Jump to content

Maggs

Bruker
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Maggs

 1. Klarer ikke skjønne hva man har å tjene på å holde sånt hemmelig.
 2. VIF har kunstgress. Men antar de regner med det skal gå greit i april
 3. 58p Traff på Molde, Haugesund og Godset
 4. Avkreftes i budstikka fra alle parter at styret har bestemt noe som helst om spilletid for Ola https://www.budstikka.no/fotball/eurosport-styret-nektet-jonsson-a-bruke-brynhildsen/552757!/
 5. Rett før 2-3. Virker som glimt spilleren kommer seg akkurat foran, så tror vi var heldige der
 6. Pasningskvaliteten vår er mildt sagt elendig
 7. 19 år siden sist vi slo Viking borte...
 8. Kan noen forklare hvorfor ikke det er direkte rødt kort på Kongshavn??? Hopper inn med to strake bein, knotter først og masse kraft?!?
 9. Dette tapet er 100% på Boli. Elendig match av han. Horrible førstetoucher hele veien, alltid på etterskudd og misser den sjansen han må sette. Katastrofe.
 10. Måten vi fremstår på som er mest skuffende. Virker som de rett og slett ikke vil vinne.
 11. Lange baller funker ikke Sett to mann på Reginiussen på defensiv dødball. Rbk har siktet på han på hver eneste jævla dødball. Hvor vanskelig er det å oppfatte????????
 12. Hvorfor kaster ikke feks VG seg over dette? De er jo ellers rimelig glad i å finne ting å kritisere NFF for.
 13. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Brann 4. Sarpsborg 08 5. Stabæk 6. Vålerenga 7. Haugesund 8. Bodø/Glimt 9. Viking 10. Tromsø 11. Godset 12. Odd 13. Lillestrøm 14. Kristiansund 15. Ranheim 16. Mjøndalen
 14. To-tre økter (en styrkeøkt inni der) dagen nå i preseason mener jeg er helt naturlig. Trener de mindre trener de for lite. Enkelt og greit.
 15. Tenker å gå litt tilbake til det Ingo spurte om, for det er et punkt som er litt viktig for meg som ikke har kommet frem enda. 1.Hva vil vi se rent sportslig? Et lag og en klubb som har satt trening og treningskultur i høysete. Jeg er hellig overbevist om at hvilken som helst klubb i Norge kan bli best dersom man har en treningsgruppe som faktisk er gal nok til å legge inn det arbeidet som skal til for å bli best. Dvs nøye planlagte dager hvor alt fra måltidstidspunkter og hva de skal inneholde, til avsatte tider for trening, hvile og arbeid/studier. Det er spillerne selv som kommer med treningsiver og jobben til støtteapparat blir nesten å holde spillerne igjen. Rett og slett så bør det være slik at når så en spiller blir solgt til utlandet og får spørsmål om hvordan treningshverdagen er nå kontra da han var i Stabæk, så skal svaret være at det ikke er noe betydelig forskjell annet enn at fasilitetene kanskje er litt bedre. Resten av punktene er allerde svart godt på.
 16. Midtbanen har vært regelrett elendig i første omgang. Rett og slett rundspilt.
 17. Fatter og begriper ikke hva det er Boli bidrar med på banen som gjør at han får spille 90 minutter gang etter gang etter gang. Elendig touch hver eneste gang han er borti ballen, holder alt for lenge på ballen når han først såvidt klarer å holde den i beina og gjør feil valg i samtlige situasjoner han er involvert i.
 18. Ganske enkelt, Brann er ekstremt mye bedre enn oss.
 19. Moro for oss stakkars som bor i Trønderfylke å få to kamper da
×
×
 • Create New...