Jump to content

sexxes

FairFans
 • Content Count

  9,292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

sexxes last won the day on July 13 2019

sexxes had the most liked content!

Community Reputation

1,975

About sexxes

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 08/30/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

2,203 profile views
 1. Bra vi ikke tok trippelbytte som kommentator annonserte.
 2. Kvalifiseringskamper til EMstarter opp igjen til høste n med hjemmekamper mot Hviterussland 18. september, og Wales 22. september. De kampene som skulle vært spilt tidligere i år er berammet til 27. oktober (Wales borte), og 28. november (Færøyene hjemme).
 3. sexxes

  CL

  Neste sesong vil starte med kvalifiseringsrunder i begynnelsen av oktober. 1. runde er satt opp ukene midt i november, mens øvrige runder vil spilles i 2022.
 4. sexxes

  CL

  Sesongens Champions League avgjøres i Spania med kvartfinaler 21 og 22 august, semifinaler 25 og 26 august. Finalen i San Sebastian 30. august.
 5. Fart mister sin største og beste spiller, Julie Blakstad, til Rosenborg. Dermed føles mitt forhandstreff der straks tryggere.
 6. Selvsagt ingen ulempe, men nå har vel Molde såpass mange gode spillere å ta av at det nødvendigvis ikke betyr all verden.
 7. Den store forskjellen slik jeg så det var samspillet. Der var vi et par hakk bedre enn de hvitkledde. Også helt klart at vi har fått inn klassekeepere. Søppelkasser kan brukes til så mangt i mangel av gardintrapp
 8. Bettingselskap representant følger med fra utsiden av gjerdet. Litt irriterende med home og away attack safe hele tiden.
 9. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/jdoO2n/australia-og-new-zealand-tildelt-fotball-vm-kvinner-i-2023
 10. Deilig. Selv om Sandefjord skaper ingenting kunne det jo komme et tullemål. To stykker derimot.
 11. Sånn. Da kan jeg gjøre meg ferdig. 1. STABÆK. Skal ha både den beste og bredeste troppen. Jevne kamper mot lag fra Toppserien, og seier mot divisjonskollegaene. Kampene mot Hønefoss har ikke vært helt overbevisende, men god trening mot et lag som ligger med ni i forsvar, og en rask spiss. Ellers virker det som laget er fysisk sterkere enn i fjor, fått inn kvalitetskeepere, og Stine er i landslagsdiskusjon. Merk også at Siri er flyttet frem, og kan fort bli vår assistentdronning! Tålmodighet er et nøkkelord. Har man det skal serien være grei skuring. At lagene stort sett vinner og taper om hverandre har man sannsynligvis råd til å gå på en blemme eller fem.
×
×
 • Create New...