Jump to content

sexxes

FairFans
 • Content Count

  9,173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

sexxes last won the day on July 13

sexxes had the most liked content!

Community Reputation

1,934

About sexxes

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 08/30/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

1,829 profile views
 1. For fjerde år på rad!
 2. Store favoritter ville vi vel vært uansett. Slo jo ØHIL ganske lett da vi var på vårt verste, mens de var på sitt beste. Fart og Lyn røk riktignok ut mot lag fra 1. divisjon i cupen, men begge lag stilte med tilnærmet B-lag. Eneste er at vi nok kan komme til å møte lag som ligger med en mur rundt egen 16, men ingen av de lagene skal allikevel makte å holde stand i 90 minutter.
 3. Så forsvinner Siri Ervik, og det er tynnere på keeperfronten. Watts har jo vist at hun holder nivået, men har nå vært ute i hele år. Leonards er et stort talent, og har jo fått testet benken. Dog litt ung. Det samme gjelder Skretting. Det kan jo hende det kommer en utenfra?
 4. sexxes

  CL

  Fra 2021/22 skal gruppespill innføres. Det blir fire grupper med fire lag. Først er det derimot to runder hvor lagene som på herresiden deles inn i en mestervei, og en serievei. I 1. runde vil det spilles en turnering hvor det er fire lag i hver gruppe, men med cupsystem istedenfor serie. Vinneren videre. Lagene i 1. runde vil være serievinneren fra nasjonene ranket 7 og lavere, og treerne i de nasjoner 1-6, og toerne i nasjoner ranket 7-16. I 2. runde kommer mesterne i nasjonene 4-6, og toerne i nasjonene 1-6, samt de som er videre fra 1. runde. I gruppespillet kommer mesterne i de tre beste, samt regjerende mester inn. Dermed er det fortsatt mulig å ryke på etter to kamper, men kommer man til gruppespillet blir det totalt ti kamper før nyttår. Etter nyttår er det kvart, semi og finale. Så er bare å utnytte det nye seriesystemet for å komme med her. Et norsk lag som kommer med i gruppespill kan få 39-40 obligatoriske kamper.
 5. Og ja. Vi ble nummer en på Fair Play-tabellen. Hvordan skal man forresten sette opp en slik tabell neste år?
 6. Er ihvertfall en del kvinnelige trenere jeg ikke ønsker som assist.
 7. Det har satt i gang å sne igjen nå.
 8. Lyn leder 2-1 over Fløya etter 70 minutter, 7-1 sammenlagt. Det går mot en tur til Tromsø neste år.
 9. Tja, yr melder at det skal begynne å sne ganske kraftig fra kl 16. Nå er det oppholdsvær.
 10. Glimrende at vi får beholde noe av rutinen. Muligheten for å bli tidenes målscorer (ihvertfall i serien) bør være tilstede. 10 opp i serien, 18 opp totalt.
 11. Det er årets beste nyhet på damesiden
 12. Tviler på det. I følge målene jeg fant er banen 88 m lang, og 56 m bred. Sikkert greit for trening, men ikke i nærheten av det som ville blitt godkjent med dispensasjon.
 13. Spørsmålet blir kanskje om man rekker flyet hjem!
 14. Bare leser at det er at kampene i Trondheim og Tromsø evt. må flyttes til reservearena. Derfor jeg lurer. Må jo enten være innendørs, eller i en annen by.
×
×
 • Create New...