Gå til innhold

Maggs

Bruker
  • Innholdsteller

    675
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Maggs

  1. Det går vel på noe så enkelt som antall klikk, og jeg tipper de får svært få klikk på sånne saker. Det er ikke spesielt interessant for noen utenom de spesielt interesserte, og vi må være ærlige nok på at det er det nok ikke så mange av.

    Selv budstikka sier at Stabæk er blant sakene som får færrest klikk hos dem, så det sier jo litt dessverre. 

  2. Ganske håpløst å skulle mene noe som helst ut i fra en sånn statistikk. Trenger rimelig mye mer å gå på. Hvor mange sjanser har hver spiss hatt? Delt opp i burde scoret, kunne scoret og greit at man bommer på eller lignede delsett. Hvor mange minutter med ball har laget hatt på siste tredel av banen for hver spiss. Mot etablert forsvar og mot uetablert. 

    Fullt mulig problemet ligger hos spissene, men synes egentlig hele det offensive spillet vårt er for å si det rett ut drit dårlig og har vært det lenge. Vi har vært helt avhengig av gode enkeltmannsprestasjoner, for vi evner ikke flytte ball med tempo og presisjon, og løpene vi gjør over hele banen er svake.

  3. 24 minutter siden skrev Håvard:

    Et tankekors, det er 6(?) naturgressbaner i ES (Stabæk, VIF, RBK, Brann, Sandefjord, Haugesund)

    Det er satt opp kamper på 4 av disse i serieåpningen... Burde man ikke latt gressmattene hvile en ekstra uke for tidlige få bedre gressmatter?

    VIF har kunstgress. 

    Men antar de regner med det skal gå greit i april 

×
×
  • Opprett ny...