Jump to content

Bebe

Bruker
 • Content Count

  1,273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Bebe last won the day on March 13

Bebe had the most liked content!

Community Reputation

1,967

About Bebe

 • Rank
  Mye større enn Allah
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

956 profile views
 1. Ang. Junker og at han ikke endte hos oss: Jeg mener at det i dansk presse ble forklart med at vi kun hadde opsjon med hans danske klubb, ikke med Junker selv. Det innebærer at klubbens opsjon er verdiløs om spiller og kjøpende klubb (Stabæk), ikke kommer til enighet.
 2. Kan rette person i styret @petter oppdatere terminlistetabellen som mange av oss abonnerer på. Ser runde 8-16 er satt opp nå.
 3. Det har du helt rett i. Island er også på godlisten.
 4. Fortsatt ti dager med mindre man kommer fra Danmark, Finland eller Gotland.
 5. Jeg er blitt fortalt at han hadde en god start på U19 etter en forsiktig tilvenning. Ett mål; avgjørende i straffekonk i cupen mot Vitesse. Koronapause kom etter drøyt to måneder. Har fått tid til å pleie et begynnende tretthetsbrudd i foten her hjemme i Norge
 6. Hva med å være glad for at det ser ut som at fly igjen kommer til å lette fra flyplassen i Slovenias hovedstad? Det var nemlig informasjonen jeg forsøkte å formidle. Nyheten fra flyplassen om at flyplassen åpner opp, er forøvrig ikke dagsferske. Den kom allerede 12. mai. Og mitt poeng har, nok en gang, ikke vært å kritisere Stabæk for ikke å ha fått fyren til Norge ennå. Jeg tror absolutt de har prøvd hardt. Men hadde jeg hatt ansvar for dette hadde jeg nok tatt sjansen på å booke disse billettene. Jeg tror klubben har råd til å svekke likviditeten med 1400 kroner en periode, om det er den største frykten.
 7. Nå søkte jeg opp dette for minst en uke siden, og da var 1. juni FØRSTE datoen denne reiseruten var tilgjengelig. Nettopp derfor tror jeg at denne ruten er i ferd med å starte opp. Videre stemmer det godt med informasjonen på flyplassens egen hjemmeside om når de forventer at internasjonale ruter kommer i gang: https://www.fraport-slovenija.si/en/press/7937 Jeg har ikke påstått at det ikke har vært vanskelig frem til nå å få han til Norge.
 8. Da jeg søkte på returreise for Mr. Valencic for noen uker siden, dukket nedenstående opp. Billig er turen også.
 9. Er ikke Torvund reist tilbake til Ungarn? Mener jeg hørte det allerede i mars.
 10. Bebe

  Onkel Blaa

  Vårt kjære Onkel Blaa åpner igjen i dag💙.
 11. Du står helt fritt til å velge å stole på mine kilder eller ikke. Men jeg har ingen planer om å droppe å delta på forumet. For ordens skyld: Vikings trener har bekreftet at de planlegger mellom to til fem treningskamper i den kommende oppkjøringen. Så får vi vente på avklaring fra de rette instansene.
 12. Vi får bare vente og se hva fasit blir.
 13. Jeg oppfattet det som at det skulle komme mer detaljer rundt dette til uken. Men jeg hadde trodd dere ville sittet på samme info som min kilde.
×
×
 • Create New...