Gå til innhold

MissKnitty

Bruker
  • Innholdsteller

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

3

Om MissKnitty

  • Bursdag 02. aug. 1979

Profile Information

  • Location
    Stabekk

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Absolutt herlig - det beste med hele kampen igår. Skulle slengt på ' AKA DØDAREN' ved siden av... Burde vel kanskje begynt å bevege seg ut av Bærum nå, denne karen, men han ser ikke ut til å ta et hint.
  2. Er helt enig i at summen på budet er irrelevant. Poenget mitt var vel mer at media ikke gidder å ta med FAKTA, men alt mulig annet tull. Som hva intensjonene var, da de umulig kan vite det - uansett hvor åpenlyst de mener det er. Det har jo faktisk hendt at noen har gjort noe dumt, uten at det nødvendigvis var ment slik... Irriterer likevel at man har tunnell-syn i media, men slik er det bare.
  3. I've torn a few new ones, som de sier. Kjenner blodtrykket stiger bare denne saken blir nevnt. Har fortsatt ikke fått svar fra journalister vedr. faktasjekking av deres artikler, og det er fint få som nevner Hoftuns uttalelse om 'langt mindre enn 5 mill' eller at Veigar faktisk selv valgte VIF (hva kunne STB gjøre da, spør jeg...). Mulig Stabæk ikke har vært helt ved sine fulle fem ift disse avtalene, men det er døds-fascinerende å høre hvor mye media vet om intensjonene til alle involverte parter - det kan da bare de selv vite?! Jeg har i alle fall ikke fått med meg noe intervju med noen i Stabæk hvor de bekrefter lureri. MEN, dette er jo ikke første gang media går ut med egne feberfantasier, kan man trygt si.... Much ado about nothing, med andre ord. Ser man på fakta i saken er det eneste som skurrer litt at opsjonsavtalen ikke var signert av spiller/foresatte på forhånd, men det er det. Ja, man kan prate om naivitet osv., men fakta er fakta og man kan faktisk ikke tillegge folk intensjoner eller meninger man ikke kan bevise at de har hatt. Tipper at 'tipset' kommer fra RBK, som ikke fikk det slik de ville og det er videns kjent at de har null respekt for Stabæk.
  4. Hva er stillingen? Fikk ikke tatt turen og må oppdatere andre Blaa...
  5. Skjønner at man er arg på Janne. For meg er det ille nok at han går til de arrogante folka i nord, men det verste er vel måten det hele skjedde på. Ja, Janne må ta sin del av skylden for dette rotet, men jeg tror ikke ledelsen i Stabæk var helt uvitende/uskyldige heller. Vi vet jo at trøderne alltid vil prøve å raske til seg det som er av bra folk i norsk fotball, sånn er det bare og jeg regner ikke med at det vil forandre seg. MEN, det er ganske flaut at ALLE blå supportere blir latterliggjort av det noen få gjør (som f.eks. "krisen" mellom $$ og Janne). Jeg tror Lennartson vil gjøre godt for Stabæk og oss som støtter laget, men hva slags inntrykk vil han få om noen hetser Janne idag? $$ vil jo bortimot skremme vekk fremtidige trenere/spillere, og dra på seg rykte som en gjeng med sutrere (det burde vel heller vært forbeholdt Brann supportere, syns jeg). Man får mene det man vil, og jeg mener vi bør fremstå samlet når det gjelder vår kjærighet til laget vårt. Man vil jo ikke se i avisene at 'noen supportere ikke støtter Janne', men heller 'Stabæk supporterne vender ryggen til Janne', eller noe i den duren...sukk. Som sagt, det er vel ingen av oss blå som liker det (Janne til rbk:angry:), men de fleste kommer vel fra dannede og møblerte hjem og trenger ikke drite ut majoriteten ved å oppføre seg som om man gikk i barnehagen (= flaut). Janne har gjort mye bra for Stabæk, men uheldigvis fikk eventyret en sur slutt. Håper bare ikke Jannes avskjed blir noen stor 'snakkis' i media Ja, ja, la pepperet stare da....
  6. Jeg tok meg selv i å måpe i 1.omg...over det elendige samspillet. Det ser jo ut som om de ikke har trent samspill på flere måneder! (Men vi vet jo de kan, liksom). Begriper ikke hva som skjer ute på banen når de spiller slik, og jeg blir flau (på vegne v spillerne) når man kan høre et unisont "LØP!"....?!?!?!?!? WTF? Nei idag var en 'jeg vil ikke ha ballen' dag utpå der, nesten like dårlig som mot Godset. Har ikke helt medfølelse med høye lønninger nå, gitt. Og det er første gang jeg har sett Pontus så forbanna, men det var vel de fleste blå på tribunen og, så forståelig... UFF!
  7. Ditto! Lærer de aldri, liksom? Kom igjen gutter - KRIG!!!!
  8. Lol jeg krysser fingrene for at de klarer noen minutter til uten baklengs, men jeg var jo på Start kampen ifjor, så alt er relativt (selv om jeg velger å sende en STOR mengde positive vibber.... (og så kom målet....ARGH!)
  9. Kom igjen - et mål til! Det er ille at det skal være så spennende/skummelt å trykke på F5....!
  10. Har akkurat fått sendt avgårde littegrann gjennom PayPal linken til $$. Håper de kommer i mål!
  11. Kjempegøy å se så mange på JR support feltet! Det blir podens første sesong 'alene' der, og det virket som om det var veldig stas med de nye body-flaggene osv. Vi får øve litt på sangene her hjemme, tror jeg. Han sang i alle fall 'vi har Espen Hoff' hele veien hjem... Gjengangs-kommentar rundt meg (på felt F) under og etter kampen var at $$ må bli bedre til å 'svare' de små. Vi skrek det vi kunne, men det er jo litt lett blandings på vårt felt, så litt usikker på om noen hørte det.
  12. Så når han idømmer en feilaktig straffe skal han godtgjøre det med rødt kort???? Hva med straffen til Stabæk? skal han ikke gi keeperen rødt for det når han først dømmer straffe? Og dytten han gir etter straffen er en bonus fordi han driter seg ut?? FLOTT DØMMING! At keeperen til godset ikke får rødt kort er helt korrekt siden det ikke var en opplagt skåringsmulighet. Når dommeren først blåser i situasjonen med høiland, må han også gi rødt kort i forhold til reglene. Hindrer en opplagt målsjanse. Men etter min mening skulle han aldri blåst i det hele tatt Du har helt rett: Jeg hadde premieutsikt på denne (sitter på felt : det var IKKE straffe og kudos til Jon for at han tok den! Jeg unner ikke møkket (aka Stian Ohr) noe som helst! Jeg håper Stabæk klager inn den avgjørelsen (rødt kort)... På vår straffe skulle Godset-keeper i det minste hatt GULT kort, siden han er borte og dytter Hoff i etterkant. Hva RHO holdt på med igår vet jeg ikke, men han hadde IKKE grep om den kampen, det er sikkert og visst. Han var vel for opptatt med å følge med på hvordan det gikk med Tromsø...? Dommerne i TL irriterer meg noe grenseløst - de holder ikke mål og dømmer ikke likt. Det er jo enda tristere når man vet at dømt er dømt og at feil avgjørelser kan ha stor betydning for utfallet av en kamp.
  13. Jeg heier på uavgjort eller Brann - med Lyn-konkurs i bakhodet. Jeg håper for deres skyld at de klarer seg, men konkurs vil jo bety foreløpig sølv til Stabæk...hmmm....
  14. Dette blir utrolig moro! Skal ha med 12-14 stk 7-åringer som del av bursdagsfeiring/opplegg på TA, takket være snille besteforeldre. Er veldig spent på det opplegget. Jeg vet barna gleder seg vilt, så det blir nok gøy for dem (skal sitte med Jr support). Jeg tror på Stabæk seier og har instruert barna til å lage mye liv for Stabæk! Jeg jobber med å overtale div. foreldre til å kjøpe seg billett (og selvfølgelig sesongkort til neste sesong)...hehe. Har spurt om poden kan få være maskot, så om det går i orden ber jeg pent om at det klappes/bråkes for 7 år gamle Benjamin.
×
×
  • Opprett ny...