Jump to content

vestallstar

FairFans
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by vestallstar

 1. Han der har ingenting på en Stabæk-trening å gjøre. Få han bort!
 2. Dette turte jeg ikke å håpe på da jeg leste at han var ferdig i Bajen. Herre gud så kult! En virkelig profil som kan bidra både på og utenfor banen! Akkurat en slik type vi trenger! Godt jobbet, IAO!
 3. Første gang vi møter de siden 1936. Aldri tapt mot Heming!
 4. Fra fjesbok: Da kan vi stolt fortelle at vår nyeste hit har kommet på Spotify! Sjekk den ut, legg den til på favorittspillelista og spre den ut til verden! BOWLING TIL FOLKET!
 5. Gutta fra Bekkestua Bowlingclub er ute med ny låt inn i serieåpningshelgen! Kopierer fra Facebook: MINE DAMER OG HERRER! Det er fredag og Bowlingen er ute med ny låt! Start helgen med å svinge dere til denne bangeren! Sjekke den ut på Youtube, SoundCloud og så kommer den på Spotify om noen få dager! https://www.youtube.com/watch?v=XAlzCzjliAk https://soundcloud.com/user-976717504/mitt-nadderud BOWLING TIL FOLKET!
 6. Bowlingen har kommet med ny låt!
 7. Stygg smell mellom Mehnert og Strømnes. Begge hentet i ambulanse. Noen som kan utdype noe mer om saken?
 8. Kjære Stabæk-familie, kjære Stabæk Support. Vi er en liten, men en sterk og samlet gjeng. Vi står på en liten stadion, på et lite felt. Vi står langt fra banen, uten tak og ikke er vi mange heller. Vi ser på oss selv som en bidragsyter til laget vi støtter med våre sanger og tribunekultur. Derfor er det jævla trist og stå nederst på første rad og speide utover SS-feltet og se armer i kryss og kjeften igjen. For at vi skal kunne bidra fra ståplass så er vi avhengig av at samtlige bidrar med det de har. Ståfeltet er ikke et felt du skal velge fordi du får et billigere sesongkort. Ståfeltet er feltet du velger fordi du skal bidra med innsats, stolthet og stemme. Jeg skal ikke være en slags forumpolis som ber deg pelle deg vekk fra ståfeltet om du ikke synger, dette et mer som en bønn, spesielt til dere som står på sidene; Vær så snill, bidra! Vi trenger dere! På vårt beste så er vi Norgestoppen hva gjelder tribunekultur, på bånn så er vi på Bærum SK-nivå. Kom igjen a! I dag står det rundt 30-40 stk på midten av feltet og synger, capo MSP gjør en kjempejobb og drar i gang så godt han kan, men det hjelper lite når kun 1/4 av tribunen svarer. I tillegg har vi fortatt problemet med at vi stopper opp med syngingen hver gang det skjer noe vi reagerer på på banen. Jeg har et sterkt ønske om et samlet SS-felt som bidrar 100%, tenk så kult a!
 9. Veldig til misnøye det var med Keita her da. Syntes han gjorde en god figur i sine to opphold i Stabæk. Hadde ikke klaga om han hadde valgt oss ved en eventuel Norge-retur.
 10. Budskapet er viktigere enn at drakta ser pen ut Det argumentet der er så jævla tullete. Skal man bruke det kan man jo si at budskapet er viktigere enn stor sett det meste innen fotballen. Mal hele Nadderud i regnbuefarger, budskapet er tross alt viktigere enn hvordan stadion ser ut... Jeg syntes dette blir for mye. De kan heller ofre sponsorplassen på drakten i en kamp, ha på no armbånd osv, men la drakta være.
 11. Takk for at andre ser det. Folk bruker så sinnsvakt mye energi på å pipe på ALLE dommeesituasjoner, til og med de som er åpenlyst riktig. Det mest irriterende er de som ikke synger, som det desverre er mange av, som da avbryter sanger som de ikke en gang gidder å bidra på for å skrike til 4. mann eller dommer. Folk må faen meg ta seg sammen. SYNG for laget gi litt faen i dommersituasjoner og spesielt 4. mann. Den greia er sjukt dust.
 12. https://youtu.be/ceS_jkKjIgo Forslår at folk lærer litt av Steve Hughes og roer helt ned.
 13. Jesper har etter alle solemerker fått seg ny jobb. https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/uppgifter-jesper-jansson-klar-som-ny-sportchef-i-bajen/
 14. Og bra er vel det? Er jo feltet som må holde tempoet til tromma, det er vel noe av poenget med en tromme. Skulle han ha fulgt tempoet som mange setter opp hadde det blitt som da Bert og Erling skulle spille death metal.
 15. Da var det tid for litt ettertanke. Møte i forrige uke var som sagt veldig positivt. Ny optimisme, ny tro og ny motivasjon. Nå har da tilbudet for fremtiden kommet i form av en mail for oss som hadde en interesse for et type sesongkort hvor vi betaler et større beløp nå, for å bedre klubbens økonomi, som skal gagne oss i fremtiden. Men da må jeg spørre, har de glemt oss på ståfeltet? Tilbudene som et lagt frem gjelder altså et sesongkort-for-livet på 60K eller et gull-sesongkort på 9K. Men ingen av disse tilbudene gagner da oss på ståfeltet? Lovnader om fast sete på nåværende Nadderud og en fremtidig stadion har da ingenting å si for oss. Skal man få med oss som vil stå og synge bør det være andre goder for at det skal være noe vits i å bruke store summer nå. Sløvt av klubben.
 16. Det var godt å se hvor mange som møtte opp. Supportere, investorer, sponsorer, Stabæk-legender, mange med mye god kompetanse. Fint å få en update på tingenes tilstand på alle fronter. Jeg merket i alle fall at jeg kom ut med en fornyet opptimisme og en tro på at det er lys i enden av tunnellen. Det er klart at om ikke ting forandrer seg så er det kroken på døren for alt som heter Stabæk på øverste nivå innen noen år, men dette møtet bidro til at man fikk en tro på at dette er noe vi skal klare å unngå. Lysten på å bidra selv ble også forsterket, men det er klart man får med energiske Ingo på scenen. Også mye skryt til Toni som virker som en veldig dyktig type som vet å snakke for seg. Til stor forandring fra sin forgjenger, mer lik han skalla fyren før det igjen.
 17. Skal vel en del til for å ikke merke at dere er på Malta i alle fall.
 18. Elsker naiviteten her. Den alltid stupide optimismen når vi IKKE signerer en spiller vi kunne fått. "Han er gammel og treig, sentrer bakover, sjekk fremtiden vår a! Trenger ikke han!". Er folk totalt blåst eller? Ja, vi har potensiale i våre spillere...men de er tenåringer! HALLO! Vi skal spille eliteserie om 3 måneder! Hjelper da faen ikke om vi har spillere som KANSKJE er gode om 3-4 år! Våkna opp a! Selvfølgelig hadde en Henning Hauger med sin erfaring kunne bidratt betraktelig på vår midtbane som består av unger uten erfaring og en tatovert belgier som vi ikke vet en dritt om! Dette var et gigantisk tap, noe annet er bare tull! Folk må våkne opp og innse realiteten i denne klubben og slutte å leve på en sky full av Ingo-fantasier.
×
×
 • Create New...