Jump to content

sexxes

FairFans
 • Content Count

  8,621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

sexxes last won the day on June 16 2018

sexxes had the most liked content!

Community Reputation

1,632

About sexxes

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

1,279 profile views
 1. Første kvarteret er vel godkjent. Deretter er det tilbake til det samme med unntak for Bjånesøys skudd i tverrligger og ned. På papiret har vi egentlig mange bra spille, fire A-landslagsspillere, og to av dem kan vi ha på benken. Hvordan er det mulig å få dem til å fungere så dårlig sammen. Bytter ser ut til å gjøres kun om spillerne ber om det. Takk og lov for at Ørn var omtrent like dårlige. Vi trenger noen som kan få spillerne til å fungere sammen!
 2. Mål: Melissa Bjånesøy 1 Målgivende: Cornelia Fladberg 1 Målpoeng: Melissa Bjånesøy 1+0 1 Cornelia Fladberg 0+1 1
 3. Lagoppstilling: Hjelmseth - Bjørneboe, Bergsvand, Kristoffersen, Grønli - Loennecken, Fladberg, Lie, Asher - Bjånesøy, Blakstad. Benken: Ervik - Cameron, Kielland, Naumanen, Ness, Normann, Thorkildsen. To(tre) landslagsspillere på benken!
 4. sexxes

  CL

  Lyon med 2-1 hjemme i norskeoppgjøret mot Chelsea. Skal nevnes at Chelsea brant straffe, så dette er ikke avgjort. Barcelona vinner borte mot Bayern, og bør være på god vei mot finale. Det tyske laget har tidligere hatt for vane å røre det til i CL.
 5. Ok, trodde Cameron var mer aktuell i kampen mot Ørn.
 6. Når rundt halvparten av spillerne i stallen er fra akademiet synes jeg det er feil å si at det ikke satses på akademispillerne.
 7. Start, Aalesund og Sandefjord? Ull/Kisa? De andre klubbene er vel nødvendigvis ikke bedre og større. Og hadde han vært garantert spilletid i disse klubbene? Evt. hva skal være grunnen til at Morten Olsen får en "dårligere" behandling enn andre?
 8. sexxes

  Nadderud

  Må vel finne ut hva man skal gjøre med baseball og cricketarenaene.
 9. Vanligvis blir jo kvinnene rutinerte før herrene. Derfor er jo dette litt spesielt. Er jo fire faste A-landslagsspillere i troppen. I tillegg til en til som har vært på samling siste året. Flere av de unge er på aldersbestemte landslag, og er vel mange av de andre lagene som ikke matcher det. Så har det jo vært reagert på manglende bytter, som jo kan ha ført til at noen ikke er så rutinerte som de burde vært. Vi får se hvordan det fungerer mot Ørn. Fortsetter vi å ligge bak å forsvare oss også da uten å skape noen fremover må man vurdere større endringer.
 10. Står nå at kampen skal spilles 17:00 1. mai.
 11. Herrene viser jo at alder nødvendigvis ikke betyr alt. Banker Rosenborg med kun tre over 25, og bare en av de er over 30. Tre tenåringer i start elleveren. Da holder det ikke å klage på hvor ungt lag kvinnene har. Seks i startelleveren over 25, og to av dem over 30.
 12. Mao til folk begynner å bli edrue igjen
 13. Aga og Vogt som er ute av troppen.
×
×
 • Create New...