Jump to content

JonasM

Bruker
 • Content Count

  905
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

JonasM last won the day on March 21

JonasM had the most liked content!

Community Reputation

363

About JonasM

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 04/29/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nesodden

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

693 profile views
 1. Altså, jeg lar denne ligge som et forslag ut i det blaa fram til mandag. Skulle det være en god ide, og at jeg ikke tråkker noen på føttene, så snakker jeg gjerne med noen i SS (som sagt hvis det er ønskelig med noe a-la dette som et tiltak), og bidrar så langt det er mulig for meg. Gjerne side om side med noen, på elektronisk avstand. Posse: Siden jeg har isolasjon hjemme mellom hvert sykehusbesøk, så tror jeg nok vekterne og politiet skygger banen når de ser meg beskyttet. Folk har to reaksjoner når de ser meg: 1. Tar bilder av meg og flirer 2. Unngår samme rute som meg og ringer politiet om at jeg bryter karantenereglene Jeg er så ufattelig ja-menneske, at når Jehovas Vitner kommer på døra har jeg store problemer med å avvise dem, men da de så meg beskyttet over trynet og henda da de banket på i forrige uke, fikk jeg første gang fred, faktisk. Satser på at vektere og politiet ikke vil ta på meg, og lar dem heller tro jeg har brutt karantenereglene, mer enn at jeg beskytter meg for å kunne få behandling på Riksen.
 2. Og for å hale det ut, at disse midlene går til SS, som enten gjøres om til et avslag på et kommende sesongkort utifra summen man har betalt inn når alt er normalt og sesongen settes igang, eller som en sikkerhetsbuffer hos SS som gis til Stabæk Fotball da pengene kanskje er ekstra nødvendig? For er jo ikke stort å gjøre for de ansatte i disse dager, uansett, uten at jeg vet stort nå. Og beklager om jeg virker som en 70-talls hasjrøykende fyr som ønsker fred på jord og redde verden, kan være mine tanker er helt bortinatta, men vil gjerne bidra.
 3. Hei, godtfolk, og beklager veldig lite fra meg siste årene. Og beklager alt om jeg er sveiseblind og oversett gode ideer. Ser det er nevnt kampbilletter/sesongkort allerede, men slenger på et par tanker. Og dette ble skrevet i evigheter, så det kan ha dukket opp mange flere gode ideer mens jeg skriver til evigheten. 1. At vi sammen kjøper gavekort / eller har en bedre løsning, slik at vi kjøper kampbillett utifra en kalender som kunne vært en normal sesong for hjemmekamper? Jeg for min del kan ikke legge ut for sesongkort i min nåværende situasjon, men en kampbillett / symbolsk sum som ikke er så lav som 10 kr, men f.eks. 100+, nærmest mulig kampbillett? Det er viktig å skape et engasjement som frister flere enn at det bare blir noen hundrelapper, derav videredrodling 2. På "oppsatt kampdag" klarer vi sammen å ha noe som deles. Som en del av tjenesten som gis for kampbilletten? F.eks. at det finnes en/to/tre Stabæk-spillere med evne til å streame en FIFA-kamp, sammen med et mobilkamera/annet som viser reaksjoner osv.? F.eks. at kampbillettene er en serie mellom spillerne i stallen, eller på tvers av klubbene? Eller med klubblegender, eller eller ... 3. Alternativt at FIFA skjer i enkelte av "kampene" mens de andre datoene er klubbhelter med sine minner fra tiden i Stabæk, gullkorn osv. Som de i verste fall filmer selv og gir til en "koordinator" og fordeler det ut til datoene. Jeg bidrar gjerne med en wordpress-side på styrten, men kan ikke nok, og tar gjerne en runde i gamle opptak, eller bidrar så langt jeg kan klare for å bidra til engasjement. Men er dessverre helt i isolasjon og har flere turer til Riksen i løpet av uka, men vil så veldig gjerne gi tilbake til Stabæk, for den tiden jeg hadde i klubben er den beste tiden i mitt liv. True story!
 4. Prøver å finne ut når Stabæk trener denne uka, men finner ikke noe på hjemmesiden. Noen som vet?
 5. Italia-viruset har spredd seg til Skiens-laget...
 6. Ikke vanskelig å hate Odd...
 7. Deilig! Seier vil være fortjent i dag. Håper på flere mål til Stabæk!
 8. Så ufattelig ufortjent scoring til Odd...
 9. Kan være tv-bildene lurer meg, men virker som om Odd har veldig stor avstand mellom angrep og forsvar uten ball. Midtbaneleddet virker nesten ikke-eksisterende. Må være mulig å utnytte mye mer.
 10. Overrasket! Har ikke Odd-supporterne med seg tromme i dag? Edit: I det jeg postet dette hørte jeg tromma...
 11. For en start! Overkjøring både på og utenfor banen!
 12. Hører bare tromma fra hjemmesupporterne! Å dæven for en sjanse til Stabæk!
×
×
 • Create New...