Jump to content

sexxes

FairFans
 • Content Count

  9,224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

sexxes last won the day on July 13 2019

sexxes had the most liked content!

Community Reputation

1,943

About sexxes

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 08/30/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

2,023 profile views
 1. 2015. Og alltid et mål mot Røa.
 2. Fløya melder at kaptein og toppscorer spiller for Rosenborg når sesongen starter. I følge spilleren selv er ikke ting fullt så klart blant annet fordi hun ikke har studieplass ennå. Sier derfor at det kan hende hun vil spille for Fløya denne sesongen. Litt snodig med meldingen fra Fløya da. Overgangen vil fort ha noe å si på hvor Fløya havner på tabellen, og kan gå fra å være et lag som kjemper om opprykk til heller å være nærmere nedrykk. I artikkel i Aftenposten blir det også nevnt at Stabæk var en av klubbene som ønsket henne.
 3. 2019. Høstsesongen gjorde jo at det faktisk ble nok mål å velge mellom.
 4. 5. KIL/HEMNE. Rykket overraskende opp etter kvalseier mot Bodøs stolthet. Fått inn et par spillere fra Trondheims/Ørn. Har også hatt et par bra kamper mot Ørn og Rosenborg. Således virker laget sterkere enn i fjor, og tror de overrasker positivt. Dog mulig jeg overvurderer dem, men tror de kan bli årets Hønefoss. Om man derimot ikke får en bra start kan tipset mitt bli totalbom. Den lange usikre pausen nå kan kanskje også være mer negativ for dem. Haster vel ikke med tipsene, men skal komme med alt før seriestart
 5. Nå må vi ikke være dumsnille.
 6. 6. MEDKILA. Hadde en flott avslutning på sesongen i fjor med 13 poeng på de siste fem kampene. Lite treningskamper, og troppen ser vel noe ut som i fjor. Usikker på om laget er solid nok til å kjempe i tetkampen, men utelukker det ikke. Igjen, er vi nå i en pulje hvor jeg finner det vanskelig å skille fra fire til syv.
 7. Kåring av fineste Stabæk-mål i denne perioden. Forklaring og avstemning via linken her. Starter med 2017. https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/det-fineste-stabaek-maalet
 8. 7. AMAZON GRIMSTAD. Inne i den delen på tabellen hvor jeg kunne kastet mynt, kron, terning el. Har en storseier mot et spansk lag, men banket av Vålerenga 2 samt tap mot Viking. Hang med i teten lenge i fjor, men tapte seks av de siste syv kampene. Ellers lite info, men har mange utenlandske spillere til 1. divisjonsklubb å være. Med tanke på fjorårets avslutning setter jeg plass syv, men kunne like godt vært fire, fem eller seks.
 9. 8. FART. Rykket ned sammen med oss, men har mistet mange fra startoppstillingen. Blakstad er der fortsatt, men mest lokale spillere som skal erstatte de som forsvant. Hatt noen forferdelige resultater i vinter med unntak av en seier mot Kolbotn. Mistenker dog at det var Kolbotn 2. Ser ikke bort fra at de kan følge i Grands fotspor. At de skal være en opprykkskandidat, som flere av våre spillere ser ut til å tro, ser jeg som urealistisk. Men igjen dette er 1. divisjon.
 10. 9. HØNEFOSS. Kanskje litt sjokkerende for mange, men mener Hønefoss overpresterte i fjor. Tror laget får det tøft i år. De få treningskampene laget har hatt har gi ut elendige resultater. Det beste var etmålstapet mot et reservespekket Stabæk-lag. Så selv om man har beholdt spillerne mener jeg det ikke vil holde. Igjen nestsisteplass i grunnspillet er ikke nedrykk. Fortsetter muligens med å sjokkere igjen i morgen.
×
×
 • Create New...