Jump to content

JonasM

Bruker
 • Content Count

  905
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by JonasM

 1. Altså, jeg lar denne ligge som et forslag ut i det blaa fram til mandag. Skulle det være en god ide, og at jeg ikke tråkker noen på føttene, så snakker jeg gjerne med noen i SS (som sagt hvis det er ønskelig med noe a-la dette som et tiltak), og bidrar så langt det er mulig for meg. Gjerne side om side med noen, på elektronisk avstand. Posse: Siden jeg har isolasjon hjemme mellom hvert sykehusbesøk, så tror jeg nok vekterne og politiet skygger banen når de ser meg beskyttet. Folk har to reaksjoner når de ser meg: 1. Tar bilder av meg og flirer 2. Unngår samme rute som meg og ringer politiet om at jeg bryter karantenereglene Jeg er så ufattelig ja-menneske, at når Jehovas Vitner kommer på døra har jeg store problemer med å avvise dem, men da de så meg beskyttet over trynet og henda da de banket på i forrige uke, fikk jeg første gang fred, faktisk. Satser på at vektere og politiet ikke vil ta på meg, og lar dem heller tro jeg har brutt karantenereglene, mer enn at jeg beskytter meg for å kunne få behandling på Riksen.
 2. Og for å hale det ut, at disse midlene går til SS, som enten gjøres om til et avslag på et kommende sesongkort utifra summen man har betalt inn når alt er normalt og sesongen settes igang, eller som en sikkerhetsbuffer hos SS som gis til Stabæk Fotball da pengene kanskje er ekstra nødvendig? For er jo ikke stort å gjøre for de ansatte i disse dager, uansett, uten at jeg vet stort nå. Og beklager om jeg virker som en 70-talls hasjrøykende fyr som ønsker fred på jord og redde verden, kan være mine tanker er helt bortinatta, men vil gjerne bidra.
 3. Hei, godtfolk, og beklager veldig lite fra meg siste årene. Og beklager alt om jeg er sveiseblind og oversett gode ideer. Ser det er nevnt kampbilletter/sesongkort allerede, men slenger på et par tanker. Og dette ble skrevet i evigheter, så det kan ha dukket opp mange flere gode ideer mens jeg skriver til evigheten. 1. At vi sammen kjøper gavekort / eller har en bedre løsning, slik at vi kjøper kampbillett utifra en kalender som kunne vært en normal sesong for hjemmekamper? Jeg for min del kan ikke legge ut for sesongkort i min nåværende situasjon, men en kampbillett / symbolsk sum som ikke er så lav som 10 kr, men f.eks. 100+, nærmest mulig kampbillett? Det er viktig å skape et engasjement som frister flere enn at det bare blir noen hundrelapper, derav videredrodling 2. På "oppsatt kampdag" klarer vi sammen å ha noe som deles. Som en del av tjenesten som gis for kampbilletten? F.eks. at det finnes en/to/tre Stabæk-spillere med evne til å streame en FIFA-kamp, sammen med et mobilkamera/annet som viser reaksjoner osv.? F.eks. at kampbillettene er en serie mellom spillerne i stallen, eller på tvers av klubbene? Eller med klubblegender, eller eller ... 3. Alternativt at FIFA skjer i enkelte av "kampene" mens de andre datoene er klubbhelter med sine minner fra tiden i Stabæk, gullkorn osv. Som de i verste fall filmer selv og gir til en "koordinator" og fordeler det ut til datoene. Jeg bidrar gjerne med en wordpress-side på styrten, men kan ikke nok, og tar gjerne en runde i gamle opptak, eller bidrar så langt jeg kan klare for å bidra til engasjement. Men er dessverre helt i isolasjon og har flere turer til Riksen i løpet av uka, men vil så veldig gjerne gi tilbake til Stabæk, for den tiden jeg hadde i klubben er den beste tiden i mitt liv. True story!
 4. Prøver å finne ut når Stabæk trener denne uka, men finner ikke noe på hjemmesiden. Noen som vet?
 5. Italia-viruset har spredd seg til Skiens-laget...
 6. Ikke vanskelig å hate Odd...
 7. Deilig! Seier vil være fortjent i dag. Håper på flere mål til Stabæk!
 8. Så ufattelig ufortjent scoring til Odd...
 9. Kan være tv-bildene lurer meg, men virker som om Odd har veldig stor avstand mellom angrep og forsvar uten ball. Midtbaneleddet virker nesten ikke-eksisterende. Må være mulig å utnytte mye mer.
 10. Overrasket! Har ikke Odd-supporterne med seg tromme i dag? Edit: I det jeg postet dette hørte jeg tromma...
 11. For en start! Overkjøring både på og utenfor banen!
 12. Hører bare tromma fra hjemmesupporterne! Å dæven for en sjanse til Stabæk!
 13. Hvem ble det klappet for før kampstart? :S
 14. I følge nrk.no stiller Stabæk med formasjonen 4-2-3-1 med Agon alene på topp.
 15. Laget fra start (hentet fra fotball.no): 1 Mande Sayouba 3 Morten Morisbak Skjønsberg 4 Nicolai Næss 21 Daniel Fredrik Granli 25 Birger Solberg Meling 7 Ernest Kwabena Asante 8 Nicholas Holland Grossman 11 Moussa Njie 10 Agon Mehmeti 28 Aketchi Luc-Martin Kassi Innbyttere: 22 Gurpreet Singh Sandhu 9 Giorgi Gorozia 13 Eirik Haugstad 17 Alexander James Davey 18 Jeppe Arctander Moe 19 Shadrach Kwesi Eghan 99 Ohi Kwoeme Omoijuanfo Merk: Kun 10 ført opp i startelleveren. Går utifra at det er feil... Edit:Kamal Issah var det som manglet.
 16. Før var det mulig å finne startelleveren på fotball.no, men tydeligvis ikke i dag. Noen som tilfeldigvis vet hvem som starter?
 17. Sant nok, men irriterende kommentar mens stemningen er dårlig her i sofaen...
 18. "Den er dessverre riktig"? Er Drillo partisk her?
 19. Det skal bli tøft i år, ja...
 20. Deilig at vi leder, og skaper mest framover på banen, men Molde er da usedvanlig tafatte, upresise og.... elendige? Hadde vært mer tilfredsstillende med 3-0 så langt mot et så svakt lag...
×
×
 • Create New...