Jump to content

Bebe

Bruker
 • Content Count

  1,289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Bebe last won the day on March 13

Bebe had the most liked content!

Community Reputation

2,005

About Bebe

 • Rank
  Mye større enn Allah
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,024 profile views
 1. Hvis det er Mike Kjølø du tenker på, så virker det som han innfridde våre forventninger (og kanskje mere til) ved salget av Tobbe og Askildsen. Så mulig ting ikke er så sort/hvitt som her liker å forfekte. Uansett ønsker jeg Rusike lykke til.
 2. My bad! Jeg oppdaget ikke dyplenken i teksten. Ingen vond vilje. Skyldtes kun at jeg ikke lette etter den typen lenken. Tusen takk til boie for å vise hvor lenken lå.
 3. Takk. Da skjønner jeg poenget ditt, men FYI: Hvem som får opp hvilke lenker er algoritmebasert, så at du får den opp behøver ikke å bety at andre gjør det. Jeg har gått inn fire ganger uten at lenken til Thorsby-artikkelen har kommet opp. Det kan skyldes at jeg faktisk har lest artikkelen tidligere eller at Nettavisen (ut fra mine cookies) ikke tror jeg er spesielt fotball/Thorsby/klimainteressert.
 4. Hvilken lenke i artikkelen var det som skulle vise at Mortens innsats blir lagt merke til? Mulig jeg er blind, men jeg fant ingen som fremsto som Thorsby-relaterte.
 5. Kristoffer Askildsen er på kampen mot Odd i dag.
 6. Han har slitt med en skade i lang tid, så vidt jeg vet. Skal ha vært i troppen igjen i sist kamp, hører jeg.
 7. Det er nesten uvirkelig. Det er tydelig at det har betydd mye å få inn Janne som trener.
 8. Helt enig i at Janne fortjener skryt. Han driver Heldigvis med mer enn kampledelse.
 9. Hint: Jeg lever nok ikke i en like enkel verden som deg.
 10. Jeg kan ikke vurdere kampledelse av å se en kamp på TV. Er derfor jeg spør deg hvordan du konkluderer som du gjør. Ang. foring: Hvia foretrekker du?
 11. Klubben annonserte aldri hans avgang...
 12. Det var ingen klar straffe i mine øyne. Jeg så den flere ganger uten å se noen forseelse.
 13. Hvordan vet du at det var kampledelse som var utslagsgivende? Jeg vet det er dumt å fore trollet, men jeg prøver å forstå hva som får deg til å skrive alle disse intetsigende kommentarene.
 14. En rettskraftig dom viser med all tydelighet at det Stabæk gjorde ikke var ulovlig. Dommeren var så sikker at han ikke engang behøvde å vurdere subjektiv skyld. Han konkluderte med at det objektivt sett ikke hadde skjedd noe bedrageri. Det er bare å lese dommen. «Dokumentaren» viser også at TV 2 Sporten mangler mye når det kommer tiLpresse-etikk. Det samme har Josimar gang på gang vist at de også mangler.
×
×
 • Create New...