svar, @jensh! Ser nesten ut som de har da delt Interkrets A i to grupper? Men takk for svar, da skjønner jeg bedre hva som har skjedd
 2. Tusen takk for svar! Ja, husker jevne kamper da jeg fulgte G19 for ti år siden i interkrets, mens nivåene under ofte var (er?) preget av frafall pga. russ på våren og studenter/militærtjenester på høsten. Men er interkrets avlyst i år, eller har det blitt endringer i systemet for G19?
 3. Utrolig bra! Beklager å spørre, men hva tilsvarer G19 Viken i nivå? F.eks. i forhold til Interkrets?
 4. Den var onside, ja. Nå får jeg neppe jobb i Stabæk igjen, men her må vi jobbe med overblikk. Det er et par spillere som kaster blikk rundt seg før corneren slås, men i det ballen er slått er alle øyne rettet på ballen og dermed får Barmen bevege seg "usynlig" for Stabæk-spillerne og pirket ballen i mål. Her står vi faktisk veldig godt plassert, vi er i overtall, men vi glipper på at vi ikke ser hva som skjer rundt oss.
 5. Litt irriterende at man kan høre sirissene helt fra Hellas når Stabæk er farlig frampå, men må dempe lyden når Brann har sjanser med den euforiske stemningen i kommentatorboksen.
 6. @gwestlund: Vet du når billetter til neste hjemmekamp blir lagt ut?
 7. Positivt: Nysigneringene går rett inn i laget, med god grunn, og står også for både mål og målgivende. Vi har mye ball, gode på gjenvinning, stopperne tar innleggene/langballene som kommer, produserer veldig mange sjanser, scorer flere mål og holder nullen. Flere, som har vært litt fraværende defensivt, steppet opp i dag og bidro mer med duellvilje og gjenvinning – deilig! Noe helt annet inntrykk enn hva jeg satt igjen med av følelse etter rapportene fra treningskampen mot Lillestrøm. Valsvik gir tilbake med scoring, denne gangen for riktig lag, og tilsynelatende god stemning på banen mellom gutta. Vi har dessuten den mest hårfine spilleren på banen i dag ... Å jobbe med (beklager å trekke fram noe negativt): De gangene Aafk kommer frampå går det altfor enkelt gjennom midtbanen vår, og ikke minst når ballen slås fra kant og inn sentralt igjen! Her frykter jeg vi kan straffes hardt mot bedre motstand, for det må sies, Aafk var overhode ikke gode i dag. Her var det f.eks. veldig enkelt for Sarpsborg for fire mål siden ... Og skulle gjerne sett vi var enda mer effektive, men det kan ha noe med ny spiss osv.
 8. Ble sagt flere ganger at det skyldes tilstanden i Oslo.
 9. Edvartsen har fått ufattelig mange frispark og jobba iherdig i denne matchen. Riktignok er Aafk en skygge av seg selv, men sett i lys av treningskampen før denne matchen så er det veldig oppløftende å se gutta i dag.
×
×
 • Create New...