Jump to content

Totto

Bruker
 • Content Count

  2,317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Totto last won the day on May 20 2018

Totto had the most liked content!

Community Reputation

976

About Totto

 • Rank
  Skaff meg ett liv
 • Birthday 11/16/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

676 profile views
 1. Norwegian flyr 3 ganger i uken
 2. Står på eliteserien.no at den vises på Eurosport Norge, men vises ikke på de programoversiktene jeg har sett.
 3. Klar for Stabæk ut året: https://www.stabak.no/nyheter/sammy-skytte-klar-for-stabaek
 4. Dessuten har vi vel byttet plass med GU siden i fjor? Felt s er der gu stod i fjor.
 5. Sjekket reglene: I nm får man en fjerde innbytter i ekstraomganger.
 6. Emil og Ola kunne vel spilt denne kampen siden de ikke spilte i cup-en mot Elverum. Men de spilte i går, så de matches vel forsiktig.
 7. Den amerikanske ambassaden har også engasjert seg på OIS side.
 8. Håper på en kamp jeg: Cup-finalen går 2. søndag i anvent!
 9. Stabæk Fotball, Haslum IL, Furubakken vel og Gjønnes Gård har laget en felles uttalelse til revidert planprogram. Er ennå ikke lagt ut på saken i arkivet til kommunen, men vil etter hvert komme her: https://www.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2017000082 Venter med å kommentere det til innholdet er offentlig, men det er positivt at Stabæk og vellet har skissert en felles løsning. Der ligger det også andre innspill til planene.
 10. Sarpsborg stiller vel også med juniorlag. 0-1 Hurleen !
 11. Bortekamp mot Sarpsborg2 i dag kl 1600. Ser ut som om kampen streames: https://www.direktesport.no/event/dd5ae28e-d6a6-4a06-8af2-9c4d9c98cd98 Lagoppstilling etc kommer her: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7162368
 12. Klager Bærum kommune inn for Fylkesmannen Tor Bjørnar Holmlund26. april 2019, kl. 14:30 Naboene på Kjonejordet på Kolsås har lenge vært motstandere av å få en helt ny friidrettsstadion like inntil boligene. De har nå klaget inn saken til Fylkesmannen. Øystein Løining og naboene har nå (Løining er en av de nærmeste naboene til den vedtatte og planlaget friidrettsstadion på Rud) klaget inn Bærum kommune til Fylkesmannen for brudd på forvaltningsloven, paragraf 17. Der heter det følgende: «Forvaltningsorganet skal påse at saken er så godt opplyst som mulig før vedtak treffes ...» Det sentrale er at det ikke er tatt nøyaktige vindmålinger. Naboene har i flere år hevdet at det er for mye vind på Rudssletta til å drive friidrett, og at nye vindmålinger er svært viktige. Løining hevder at kommunen bevisst ikke ønsker å foreta nøyaktige vindmålinger på det aktuelle stedet der friidrettsstadion er påtenkt, fordi kommunen vet at vinden generelt er for sterkt til at området kan brukes til friidrettsanlegg. For at friidrettsrekorder skal kunne godkjennes, må vindstyrken være på 2 meter i sekundet eller mindre. Friidrettsanlegg Rud Nadderud stadion skal rives og en ny rendyrket fotballstadion skal bygges på det samme området. I den forbindelse skal det bygges en ny friidrettsstadion på Rud, ved Bærum Idrettspark. Dette er planer som er vedtatt av de folkvalgte i kommunen. Anlegget skulle i utgangspunktet kostet 50 millioner kroner, men som Budstikka skrev tidligere i år, nærmer prisen seg allerede rundt 100 millioner kroner. Budstikka skrev i mars at en ny fotballstadion på Nadderud tidligst vil være ferdig i 2024 på grunn av at Stabæk ønsker å vri anlegget. Hva det kommer til å si for en friidrettsstadion på Rud, er usikkert. Avviser påstandene Øystein Løining hevder at kommunen bruker gamle vindmålinger og fra helt feil steder som grunnlag for sine vurderinger. – Min påstand er at de frykter resultatet av en slik vindmåling og at det i så fall kan velte hele grunnlaget for deres planer på Nadderud og Rud. Disse to planlagte anleggene må vurderes sammen, fordi de gjensidig påvirker hverandre, sier han. LES OGSÅ: Sa ja til friidrettsstadion på Rud Løining håper Fylkesmannen tar klagen til følge. – Hvis ikke betyr jo dette at forvaltningsorganer kan gjøre som de vil, sier Løining, og understreker at dette er en viktig prinsipiell sak. – Ved at hele prosjektet nå har fått to års utsettelse, vil det være mulig å foreta vindmålinger hele denne sesongen og neste sesong, mener han. Svein Finnanger er konstituert sjef for tekniske tjenester i Bærum kommune. Han avviser påstandene fra Løining – Vi mener at det grunnlaget som ligger der, er godt nok til å i vareta de vurderinger vi har gjort. Det har også den største brukeren, IL Tyrving, enige i. De godkjente plasseringen av friidrettsstadion som den er tegnet inn nå, sier Finnanger.
 13. Arena var ferdig 2013/2014, damene rykket ned i fjor. Et annet poeng er at laget mistet stort sett alle spillerne etter nedrykket, og rykket direkte ned til 2. divisjon i år. Kanskje ikke direkte sammenlignbart med fotballen, men faren er vel at de beste går til lag som holder seg i toppserien, selv om det blir færre av de. Det så vi jo allerede i fjor.
 14. Som krever betaling. Men får du ikke inn alle kanalene i t-we appen?
×
×
 • Create New...