Jump to content

sexxes

FairFans
 • Content Count

  8,973
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

sexxes last won the day on July 13

sexxes had the most liked content!

Community Reputation

1,842

About sexxes

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 08/30/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

1,589 profile views
 1. 2-24? Står så på NFFs sider.
 2. Jönsson skadet? Blakstad endelig tilbake, og spennende med Omarsdottir fra start.
 3. J16 vinner enkelt og greit 6-0 borte mot Borre. Dermed klart for kvartfinale.
 4. Spilte faktisk en hel kvalikkamp for LSK i CL. Ellers har det kun blitt to innhopp i cupen. Litt merkelig for vår en av de få talentene i klubben. Fikk også spille i cupfinalen i fjor. Litt overrasket over at LSK med sin tynne tropp slipper henne. Hadde hørt rykter om at det kunne komme spillere fra en annen klubb med bredere stall.
 5. Nå må du ikke overvurdere Rosenborg. 2-0 er absolutt et optimalt resultat for oss. Fortsatt en liten mulighet for avansement, men avhengig av at spillerne ikke er slitne.
 6. Er det ikke det han har for vane å si? Ikke alltid det stemmer.
 7. Serien(12): Mål: Melissa Bjånesøy 1 Zara Jönsson 1 Målgivende: Melissa Bjånesøy 1 Cornelia Fladberg 1 Målpoeng: Melissa Bjånesøy 1+1 2 Zara Jőnsson 1+0 1 Cornelia Fladberg 0+1 1
 8. De første femten er elendige. Der gir vi bort målene. 2. omgang er faktisk enveiskjøring! Melissa Bjånesøy må få orden på hodet sitt. Veldig ubesluttsom. Får hun ikke det er det bedre at hun spiller lenger bak om hun skal være med videre. Fladberg har vel årsbeste, og Siri er solid. Leser spillet veldig bra. Fennefoss derimot, da vet man aldri hva som kan skje. Bjørneboe er ellers en spiller som har hatt godt av trenerskiftet. Nå er det om å gjøre å få noen gode opplevelser inn mot 1. divisjon neste år. Tror spill der kan være bra for våre unge spillere. Ha med Siri videre med sin rutine, muligens også Guro. Ellers bra å se at spillerne er skikkelig skuffet i dag for de vet at dette var en siste sjanse, og en kamp man kunne/burde vunnet.
 9. Nå har vi syv juniorer i dagens tropp, og Iris er skadet. Det ville vært meningsløst og stilt med bare 17-18 åringer uansett hva man måtte mene om våre eldre. I det minste oppløftende de siste minuttene før pause. Synd dommeren ikke ser an fordel
 10. Akademispillerne må vel først og fremst sikre plassen i 2. divisjon.
×
×
 • Create New...