Jump to content

Bebe

Bruker
 • Content Count

  1,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Bebe last won the day on January 16

Bebe had the most liked content!

Community Reputation

1,575

About Bebe

 • Rank
  Digimonster XO
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. Mener det er ut 2021. Signerte for 4,5 år i august 2017.
 2. Etter hva jeg har hørt dro laget rett til Kristiansund etter trening i ettermiddag. De kommer hjem mandag.
 3. Ikke meningen å virke kjip. Jeg var bare så lettet over at vi slapp kvalik i 2017😅. Er jo tross alt vår beste sesong siden Bob forlot oss.
 4. Jeg skjønner ikke poenget her. Selvsagt er spillere lojale mot de som til enhver tid betaler lønnen dere. Men det vi diskuterer her er at alle BSK-spillerne (som åpenbart ikke er på RBKs lønningsliste) etter seieren i går sang RBKs seierssang med RBK sin tekst.
 5. Kvalik i 2017? Har du helt egen historiebok? Vi endte på 9. plass, gjorde vi ikke? Kvalik i 2016, imidlertid.
 6. Er 0-0. Koster kun 1 krone med prøvesbonnement i én måned på direktesport.no
 7. Har hørt at det også er en smittet på 2. laget.
 8. Selvsagt vet jeg at det er forskjell på anslått markedsverdi og overgangssum. Men om vi legger Transfermarkt til grunn, burde vi vel hylle IOA for å fått såpass godt betalt for to middelmådige spillere? I mine ører høres det genialt ut å få nesten dobbel pris for Ohi og ta firegangern for Hou Sæter (om jeg faktisk hadde trodd på disse tallene).
 9. Transfermarkt har vel også verdsatt Mokhtar til €2,5 mill... Hovedpoenget mitt er at vi ikke skal spekulerer, hverken opp eller ned. Vi vet ikke hva Sæter og Ohi ble solgt for. Alt vi vet var at budene var høye nok til at de kom istand to salg.
 10. Jeg synes det er ganske drøyt å skrive at vi har solgt spillere for 20 mill i år. At VG spekulerte i at kineserne kunne være villig til å betale 10-15 millioner kroner, blir på ingen måte bekreftet av IAO: https://www.vg.no/sport/fotball/i/A2aWxM/kinesisk-toppklubb-vil-kjoepe-stabaek-talent-for-1015-millioner At TV2 gjettet på 9-12 millioner for Ohi behøver heller ikke å være sant. Vi husker vel alle hvor dårlige nettopp TV 2 er på å forstå overgangssummer. Man kan selvsagt mene hva man vil om timingen og budskapet til IAO, men det er umulig ikke å ha fått med seg at VM-gutta er aktuelle salgskandidater for klubben. Det har vært kommunisert tydelig over lengre tid.
 11. Hvor henter du dette tallet fra?
 12. Vi har fått noen billetter til kampen. De som er i byen og har meldt sin ankomst får billetter via meg/Peter. Vi er på Beverly. Vi tar toget 17.09 til stadion. Gi lyd på PM om dette er vanskelig å få til, så finner vi løsninger.
 13. Det er veldig sjelden presseetiske spørsmål egner seg best i retten. Normalt pleier disse sakene å havne i PFU. Stabæk burde nok vurdere om markedsføringen av den siste saken, med vinkling på Stabæk og «tresifret antall millioner» er innafor. Jeg tror Josimar har brutt Vær Varsom-plakaten der. Men er lite praksis på akkurat det området. Uansett forstår jeg godt at klubben velger ikke å svare på spørsmål fra Josimar. Så lenge ikke bladet forholder seg til presseetikken (involvert i to fellelser i PFU på rundt to år), er man sjelden tjent med å stille opp. Som journalist smerter det meg at det finnes kolleger som ikke utfører håndverket på en skikkelig måte.
 14. Emil Bohinen om VM-uttaket: https://www.vg.no/sport/fotball/i/kJd6OA/bohinen-om-telefon-fra-landslagssjefen-tenkte-det-var-over?utm_source=vgfront&utm_content=row-4
×
×
 • Create New...