Jump to content

Stabæk Peder

Bruker
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Stabæk Peder

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. sandefjord - odd 2-2 B/G - Molde 1-3 Rosenborg - Tromsø 4-0 Start - Godset 2 - 3 Viking - Lillestrøm 2 - 0 Aalesund - VIF 1 - 1 Brann - FFK 2- 2 Lyn - Stabæk 1 - 3
 2. Jeg synes den sangen er helt håpløs, av flere grunner: - Det synges ikke helt i takt, og få som synger - Det blir ikke noe trøkk da den har veldig lavt toneleie og er treig - Den minner mer om begravelse, enn fest - Føler evt. at det er en sang som burde synges når vi ligger under med flere mål Nye sanger er kjempefint, men denne føler ikke jeg at passer for oss! synes den passer helt perfekt! men under brann kampen var det mange som ikke kjente sangen. jeg selv måtte forklare flere ganger hva som ble sunget. og jeg fikk høre sangen for første gang i trondheim - men fant det virkelig enkelt å fortstå hva som ble sunget - klarte å synge med etter å ha hørt sangen en-to ganger. og så synes jeg at sangen hadde vært en finfin avsluttning etter brann kampen (ellers generelt etter kampene) - da spillerne kom og hilste på oss hadde det vært konge å synge høyt "vi vi alltid elske de blaa" p.s. sangen satt seg fast i ørene mine, og det er vel et tegn at den kan ikke være så dårlig Folk må få litt tid til å lære nye sanger så er jeg sikker på at det kommer seg.
 3. Jeg stopper der. Bra Albert jeg leste den og der går grensen i alle fall.
 4. Så det du sier er at som medlem kan du stort sett gjøre som de vil uavhengig om du tråkker på noen.Så ett medlem kan synge å si akkurat hva det vil så lenge han eller hun mener det støtter laget. Jeg vet jeg provosere litt men det er mulig å gjøre ting anderledes enn andre lag.
 5. Veldig bra at noen hadde forstått at det kunne være lurt å sende enn hyggelig melding til Klepps leder under kampen mot Klepp. Hvem som hadde tråkket i salaten skal ikke jeg ta opp her. Takk for kostholds råd. Bananer er godt. Uwe Rösler, er det deg? Det går an å oppføre seg selv om man er medlem av en Supporter gjeng Kanskje det, men er det ikke da naturlig å ikke bli overrasket om ikke alle oppfører seg? Og hvem skal bestemme hva det vil si å oppføre seg, lurer jeg på. Ikke jeg men jeg må få lov å kommentere det. Du sitter i styret gjør du ikke. Min kone var med på en kamp. Vis du ikke hopper er du voldteksmann , hore, hore. Hvor mener du at grensen går. Mange rundt meg mener det samme som meg. Det går grenser. Men du er kansje ikke der. Hun vil ikke mer, hun hadde ett familiemedlem som ble voltatt. Hun kjøper ikke sesongkort neste år. Er det sån vi vil ha det. Det trenger ikke være sånn??? Jeg har også hørt veldig mange kommentarer som er morsomme med humor i helt ok.
 6. Veldig bra at noen hadde forstått at det kunne være lurt å sende enn hyggelig melding til Klepps leder under kampen mot Klepp. Hvem som hadde tråkket i salaten skal ikke jeg ta opp her. Takk for kostholds råd. Bananer er godt. Uwe Rösler, er det deg? Det går an å oppføre seg selv om man er medlem av en Supporter gjeng
 7. Bare fortjent at han får gjennomgå i kommentarfeltet. Makan til useriøsitet av Hegnar. Det er greit å kritisere en stadion hvis man klarer å argumentere for seg, men dette skribleriet av Sverre Røreri Nilsen er bare tull. Han er forøvrig bosatt rett ved Ullevaal Stadion, så han har vel en klar formening om hvordan et "veldrevet" stadion skal drives.. Han har drevet med supersporten "Kyokushinkay" i 4 år, gjett hvor? I Tromsø! Og ja, han er derfra også. Han er forøvrig ikke fremmed for å kritisere: Forumet Han får også tyn for å komme med løgn og dårlig begrunnet negativ omtale her, her og her. Helt enig den artikkelen var oppgulp
 8. Åpenbart ikke "Alle": http://www.dagbladet.no/2009/06/01/sport/s...so_il/6505944/ Basket og Ishockey foregår innendørs. Begge ble spilt ute for en tid tilbake. Sikkert noen som sutret når de ble flyttet innendørs... Hvis vi hadde bygget en stadion til, la oss si 10 000 mennesker og kun det, hadde vi ikke fått finansieringen på plass. Kontorlokalene var viktig for å få med Ullrichsen, etter hva jeg hører, og hvis klubben kommer over denne kneiken tror jeg oppriktig at Telenor Arena kan bli bra. Jeg synes nå egentlig at den er det allerede jeg da... Og sutringen din hjelper ingen, meningen har du din fulle rett til å ha, men hva med å erkjenne at det er slik, å prøve å bidra konstruktivt? Og du: personangrep som "geek of the week" og "Ingebrit" synes jeg du skulle holde deg for god for... Gjort er gjort og spist er spist
 9. Har ikke lest DN, men det stemmer med det jeg har hørt. Ulrichsen er og blir en INVESTOR. Det betyr at han ikke gir bort penger. Jeg gjentar - det holder med høffelig applaus. Han hgar fått seg en veldig billig Arena. Og TA kan i motsetning til andre stdioner i Norge, raskt bygges om til Norges Varemesse avd Fornebo Fotball økonomi handler veldig ofte om følelser og ikke om fornuft. Det er følelser som har blant annet har brakt Stabæk i det uføre som igjen med sikkerhet vet hvor ender. Spillerlønninger må drastisk ned og det må kuttes over hele linja . Kommer sikkert oppsigelser også.Hovedsponsor til Stabæk SPDE går i dundrende minus. Mitt firma har kuttet ca 800stillinger. Tenk hva som hadde skjedd vis vi ikke solgte de spillerne som vi gjorde i fjor. Hadde de vært solgt i år neppe. Jeg krysser fingerne på at dette går slik alle Stabæk Supportere håper på.
 10. Vis det er noe som vi skal putte penger i på sikt så må det være spilere. Det kan jeg muligens være med på vis riktig spiller skulle dukker opp.
 11. Der fikk jeg svaret jeg hadde en følelse av ville komme. Nå er det bare å krysse fingrende å be. Er alt kommet opp på bordet nå. Håper det og at planene for finansering er realistiske.
 12. Veldig bra innsats av $$ mot Trømsø. Suppert å stå der. Glem stolene. Det er juniorlaget som plukker søppel på tribunen og den så ikke bra ut. Tror dere det er mulig å sende rundt noen sekker i pausen og få opp det meste? En sekk på hver rad. Det hadde vært god reklame for $$.
 13. Veldig bra at noen hadde forstått at det kunne være lurt å sende enn hyggelig melding til Klepps leder under kampen mot Klepp. Hvem som hadde tråkket i salaten skal ikke jeg ta opp her. Takk for kostholds råd. Bananer er godt.
 14. Akkurat dette ble poengtert mang en gang i går, men vi fikk bare 5 sek. så det kom ikke med. Men både Klepp, NFF og TV2sporten er blitt gjort oppmerksom på dette ved flere anledninger. Det at våre medlemmer finner mob.nr. legger ut nyhet og at folk sender beskjed for å få flyttet kampen er jo intet mindre en UTROLIG BRA. Det sier veldig mye om hvilket forhold mange av SS sine medlemmer har fått til SFK. DET SKAL VI VÆRE STOLTE AV. Eggene er knust, omeletten er servert Enig bra at noen sender sms men man må jo ikke sende dritt for å oppnå samme resultat.
×
×
 • Create New...