Jump to content

Schnellfahrer

Bruker
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Schnellfahrer last won the day on November 5 2013

Schnellfahrer had the most liked content!

Community Reputation

160

About Schnellfahrer

 • Rank
  Begynner å bli slitsom
 • Birthday 01/01/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

468 profile views
 1. Da hadde det vært mål. Bedre å rette kritikken dit den skal (Skytte).
 2. Vår beste i dag etter min mening - bunnsolid defensivt. Lover godt for resten av sesongen!
 3. For et absurd innlegg. Om noe, så har vi hatt utur med resultatene etter sommerpausen. Kall det gjerne udyktighet når det skjer flere ganger, men dette var rar lesing. Du mener vi har spilt nitrist og bedritent etter Bergs ankomst; var det bedre før sommeren mener du?
 4. Fra juletrær og supportereffekter over til noe viktigere: Blir det noe samlingspunkt før kamp i Bergen? Var det greit på Metz/Felix?
 5. Suverent! Har dere erfaring med Fotballpuben? Tenker bare umiddelbart at det ikke er så populært med tanke på at det er Bataljonens sted (pleier ikke å se mange bortesupportere der). Kanskje en av stedene nede ved Bryggen (Metz, Felix, Zachen etc.) er bedre egnet?
 6. Pub i Voss tror jeg Ser at dette kan være mer praktisk mtp. bussparkering, men er det utelukket å få det til et sted i Bergen? Det blir nok stor tilslutning av studenter som det kan være interessant for.
 7. Har man noen tanker om oppvarmingssted før kampen? Mvh. Bergensstudent
 8. Vi skal låne en 35 år gammel fyr med skadeproblemer ut sesongen. Hva tror du selv? Det er klart Sayouba duger. Han er i utvikling (og har vært det en stund), men har jo også en del fantastiske redninger når det trengs. Slik du beskriver han går tankene mine til Jan Kjell Larsen som vi hadde for 5 år siden. Og Mande er langt bedre enn det. Etter min mening har Sayouba stagnert kraftig. Greit at han har en og annen fin redning, men det skjer ikke oftere enn hva man kan forvente på dette nivået. Et annet stort aber ved Sayouba er hvor håpløs han er med beina. Ikke akkurat gunstig for et lag som ønsker å være spillende. Nei, jeg støtter selvsagt Sayouba så lenge han er i klubben, men jeg håper inderlig at vi har ambisjoner om å forsterke keeperplassen fremover.
 9. Håper for all del han ikke blir stående "bak Sayouba". Greit nok at det er fint å satse på unge, egne spillere fremfor leiesoldater, men vår nåværende førstekeeper evner jo ikke å gå to kamper uten å gjøre en kjempetabbe som koster oss baklengsmål - senest mot Haugesund. Jeg mener tiden er ovemoden for et keeperbytte, både nå og før neste sesong.
 10. Mulig å lage noe til denne? Er det noen andre i Norge som bruker den?
 11. Deilig seier! Ser oraklene på VGD hevder målet skulle vært annullert. Da skulle det vel i så fall vært for å gi straffe til Morten, vanskelig å holde seg på beina og ikke ramle på keeper når Glimt-kapteinen har både livtak og store deler av drakten hans i hendene...
 12. Hvilket felt skal man kjøpe billetter på? Bor i Bergen.
 13. Dette laget er blottet for selvtillit. Kampen mot Enga blir EKSTREMT viktig.
 14. Helt sikkert en riktig vurdering ut fra forutsetningene, men da antar jeg at man verken kalkulerer med særlige billettinntekter eller at man snubler seg videre til gruppespillet. Uansett synd at kamparenaen ligger halvannen time unna.
×
×
 • Create New...