Jump to content

Totto

Bruker
 • Content Count

  2,357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Totto last won the day on May 20 2018

Totto had the most liked content!

Community Reputation

1,056

About Totto

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

785 profile views
 1. Edvardsen scoret sitt første for Stabæk: – Han tar steg hver uke Anders Rødaas Aspelund – Ja, det er en drøm som har gått i oppfyllelse, smiler Oliver Valaker Edvardsen. Den offensive spilleren, som kom fra Grorud på sommerovergangvinduets siste dag, satte Stabæks andre scoring i kampen mot Lillestrøm. Ronald Hernández brøt en Lillestrøm-kontring etter en Stabæk-corner med ansiktet, før han spilte ballen til Andreas Hanche-Olsen. Stabæks kaptein sklitaklet den videre til Edvardsen – som var iskald alene med keeper, og satte inn 2–0 til de Blaa. – Det var et løp gjennom fra meg, og en takling skråstrek pasning. Så setter jeg den bak keeper i nettet. Det var deilig å få den, sier Valaker Edvardsen. – Det er din først start i eliteserien, så det er ikke så ofte du har vært i den situasjonen med det trykket? – Nei, man merker jo man er litt nervøs før start, men når man først kommer i gang er det en vanlig fotballkamp. Etter scoringen feiret han, som tidligere lovet, med en salto. – Ja, det kom et lite C-moment der, gliser Edvardsen. – Fortjent Og den 20 år gamle angriperen høster skryt fra Stabæk-trener Jan Jönsson. – Jeg er glad han scoret. Han fortjente det. Han har vært flink og dyktig og står på på trening. Han tar steg hver uke. Jeg fikk akkurat det jeg ønsket egentlig, sier Stabæk-treneren. – Og det var også hyggelig at alle fikk se en flott salto, smiler Jönsson.
 2. Støtter det med røykpatroner, det kan være plagsomt for mange, meg inkludert, som er ganske anti-røyk selv omjeg ikke er astmatisk. Ble ikke spesielt plaget på søndag, selv om jeg stod rett bak blusserne. På Nadderud er det sitteplasser på begge sider av support, og de vil nok plages av røyk, uavhengig av vindretning, og kan være vanskelig å sikre seg mot. På de fleste stadioner er det jo mulig å kjøpe billetter andre steder hvor det aldri er blussing, men neppe med samme stemning som hos support. Har du angst, så er vel ikke supporterfeltet uansett blussing eller ikke, det beste stedet å være Så vanskelig å si hvordan man skal løse det. Planlagt blussing kan jo varsles, verre med den «spontane».
 3. Det er vel fortsatt ikke plass til mer enn to kunstgressbaner? Den ved nadderudhallen blir liggende, mens dagens stadion trekkes så langt som mulig opp mot tennisbanene og blir kunstgress. Sistnevnte beholder forhåpentligvis noen tribuner slik at det blir bedre forhold for 2.laget og andre lag som trekker mer enn 5 tilskuere.
 4. Og Fart leder 2-1 over Lsk i hallen. Håper ikke jentene blir for deppa av nedrykket. Neste sesong bør starte allerede 16. med seier mot lsk, både for å få med seg en god opplevelse inn i vinteren, og for at spillere som blir med videre kan vise seg fram.
 5. Det var vel uheldig vi vi måtte bytte. Hadde vi hatt en fungerende trener fra før hadde jo det vært det beste.
 6. Er jo foreløpig innbytter. Om han ikke spiller kan han vel være med i kveld, om ikke annet som innbytter? To oppvarminger på en dag skal han vel klare? Regner med han er med dersom de som starter ikke klarer biffen.
 7. Emil ute med fire gule kort neste gang
 8. Fotball.no viser vel det som lagene har meldt inn? Mulig det er endringer i siste liten.
 9. Feil farge på det kortet.
 10. Hammy + Hugo (straffe)
 11. Rimelig sterkt lag, med Kassi, Braaten, Hugo, Herman og Oliver. Dette laget bør nesten klare å vinne.
 12. For en kaptein vi har! Måten han tar seg av Mikkel på; blir rørt!
 13. Vil anta det. Spilte 2. Omgang mot Colombia i natt, spørs bare om han sliter med tidsdifferansen, men han er vel vant med det.
 14. 10.800 på damelandskamp, til og med en privatkamp, er jo bare imponerende! Måtte det fortsette.
×
×
 • Create New...