Jump to content

Ulliss

Bruker
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

About Ulliss

 • Rank
  fortsatt en pingle
 • Birthday 10/15/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

211 profile views
 1. Veldig gode nyheter! Jeg ble så glad at jeg kjøpte billett til Tromsø-kampen med det samme. Det blir årets første live kamp i år! Tror JJ er rett mann til å få inn positivitet, og ikke minst gjenkjennelig Stabæk-spill.
 2. 1. Molde 2. Brann 3. Rosenborg 4. Vålerenga 5. Sarpsborg 6. Odd 7. Strømsgodset 8. Stabæk 9. Lillestrøm 10. Haugesund 11. Bodø/Glimt 12. Kristiansund 13. Mjøndalen 14. Viking 15. Tromsø 16. Ranheim
 3. 1. Rosenborg 2. Strømsgodset 3. Brann 4. Sarpsborg 5. Stabæk 6. Lillestrøm 7. Start 8. Molde 9. Vålerenga 10. Bodø/Glimt 11. Odd 12.Kristiansund 13.Haugesund 14.Ranheim 15. Tromsø 16. Sandefjord
 4. Kult! Han blir spennende! :-)
 5. Det skulle vel aldri være Veigar som kommer tilbake nok en gang... (vet dog ikke om han fortsatt er under kontrakt da). Kan vel ikke være så mange å gjette på, tidligere Stabæk spiss, utenlandsk, fortsatt aktiv, men uten kontrakt.
 6. Glimt spilleren den gangen mener jeg var Ola Haldorsen. Kommentaren fra speaker etter at kortet var delt ut var for øvrig helt på sin plass.
 7. Utrolig god nyhet! Fantastisk! Nå begynner jeg å glede meg til sesongen!
 8. Er det noen som vet noe mer om Martin Andresen fortsatt er aktuell? Er han fortsatt med på treningene?
 9. I følge Aftenpostens papirutgave i dag skal David Hanssen ha fått en ettårskontrakt med Stabæk.
 10. Jeg henger meg på kritikken av Holmen Fjordhotell. Jeg har ansvaret for noen kurs/seminarer pr. år, og jeg har helt droppet å bruke det stedet . Som det ble pekt på over er maten dårlig, servicen enda verre og verst av alt er den skivpete pulverkaffen som de tilbyr sine kursgjester fra disepensere rundt om. Kaffen er i seg selv en grunn til å velge et annet sted. Hegnar er åpenbart ute etter å spare for på Holmen spares det på det meste. Slitt og møkkete er det også. Holmen Fjordhotell er i grunnen et meget enkelt sted å boikotte . Bedre kurs- og konferansealternativer finnes det heldigvis mange av!
 11. LSK fikk vel 2 gule? Så da skal de vel ha enda mer minus i Oslo-cupen.
 12. Hva er det som gjør at Farnerud i så fall ikke spiller? Ny skade?
 13. I gårsdagens papirutgave av Glåmdalen står det at Enkerud skal trene med Enga denne uka. Han skulle ha trent med Stabæk forrige uke, men det ble det ikke noe av. Det står i Glåmdalen at han kanskje vil trene med Stabæk etter at han har prøvd seg i Enga. Regner med at det avhenger av hva slags tilbakemelding han får derfra. Hvis verken Enga eller Stabæk vil ha ham, vil han gå til Nybergsund. De skal visstnok alt ha kommet med et tilbud.
 14. Vidar Nisja har vel omtrent samme rolle i Viking som Hoff hadde hos oss. Det er jo åpent kjent at han har vært i samtaler med Stabæk, og han er vel muligens mer oppnåelig enn lillebror Farnerud. Ville vel ikke være så overraskende om Nisja blir neste mann inn.
×
×
 • Create New...