Gå til innhold

Maggs

Bruker
  • Innholdsteller

    675
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Maggs vant dagen sist 14. Juli 2012

Maggs hadde mest likt innhold!

Omdømme

281

Om Maggs

  • Bursdag 13. juni 1990

Profile Information

  • Location
    Trondheim

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

1 709 profilvisninger
  1. Spillemessig en katastrofe. Rett og slett ufattelig svakt med ballen i laget. Resultatmessig ok
  2. Må slutte å spille reaksjonsfotball, alt vi gjør skjer etter at ballen er spilt.
  3. Det går vel på noe så enkelt som antall klikk, og jeg tipper de får svært få klikk på sånne saker. Det er ikke spesielt interessant for noen utenom de spesielt interesserte, og vi må være ærlige nok på at det er det nok ikke så mange av. Selv budstikka sier at Stabæk er blant sakene som får færrest klikk hos dem, så det sier jo litt dessverre.
  4. Rett og slett svært uprofesjonelt
  5. Taper vel rett og slett bare for et langt bedre lag i dag, både individuelt og kollektivt. Ligger under 4-1 og får jo ikke låne ballen engang.
  6. Noen som har sett treningene i det siste og kan si litt om hva det jobbes med, hvem som ser bra ut, hvilke relasjoner som funker, hvem som tar ansvar, hvem som legger inn ekstraøkter etc?
  7. Til de som mener dette var langt over streken. Kom gjerne med konkrete forslag på hva man "skulle" ha ropt.
  8. Ganske håpløst å skulle mene noe som helst ut i fra en sånn statistikk. Trenger rimelig mye mer å gå på. Hvor mange sjanser har hver spiss hatt? Delt opp i burde scoret, kunne scoret og greit at man bommer på eller lignede delsett. Hvor mange minutter med ball har laget hatt på siste tredel av banen for hver spiss. Mot etablert forsvar og mot uetablert. Fullt mulig problemet ligger hos spissene, men synes egentlig hele det offensive spillet vårt er for å si det rett ut drit dårlig og har vært det lenge. Vi har vært helt avhengig av gode enkeltmannsprestasjoner, for vi evner ikke flytte ball med tempo og presisjon, og løpene vi gjør over hele banen er svake.
  9. Merkelig hvordan vi holder et så vannvittig lavt tempo på alt, og allikevel er tragisk upresise.
  10. Skjønner ingenting av kommentarene til Emil og JJ etter kamp. Vi skaper mer eller mindre ingenting, spiller grisekjedelig og ræva fotball. Hvordan de kan være fornøyd er beyond meg.
×
×
  • Opprett ny...