Gå til innhold

sexxes

FairFans
 • Innholdsteller

  8 480
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

sexxes vant dagen sist Juni 16

sexxes hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 508

Om sexxes

 • Rang
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Bursdag 30. aug. 1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Nylige profilbesøk

983 profilvisninger
 1. sexxes

  Troppen 2019

  Endelig litt fart, så får vi håpe på assistendommere som ikke vinker i et sett.
 2. sexxes

  2. laget

  Puljeoppsettet for 2019 er klart. Har havnet i avdeling 1 med Drøbak/Frogn, Fart 2, Frigg, Høybråten/Stovner, Kongsvinger, Lyn 2, Ottestad, Raufoss, Sarpsborg 08, Ullensaker/Kisa, Vålerenga 2. Tre opprykkslag, og ingen nedrykkslag. Ikke noen langturer denne sesongen. Vil tro Kongsvinger er favoritter på kvalplassen.
 3. Aalesund kommer neppe til å satse veldig offensivt fra start i returoppgjøret heller. Skulle vi derimot få det første målet kan det hende de vil satse litt mer hodeløst fremover, og gi våre spillere mer rom. Kan dog fort renne inn begge veier da.
 4. Er du faren til Fredrik Brustad? 3-1 vil alltid være et bedre utgangspunkt enn 1-0. Ingen resultater i returkampen som kan føre til at vi kan gå videre med 1-0 hjemme, men ikke 3-1.
 5. sexxes

  Troppen 2019

  Nå jeg skriver snodig er det fordi jeg føler Røa hverken sportslig eller økonomisk er et steg opp. Er ihvertfall fem andre klubber som således burde være mer attraktive, men så er det sjelden at østlendinger drar til Vestlandet. Røa er dog en klubb hun vil kunne være sentral, og det er greit med tanke på VM, men igjen det ville hun vært hos oss også. Så er det treneren som er avgjørende her? Vet også at flere andre klubber ønsket seg henne, så hun hadde flere valg. Personlig synes jeg det er verre at Wilmann forsvinner. Synne blir ofte mye bra før hun skyter langt over/utenfor, eller mister ballen. Hun er allikevel den med klart flest målgivende for oss i år.
 6. sexxes

  Troppen 2019

  Det var et snodig valg.
 7. sexxes

  Turtråd: Aalesund - Stabæk

  Scandic Scandinavie for min del.
 8. sexxes

  Landslaget

  Alle VM-nasjonene er nå klare, og skal seedet etter FIFA-rankingen som kommer fredag. Ingen av forbundene skal ha mer enn en nasjon med unntak av Europa som kan ha to. Seedingen etter forrige ranking ville vært slik: Nivå 1: Frankrike, USA, Tyskland, England, Canada, Australia. Nivå 2: Japan, Brasil, Sverige, Nederland, Spania, Norge. Nivå 3: Sør Korea, Kina, Italia, Skottland, New Zealand, Thailand. Nivå 4: Argentina, Nigeria, Chile, Kamerun, Sør Afrika, Jamaica. Hadde vært fint om Japan holdt seg på samme nivå som oss. Vil heller møte Canada eller Australia. Fra de laveste nivåene erThailand og Jamaica nok klart svakest, og garantere avansement. Australia og Canada kan derimot gi oss mulighet til å bli puljevinnere.
 9. sexxes

  Gammel blaa aargang!

  Og en til som kom innpå.
 10. sexxes

  Norgesmesterskapet 2018

  LSK kvinner vant 4-0 i finalen hvor de kun hadde behov for en utespiller på benken (og to til pynt).
 11. sexxes

  2. Laget

  Se på oppsettet til Norild, så har vi ikke akkurat mye å klage på.
 12. sexxes

  Henning Berg

  Og jeg som trodde du ville gitt han 5 Ville forøvrig ikke gitt Solskjær 5, og Michelsen kunne fått trekk for at han ikke satt på benken slik at det ble seier mot Lillestrøm.
 13. sexxes

  Henning Berg

  Har jo ikke fått til noe i Europaligaen.
 14. Du tenker på det gule kortet han fikk mot Aalesund?
 15. sexxes

  Akademiet

  Synes tilskuertallet var greit, og ikke sikker på om det hadde kommet så mange flere senere Vet at det var en del som skulle bort på kveldstid. Å sette opp kamper etter seniorfinalene tror jeg blir vanskelig. Eksempel 1 er nok enklest å gjennomføre, men vil nok bli 11, 14, 18, eller 10, 13, 18. Neste år går vel finalene annen helg en herrene, og da kan kanskje søndag benyttes?
×