Gå til innhold

Bebe

Bruker
 • Innholdsteller

  1 044
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Bebe vant dagen sist 16. Januar

Bebe hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 487

Om Bebe

 • Rang
  Digimonster XO
 • Bursdag 6. Juli

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

470 profilvisninger
 1. Bebe

  Ohi Omoijuanfo

  Moldeledelsen satt på tribunen i Marbella i dag. Vet ikke hvor mye vi skal legge i det. De virket også å være på god talefot med Jon Tunold.
 2. Bebe

  Stabækdrakta

  Kommer ny drakt i år. Men vet ikke design ennå.
 3. Bebe

  Nye spillere

  Ja.
 4. Bebe

  Nye spillere

  Laget reiser på mandag.
 5. Bebe

  Troppen 2019

  Ifølge STBguru var han i troppen i 2017, men ikke i 2018. Kan ærlig talt ikke huske å ha hørt om han.
 6. Bebe

  Nye Nadderud Stadion

  Det er jo strålende nyheter ettersom de tidligere har fullstendig avvist at plassering med langsiden mot Gml. Ringeriksvei var mulig.
 7. Bebe

  Treningskamper 2019

  Tror de blir borte til 5. februar.
 8. Bebe

  Treningskamper 2019

  Hvis du ønsker å streame dagens kamp og ikke har tilgang på Budstikka pluss, kan jeg anbefale Hamar Arbeiderblad. 5kr for 5 uker. Budstikka skal ha 49kr for 4 uker.
 9. Bebe

  Franck Boli

  Anders C Jeg har grunn til å tro at du faktisk kan litt om dette, så det hadde vært fint om du bidro med den kunnskapen. Så vidt jeg kan se mangler Boli minst 1,5 år på å kunne søke om norsk statsborgerskap, om det faktisk er noe han ønsker seg.
 10. Bebe

  Franck Boli

  Og du mener svaret ditt ikke oser av fordomfullhet... Jeg aner ikke hva Boli ønsker og jeg antar du heller ikke vet det. Men jeg vet at det finnes mange utlendinger bosatt i Norge som ikke føler noe stort behov for å bytte statsborgerskap. Akkurat som jeg vet at det finnes mange nordmenn i utlandet som ikke ser noen grunn til å si fra seg sitt norske. Uansett tror ikke at hypotesen om at Boli er salgbar til flere land med norsk statsborgerskap, holder vann. Hvilke land skulle dette være snakk om? Enlighten me, please.
 11. Bebe

  Franck Boli

  Kan man bli mer fordomsfull? Mulig vi snakker om en ivorianer som kan få permanent oppholdstillatelse i Norge (og dermed hele EØS-området) uten å bytte statsborgerskap. Hvorfor skulle han da søke om annet statsborgerskap/pass?
 12. Bebe

  Franck Boli

  Det er forsåvidt et poeng. Men vi vet ikke om han ønsker norsk pass/statsborgerskap. Det vi er helt sikker på er at han ikke har bodd nok år sammenhengende i Norge. Det kan også være juridiske hindringer for at utlendinger som får arbeids- og oppholdstillatelse for å være profesjonelle idrettsutøvere, får søkt om norsk statsborgerskap på normalt vis. Det siste er kun en spekulasjon fra min side.
 13. Bebe

  Franck Boli

  Til dere forumbrukere som driver og fabler om norsk pass for Boli: Hvorvidt du regnes som egenutviklet dreier seg ikke om passet ditt. Boli har vært regnet som egenutviklet i mer enn tre år. Det innebærer at han ikke opptar plass på utenlandskvoten på mange år. https://www.budstikka.no/franck-boli/stabak-fotball/disse-egenutviklede-spillerne-spilte-mest-i-fjor/s/5-55-6908 Hvis det er slik at Boli selv ønsker norsk pass (hvem vet?), må dere uansett ta med i beregningen at han bodde i Kina en periode innimellom årene i Norge.
 14. Bebe

  Nye spillere

  Dommen er ikke rettskraftig ettersom den er anket. Ta også inn over deg at Stabæks omdømme ville fått uopprettelig skade om vi signerte han.
 15. Bebe

  Treningskamper 2019

  Hva du forventer og hva klubben prioriterer synes å være to forskjellige ting. Moussas nye klubb har bekreftet at han har signert for dem og hans tråd på forumet er flyttet til Blaa, så tror du må akseptere realitetene.
×