Jump to content

Maggs

Bruker
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Maggs last won the day on July 14 2012

Maggs had the most liked content!

Community Reputation

231

About Maggs

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. Pasningskvaliteten vår er mildt sagt elendig
 2. 19 år siden sist vi slo Viking borte...
 3. Kan noen forklare hvorfor ikke det er direkte rødt kort på Kongshavn??? Hopper inn med to strake bein, knotter først og masse kraft?!?
 4. Dette tapet er 100% på Boli. Elendig match av han. Horrible førstetoucher hele veien, alltid på etterskudd og misser den sjansen han må sette. Katastrofe.
 5. Måten vi fremstår på som er mest skuffende. Virker som de rett og slett ikke vil vinne.
 6. Lange baller funker ikke Sett to mann på Reginiussen på defensiv dødball. Rbk har siktet på han på hver eneste jævla dødball. Hvor vanskelig er det å oppfatte????????
 7. Hvorfor kaster ikke feks VG seg over dette? De er jo ellers rimelig glad i å finne ting å kritisere NFF for.
 8. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Brann 4. Sarpsborg 08 5. Stabæk 6. Vålerenga 7. Haugesund 8. Bodø/Glimt 9. Viking 10. Tromsø 11. Godset 12. Odd 13. Lillestrøm 14. Kristiansund 15. Ranheim 16. Mjøndalen
 9. To-tre økter (en styrkeøkt inni der) dagen nå i preseason mener jeg er helt naturlig. Trener de mindre trener de for lite. Enkelt og greit.
 10. Tenker å gå litt tilbake til det Ingo spurte om, for det er et punkt som er litt viktig for meg som ikke har kommet frem enda. 1.Hva vil vi se rent sportslig? Et lag og en klubb som har satt trening og treningskultur i høysete. Jeg er hellig overbevist om at hvilken som helst klubb i Norge kan bli best dersom man har en treningsgruppe som faktisk er gal nok til å legge inn det arbeidet som skal til for å bli best. Dvs nøye planlagte dager hvor alt fra måltidstidspunkter og hva de skal inneholde, til avsatte tider for trening, hvile og arbeid/studier. Det er spillerne selv som kommer med treningsiver og jobben til støtteapparat blir nesten å holde spillerne igjen. Rett og slett så bør det være slik at når så en spiller blir solgt til utlandet og får spørsmål om hvordan treningshverdagen er nå kontra da han var i Stabæk, så skal svaret være at det ikke er noe betydelig forskjell annet enn at fasilitetene kanskje er litt bedre. Resten av punktene er allerde svart godt på.
×
×
 • Create New...