Jump to content

sexxes

FairFans
 • Content Count

  9,075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

sexxes last won the day on July 13

sexxes had the most liked content!

Community Reputation

1,873

About sexxes

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 08/30/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

1,698 profile views
 1. Ble et kort opphold i 4. divisjon, men først måtte jo 2. laget berge plassen. Fortsatt to runder igjen. Avslutter hjemme mot seielederBærum 2, som ikke kan rykke opp onsdag 20:15. Opprinnelig oppsatt dommer trakk seg fra denne kampen da han følte han ikke ville bli sett som nøytral nok. Her har kanskje noen andre dommere noe å lære.
 2. Det ble også sluttresultatet. Fortsatt har ikke den feite damen sunget, men hun står der og venter.
 3. Ser ut som det blir 3-5-2 med Hauge på kant. På våre egne nettsider er Bjånesøy byttet ut med G Lie. Det kan vel aldri i verden stemme?
 4. Resultatene ved pause er slik at plassen er sikret før siste runde siden Træff og Herd møtes.
 5. Lagoppstilling: Ervik - Hauge, Bjørneboe, Fennefoss, Grønli- Kielland, Bergsvand, Fladberg, Asher - Bjånesøy, Blakstad. Benk: Leonards - Aandal, Cameron, Jönsson, Kristoffersen, Loennecken, Normann.
 6. Ja kan spille når han soner for a-laget, men kan ikke spille fordi han startet forrige A-kamp.
 7. 12-0 til slutt, og 45-1 i avslutninger!
 8. Roet seg veldig, og dermed bare 6-0 til pause. 22-0 i avslutninger. Og ikke sikker på om Færøyene er dårligste laget i puljen. To lag videre; samt noen trenere også
 9. EM-kval på Færøyene, og J16 ser ut til å gå for større seier enn kvinnene hadde for noen dager siden. 5-0 etter 23 minutter mot vertsnasjonen. Iris med to mål til nå.
 10. Om vi mot formodning greier kvalik er det bortekamp først (mest sannsynlig i Tromsø) først.
 11. Kamp flyttet på en dags varsel til annen bane og det fantastiske tidspunkt kl 13. 20 tilskuere, ingen speaker, ballhentere mm. Bortelaget måtte dele garderobe med et guttelag. Sofiemyr var først spilleklar til St. Hans i fjor. I år har en kamp blitt stoppet og avsluttet annen kamp. Denne kampen ble utsatt, og berammet til 15:30 på Sofiemyr i dag. I går kom beskjeden om at det ble på KFUM Arena kl 13. Søndag kl 15 skal det være TV-kamp på NRK fra Sofiemyr. Med det været som er meldt kan man lure på hva som skjer. KFUM Arena er opptatt på dette tidspunktet. Skal også være seriekamp der 16 november. Man trodde jo det skulle være noen minstekrav, og når det samme skjer igjen og igjen! Regner med at forbund, klubb og kommune(r) skylder på hverandre og at alt fortsetter som før.
×
×
 • Create New...