Gå til innhold

Stabæk Peder

Bruker
  • Innholdsteller

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. sandefjord - odd 2-2 B/G - Molde 1-3 Rosenborg - Tromsø 4-0 Start - Godset 2 - 3 Viking - Lillestrøm 2 - 0 Aalesund - VIF 1 - 1 Brann - FFK 2- 2 Lyn - Stabæk 1 - 3
  2. Jeg synes den sangen er helt håpløs, av flere grunner: - Det synges ikke helt i takt, og få som synger - Det blir ikke noe trøkk da den har veldig lavt toneleie og er treig - Den minner mer om begravelse, enn fest - Føler evt. at det er en sang som burde synges når vi ligger under med flere mål Nye sanger er kjempefint, men denne føler ikke jeg at passer for oss! synes den passer helt perfekt! men under brann kampen var det mange som ikke kjente sangen. jeg selv måtte forklare flere ganger hva som ble sunget. og jeg fikk høre sangen for første gang i trondheim - men fant det virkelig enkelt å fortstå hva som ble sunget - klarte å synge med etter å ha hørt sangen en-to ganger. og så synes jeg at sangen hadde vært en finfin avsluttning etter brann kampen (ellers generelt etter kampene) - da spillerne kom og hilste på oss hadde det vært konge å synge høyt "vi vi alltid elske de blaa" p.s. sangen satt seg fast i ørene mine, og det er vel et tegn at den kan ikke være så dårlig Folk må få litt tid til å lære nye sanger så er jeg sikker på at det kommer seg.
  3. Jeg stopper der. Bra Albert jeg leste den og der går grensen i alle fall.
  4. Så det du sier er at som medlem kan du stort sett gjøre som de vil uavhengig om du tråkker på noen.Så ett medlem kan synge å si akkurat hva det vil så lenge han eller hun mener det støtter laget. Jeg vet jeg provosere litt men det er mulig å gjøre ting anderledes enn andre lag.
  5. Veldig bra at noen hadde forstått at det kunne være lurt å sende enn hyggelig melding til Klepps leder under kampen mot Klepp. Hvem som hadde tråkket i salaten skal ikke jeg ta opp her. Takk for kostholds råd. Bananer er godt. Uwe Rösler, er det deg? Det går an å oppføre seg selv om man er medlem av en Supporter gjeng Kanskje det, men er det ikke da naturlig å ikke bli overrasket om ikke alle oppfører seg? Og hvem skal bestemme hva det vil si å oppføre seg, lurer jeg på. Ikke jeg men jeg må få lov å kommentere det. Du sitter i styret gjør du ikke. Min kone var med på en kamp. Vis du ikke hopper er du voldteksmann , hore, hore. Hvor mener du at grensen går. Mange rundt meg mener det samme som meg. Det går grenser. Men du er kansje ikke der. Hun vil ikke mer, hun hadde ett familiemedlem som ble voltatt. Hun kjøper ikke sesongkort neste år. Er det sån vi vil ha det. Det trenger ikke være sånn??? Jeg har også hørt veldig mange kommentarer som er morsomme med humor i helt ok.
  6. Veldig bra at noen hadde forstått at det kunne være lurt å sende enn hyggelig melding til Klepps leder under kampen mot Klepp. Hvem som hadde tråkket i salaten skal ikke jeg ta opp her. Takk for kostholds råd. Bananer er godt. Uwe Rösler, er det deg? Det går an å oppføre seg selv om man er medlem av en Supporter gjeng
  7. Bare fortjent at han får gjennomgå i kommentarfeltet. Makan til useriøsitet av Hegnar. Det er greit å kritisere en stadion hvis man klarer å argumentere for seg, men dette skribleriet av Sverre Røreri Nilsen er bare tull. Han er forøvrig bosatt rett ved Ullevaal Stadion, så han har vel en klar formening om hvordan et "veldrevet" stadion skal drives.. Han har drevet med supersporten "Kyokushinkay" i 4 år, gjett hvor? I Tromsø! Og ja, han er derfra også. Han er forøvrig ikke fremmed for å kritisere: Forumet Han får også tyn for å komme med løgn og dårlig begrunnet negativ omtale her, her og her. Helt enig den artikkelen var oppgulp
  8. Har ikke lest DN, men det stemmer med det jeg har hørt. Ulrichsen er og blir en INVESTOR. Det betyr at han ikke gir bort penger. Jeg gjentar - det holder med høffelig applaus. Han hgar fått seg en veldig billig Arena. Og TA kan i motsetning til andre stdioner i Norge, raskt bygges om til Norges Varemesse avd Fornebo Fotball økonomi handler veldig ofte om følelser og ikke om fornuft. Det er følelser som har blant annet har brakt Stabæk i det uføre som igjen med sikkerhet vet hvor ender. Spillerlønninger må drastisk ned og det må kuttes over hele linja . Kommer sikkert oppsigelser også.Hovedsponsor til Stabæk SPDE går i dundrende minus. Mitt firma har kuttet ca 800stillinger. Tenk hva som hadde skjedd vis vi ikke solgte de spillerne som vi gjorde i fjor. Hadde de vært solgt i år neppe. Jeg krysser fingerne på at dette går slik alle Stabæk Supportere håper på.
  9. Vis det er noe som vi skal putte penger i på sikt så må det være spilere. Det kan jeg muligens være med på vis riktig spiller skulle dukker opp.
  10. Der fikk jeg svaret jeg hadde en følelse av ville komme. Nå er det bare å krysse fingrende å be. Er alt kommet opp på bordet nå. Håper det og at planene for finansering er realistiske.
  11. Veldig bra innsats av $$ mot Trømsø. Suppert å stå der. Glem stolene. Det er juniorlaget som plukker søppel på tribunen og den så ikke bra ut. Tror dere det er mulig å sende rundt noen sekker i pausen og få opp det meste? En sekk på hver rad. Det hadde vært god reklame for $$.
  12. Veldig bra at noen hadde forstått at det kunne være lurt å sende enn hyggelig melding til Klepps leder under kampen mot Klepp. Hvem som hadde tråkket i salaten skal ikke jeg ta opp her. Takk for kostholds råd. Bananer er godt.
  13. Akkurat dette ble poengtert mang en gang i går, men vi fikk bare 5 sek. så det kom ikke med. Men både Klepp, NFF og TV2sporten er blitt gjort oppmerksom på dette ved flere anledninger. Det at våre medlemmer finner mob.nr. legger ut nyhet og at folk sender beskjed for å få flyttet kampen er jo intet mindre en UTROLIG BRA. Det sier veldig mye om hvilket forhold mange av SS sine medlemmer har fått til SFK. DET SKAL VI VÆRE STOLTE AV. Eggene er knust, omeletten er servert Enig bra at noen sender sms men man må jo ikke sende dritt for å oppnå samme resultat.
  14. Noen få idioter må sende dårlige sms til Klepp. Det ødelegger bare for Stabæk som klubb. Veldig korttenkt og tilbakestående. Bli voksen. Om du hører det rasler i knust glass rundt deg nå, bør du reflektere litt om det virkelig var så smart å kalle andre for tilbakestående. Problemet oppstår når et langt intervju i etterkant blir kortet ned til 1 setning. Hadde jeg vist det hadde den ene setningen blitt formulert på en annen måte. Alternativet var at vi ikke svarte. Aksjonen var uansett vellykket. Før SMSene var situasjonen låst. Etter mye mas og kjas ble kampen endret slik vi ønsket. Da får heller han Eriksen være litt trist i etterkant. At en del SMSer var i overkant krasse og usaklige får vi leve med. (Det genererte veldig mye ekstra jobb, men slik må vi ta høyde for i et supportermiljø). DRIT I OM TING KUNNE VÆRT GJORT ANNERLEDES, MOBILISER TIL KAMPEN. Vi får garantert en del oppmerksomhet grunnet dette, et glissent felt tar seg ikke ut. Feltet skal fylles til randen, helst fra oppvarming til spillerne kommer ut fra tribunen for å ta "bonusbølgen" Vi setter strek nå og bruker all energi på å lage en helvetes bra ramme rundt kampen 1. juni Klepps leder hadde nepppe kommentert dette vis det ikke hadde vært for ordbruken. En sms aksjon greit nok vis man klarer å være hyggelig i ordbruken. Jeg har jo hørt og lest at enkelte supportere klager over hvordan de blir behandlet på borte turer. Dette er litt i samme gate. Vi må da vise at vi klarer det med andre. Sms eller hjemmekamper. Jeg forbinder §§ og Stabæk med noe positivt slik ønsker jeg at også alle uten for dette miljøet skal se på oss. Det betyr da at enkelte må justere seg.
×
×
  • Opprett ny...