Jump to content

BlaaAlltid

Bruker
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BlaaAlltid last won the day on September 7 2013

BlaaAlltid had the most liked content!

Community Reputation

423

About BlaaAlltid

 • Rank
  Rutinert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

454 profile views
 1. De startet da begge på benken og kom inn samtidig etter en time. Men ser du på tempo og spurt etter at de kom inn er det stor forskjell. Samtidig burde Gall åpnet målkontoen om Kornelius hadde sentret på blank kasse på slutten. Veldig synd, all den tid dette kan være mentalt. Hvem vet hva er mål ville gjort for fremtiden?
 2. Du har vel aldri vært særlig begeistret for Valencic, så skjønner at man forsøker å banke hjem poenget. Men går det egentlig an å vurdere noe særlig ut ifra dagens innhopp? Det er vel knapt noen spillere i verden som hadde klart å gjøre et positivt innhopp de siste 10 slik laget så ut på slutten i dag. Svært utakknemlig oppgave.
 3. Jeg tror faktisk dette vil bli en netto pluss for forumet uansett. Ingenting er så irriterende som poster som bare inneholder lenker. Litt essens om innholdet er bare positivt.
 4. Offensivt har vi plutselig ganske mye å rutte med, så får vi se hvor samspilte denne gjengen er i begynnelsen. Savner en god, venstrebent venstre-back, men ellers burde dette laget kunne hamle godt opp med motstanden i eliteserien. La oss bare ignere JJ og Sandberg på 4års kontrakter også nå!
 5. Det har jo som nevnt versert rykter om lumanza tilbake en stund (lumanza 2.0), men jeg skulle også ønske det ikke blusset opp her før det var en signatur på kontrakten. Kan da ikke bidra til annet enn potensial for komplikasjoner. Krysser fingrene for at det likevel går i orden. Om han er på nivået han holdt sist kan vi slutte å være bekymret for å havne under streken (og ser at han selv mener at han er bedre nå!)
 6. Gikk litt fort på mobilen, reglene over er fra Oslo fotballkrets, men lignende ordlyd gjelder vel for eliteserien.
 7. Trenere kan ikke få rødt kort. Reaksjonsreglementet paragraf 4.17. "Reglene vedrørende utvisninger av spillere gjelder tilsvarende for bortviste trenere og ledere. Ved bortvisning skal ikke det røde kortet vises, det er kun spillere eller en reserver (benyttet eller ikke)som kan bli vist det røde kortet. Dommeren har fullmakt til å iverksette disiplinære forføyninger mot trenere og lagledere som begår sanksjonerbare forhold, i disse tilfellen skal vedkommende bli bortvist gjennom tilsnakk." Vet ikke om det er noen unntak, men det står i utgangspunktet ganske tydelig at neste kamp er karantene, og NFF er jo kjent for å velge regler over skjønn. "En trener eller leder som blir bortvist i seriekamp, har karantene fra neste seriekamp for samme lag. Kretsen kan ilegge karantene for flere kamper, vurdert etter grovhet i opptreden." (Min utheving)
 8. Det er klart, og jeg setter også oppriktig pris på engasjement og de som bidrar med innhold
 9. @geirti, uenigheten går vel snarere på hvorvidt han sugde (på banen for førstelaget) forrige gang eller ikke. Du mener tydeligvis det. Noen andre av oss er uenige. Det er ingen tvil om at han hadde for dårlig treningsmoral, at han ikke gjorde det godt nok på 2. laget og at finsk serie er svakere enn eliteserien. Men du anerkjenner heller ikke at noen er uenige med deg hva gjelder *potensial* og *kvalitet som fotballspiller*. Det han leverer i Finland er utvilsomt en indikasjon på at han har fotball i kroppen - så stor forskjell er det ikke på seriene (og det er vel dette Ace sikter til). Det er nok av eksempler på humørspillere som trenger riktige forutsetninger til å lykkes. Vi har hatt flere av dem (veigar anyone?). Dersom Valencic er en slik er det fullt mulig at ny trener og bedre posisjonell bruk av ham kan få ham til å blomstre. Det vi (jeg) argumenterer for er at vi tror det er mulig, og at han da kunne blitt en fantastisk kapasitet for oss. Noe av uenigheten her virker også å komme fra hvor vanskelig det er å tolke sarkasme i tekst-form kombinert med den trangen mange etablerte travere har til å bruke sarkasme for å slå ned meningsmotstandere. Det som frustrerer meg litt er at mange av dere etablerte skrivere er så raske til å avfeie meninger som ikke kommer fra *den harde kjernen*. Jeg har selv skrevet få innlegg, men jeg har god erfaring fra fotball, mener jeg har god fotballforståelse og jeg har lest forumet daglig i over 15 år. Har derfor god oversikt over det som skjer her, selv om jeg foretrekker å lese 300 innlegg per innlegg jeg selv skriver (https://blog.codinghorror.com/because-reading-is-fundamental-2/)
 10. Molde har Sarpsborg i neste runde. Kan jo hende at de... primært tenker på neste kamp?
 11. Samme her. Lumanza 2.0 kan veldig gjerne være Lumanza 1.0 😉
 12. Det er ingen her som garanterer at han blir en suksess. Det eneste vi sier er at vi så et potensial i ham. Han hadde gode pasninger, skudd og var offensiv. Valencic spilte totalt 120 minutter eliteseriefotball. Hvis man tar bort kampene hvor han spilte under 10 minutter (vanskelig å gjøre en stor forskjell), så hadde han to kamper. Jeg mener ikke det er altfor mye å vise seg frem på. På disse to kampene hadde han en assist og (i mine øyne) flere gode involveringer. Siden du peker på mønster i ett datapunkt tillater jeg meg å gjøre det samme: målpoeng i halvparten av kampene - når man også er i dårlig form - har vi vel ikke råd til å la gå uprøvd? Min største bekymring er ikke om det bor fotball i ham, men om han har motivasjon til å trene og vedlikeholde den fysiske formen. Forhåpentligvis er det enklere for ham om han kommer midt i sesongen og ikke i pre-season.
 13. Jeg er en av de som seriøst mener Valencic har noe å bidra med om han blir brukt riktig. Offensivt hadde han noe ekstra. Så manglet han noe på formen. Hva med å anerkjenne det synet istedenfor å prøve ulike hersketeknikker? Hvorfor må man være IA-trofast for å mene dette? Har da ingenting med IA å gjøre. Hva med å vurdere muligheten for at det er dere og ikke vi som sliter med å se hva som er kvalitet og ikke? Eller mener du fortsatt Hernandez er en helt elendig back, mbh? "mbh, Skrevet 23. Juni 2018 Elendig back! Sikkert en god fotballspiller, men elendig back." edit: quote på mobil er noe herk..
 14. Hanche gjør da en solid kamp? Å klage på ham offensivt virker også rart, all den tid han stadig er med oppover. Kun et dårlig mottak fra en kjempesjanse i 2.omg. Dessverre er det vanskelig å finne plass til ham på backen når Hernandez er tilbake. På venstre back trenger vi et venstreben (og Hanche viser for ofte at han må vende innover på venstresiden til at han blir et faremoment offensivt)
×
×
 • Create New...