Gå til innhold

Blaatona

Bruker
  • Innholdsteller

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Blaatona

  1. Deiligste nyheten på lenge! Velkommen hjem, Morten! Savna ræ!
  2. Står på c more sin sendeplan på hjemmesidene at de skal sende kampen vår på C More live 3, så kan jo håpe at det kommer allikevel?
  3. Men hvem av dere er det som egentlig VET hva som har skjedd? Ganske unødvendig å påberope seg sannheten dersom man ikke har den.......
  4. Hvil i fred, Tor Marius. Mine tanker går til familien, og de nærmeste.
  5. Mål! http://ifknorrkoping.se/nyheter/arkiv/vinst-med-3-2
  6. Vemodig å se deg dra, Morten, men lykke til videre!! Takk for at du er den du er, og har vært den du har vært i Stabæk! Håper å se deg i blaat igjen om noen år!
  7. blir ikke brukt en krone av medlemspenger på denne boten. Av ren nysgjerrighet, hvilke penger blir brukt på denne boten?
  8. Blir ingen av Bosman-spillerne igjen? F eks hva skjer med MMS, han har jo en viktig rolle i laget. Blir han og noen av de andre tilbudt ny kontrakt (med endrede betingelser så klart)?
  9. Er det Stabæk Support som betaler disse bøtene? Kan dere foran neste sesong lage en smørbrødliste over ting som medlemspengene går til? TIFO, turer, og andre arrangementer er vel og bra, men bøter som dette er jeg fint lite interessert i å betale for.
  10. Noen som vet hva programmet deres er på Gol? F eks når de skal trene, hvor de skal bo osv? Evt hvem kan man spørre?
  11. De er ikke de eneste som skor seg på Karanba om dagen. Karanba får 50.000,- i julegave av Sparebank1Hallingdal. Banken gir hvert år 50.000,. til et godt formål. Det er jo veldig hyggelig, særlig ettersom at "Karanba-skogen" ble rasert tidligere i vinter.
  12. http://www.hallingdolen.no/nyheiter/article185658.ece
  13. Det håper jeg virkelig han gjør. Jeg hadde skamma meg over egne utsagn, var jeg deg. Det er jeg heldigvis ikke.
  14. Fuck Jönsson! Ta deg sammen. Vil også gi Palmason skryt for veldig god innsatsvilje i dag! Jobber og sliter både bakover og der fremme. Godt å se!
  15. Nå er sikkert ikke jeg i posisjon til å mene noe om dette, men fra min plass på hovedtribunen kunne jeg tenke meg litt flere positivt ladede sanger, selv om det på banen går i mot. F eks den messende "oååå vi er stb allez" opplever jeg ikke som veldig motiverende. Det er en del moll-pregede sanger som har vært fremtredende på de siste kampene, og jeg kunne godt tenke meg litt mer dur Det har faktisk en del å si, gitt! Dog, det er min mening.
  16. Finnes det ikke både en JJ-tråd og en Marius Helle-tråd? Er ganske sikker på det også finnes en Nye spillere-tråd og en Hønefoss-tråd.. For ikke å glemme en mediatråd og en økonomitråd.. Jeg trodde forøvrig dette var en kamptråd for helgens møte.. Men det er mulig jeg tar feil..
  17. Stabæk refereres til de "blåsvarte" av Harald Bredeli, som forøvrig også mener at "dette ikke har vært noe godt år for Skjønsberg. Havnet på benken, men får nå komme inn." Oversikt over skadede spillere er tydeligvis fraværende.. Eriksen i tv2studio kommer tydeligvis ikke på fler enn Nannskog og Gunnarsson når han skal ramse opp viktige spillere som har vært skadet i år..
  18. Det er ikke noe vits i å gråte over spilt melk. Vi er nødt til å se fremover. Som Pumbaa så fint sier: Vi må legge baken i fortida.
  19. Helt enig! Det var så godt å se han der ute i dag, og ikke minst høre han. Kjempesaker at han får spille midtstopper også. Synes han gjorde en bra figur i dag. Gleder meg til fortsettelsen.
  20. Gratulerer så mye til Karanba som vant 2-0 til slutt mot Oppsal
  21. Showet er det vel alle andre enn JJ som kan klandres for. Stabæk Fotball, $$ og media kan vel dele den prisen .
  22. Skal vi snart lage en ny tråd der man kan konkurrere i hvem som har de mest kreative sammenligningene for at Janne skal jobbe i Stabæk ut året for så å dra til RBK? Toyota --> Ford, Man Utd --> Arsenal, TV2 --> NRK, bedrifter, utroskap, prostituerte og overnattinger. Point taken.
  23. Dere surmulere får ta og la Janne få det samme forsøket som dere vil Geir Bakke skal få da, så får vi se hvordan det går! Alle i klubben er tilsynelatende enige at det beste er at han (JJ) fortsetter ut året, så det blir ro og mak. De eneste som er i opprør nå er et lite utvalg av supportere! Dere sier dere støtter klubben. Hvem er egentlig klubben hvis det ikke er spillere, trener, ledere, osv? For jeg skjønner ikke helt hvorfor $ ikke kan støtte opp om det DE føler er den beste løsningen pt...
×
×
  • Opprett ny...