Jump to content

Bebe

Bruker
 • Content Count

  1,155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Bebe last won the day on January 16

Bebe had the most liked content!

Community Reputation

1,649

About Bebe

 • Rank
  Digimonster XO
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. Kan vi ikke snart få tatt livet av begrepet «gammel moro» når det gjelder økonomien i Stabæk? Klubben har gang på gang forklart at de stadige likviditetsproblemene skyldes at vi - uten spillersalg - går ti millioner i underskudd hvert år. Selv med nøktern drift. Årsaken til at vi er i grønn sone nå må væer salg av Ohi, Hou Sæter etc. i første halvdel av 2019.
 2. Det var nettopp poenget mitt...
 3. Likte ikke den. Hvorfor har NordicBet lavest odds for at Janne overtar VIF? Tror de Janne ønsker å gjøre en karriere ut av å gå til de vi hater mest?
 4. Bebe

  Akademiet

  Toni er ikke mer kanarifugl enn at han er venner med flere av oss på FB og stadig liker våre oppdateringer der. Det store spørsmålet er kanskje hvilken appetitt brakka har på kameler😉.
 5. Bebe

  Akademiet

  Det man normalt kaller en feilansettelse. Lurer på hvordan klubben kunne gjøre så dårlig research?
 6. Bebe

  Akademiet

  Stemmer med min info også. Det betyr at klubben, etter 2019 kan bokføre rundt 18 millioner i inntekt på tre akademispillere (Tobbe, Herman og Arnstad).
 7. Bebe

  Akademiet

  Det har vært to reelle runder med forhandlinger mellom Stabæk og PSV før det siste fremstøtet nå i høst. Ved disse anledningene har ikke PSV villet betale det Stabæk har krevd. Når Geelmuyden uansett ender i PSV er det mulig Stabæk burde vært mindre kravstore ved de tidligere anledningene.
 8. Her var det mye synsing og lite fakta. Mener dere som kritiserer Ola at han skal signere enhver kontrakt IA kommer med, uansett om lønnen er latterlig lav? Tror dere de spillerne som er attraktive for andre klubber har kommet dit de er helt uten egeninnsats? Mener dere det er greit at klubben, så mange år etter bosmandommen ennå ikke har funnet en god måte å håndtere disse tilfellene på?
 9. Latterlig? Vemmelig oppførsel av politiet, slik jeg leser det.
 10. Pussig. Han var på Onkel Blaa før kampen på lørdag.
 11. Ser ut som han ikke rakk fire uker, nei:
 12. Skulle virkelig ønske du hadde rett, men tviler sterkt på at han har rukket å opparbeide seg trygderettigheter i Norge på de få dagene han var skadefri.
 13. Bebe

  Akademiet

  Det er mulig å regne ut hva Stabæk får, men som Hanse skriver, er det komplisert. Om ryktene stemmer ang. hvilken klubb som er interessert, har jeg oppfattet at Stabæk får rundt fire ganger det vi ville fått om han hadde gått til en ES-klubb. Sterk euro er ikke å forakte akkurat nå. Om Geelmuyden velger å gå videre.
×
×
 • Create New...