Gå til innhold

kkh94

FairFans
 • Innholdsteller

  4 526
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  63

kkh94 vant dagen sist Oktober 24

kkh94 hadde mest likt innhold!

Omdømme

5 643

Om kkh94

 • Rang
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Bursdag 12. feb. 1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

1 425 profilvisninger
 1. kkh94

  I A Olsen

  Det er ingen motsetning her. IAOs strategi er klart mer langsiktig nå enn den var f. eks i 2015. Men når jeg sier at IAO må gjøre noe nytt i 2019, bør det være rimelig klart at jeg impliserer "og utover". Mitt hovedproblem med ham i år er overgangsvinduene. Der vi tidligere år (...spesielt under Bob) traff med noen helt usannsynlig gode innkjøp, har årets vinduer tilsynelatende vært preget av nødløsninger og dårlig scouting. Strømnes skulle være en langsiktig løsning - og viste seg å ikke være i nærheten av Eliteserienivå. Da mener jeg man bommer grovt. Valencic kan sikkert bli bra utover, men prioriteten i sommervinduet burde altså ikke vært langsiktige forsterkninger offensivt. Ovenstad virka som en nødløsning, og en dårlig en sådan. Derimot skal han ha kudos for Sandberg og Keita. Jeg vet at vi helst bare skal fylle en 2-3 plasser på laget med innkjøpte spillere. Det er en politikk jeg støtter - men da vil jeg at de to-tre spillerne skal være så veloverveide overganger som mulig. Det er derfor jeg vil at han skal vurdere framgangsmåten sin.
 2. kkh94

  I A Olsen

  Og her kan alle rundt om i landet som mener IAO er en kjeltring og intet annet ta seg en svær bolle. Men, IAO: du lovte at dere skulle gjøre alt i deres kraft for å unngå at vi havna i en sånn situasjon igjen etter 2016. Det holdt i hele to sesonger. Nå må du ta en dyp og grundig gjennomgang av hvordan du opererer.
 3. kkh94

  Nye spillere

  Han er etter hva jeg skjønner deres versjon av Frode Kippe, eller Morten Berre (vi har heldigvis ikke hatt så mange sånne spillere, derav eksemplene fra andre lag). Spiller stort sett på et litt under middels eliteserienivå, blir litt dårligere for hvert år, men putter noen få mål og forblir derfor i supporternes hjerter.
 4. Neste år håper jeg vi spiller noe annet enn fotballen vi gjorde på høsten i år. Man trenger ikke spille tiki-taka for at det skal defineres som offensivt - man må bare ikke satse på å holde inn 1-0 hver kamp. La oss være ærlige, ingen av trenerne fikk til det i året. Toni var overambisiøs på alle fronter, Henning for lite ambisiøs offensivt og for ambisiøs defensivt. Får vi til det i 2019 er Henning tilgitt denne høsten.
 5. Var dette fortjent? Næ, kanskje ikke. Men hvor var Aalesund de siste 10 minuttene? Vi var konsekvent i overtall i boksen! Knapt en eneste ball som var mer enn halvfarlig! For en gangs skyld var det vi som kontrollerte situasjonen og det andre laget som falt fra hverandre. Det er så deilig! ...og nå får dere som tidlig nyttårsforsett: jeg skal ikke klage mer på Henning Berg før overgangsvinduet åpner.
 6. Vi blir ikke fratatt plassen i ES pga. en straffesituasjon. Vi rykker ned hvis vi ikke klarer å respondere på dette målet. Og nå driver vi bare med gamle synder.
 7. Den derre nonsjalansen kan Keita drite i i dag.
 8. Nei, det er 50/50. Forbannelser på straffekonk er en myte. Med mindre man er det engelske landslaget.
 9. kkh94

  Mediedekning

  Eurosport har agurktid: https://www.eurosport.no/fotball/avslorer-eliteserie-lagets-botkasse-verstinger-en-gyllen-trio_stb_sto7042450/story.shtml
 10. kkh94

  3. laget

  Skal ikke påstå at jeg vet en dritt om noen av disse, men dette er da lagene tredjelaget skal møte neste år.
 11. Legg til at overgangen var relativt suspekt...
 12. kkh94

  Nye Nadderud Stadion

  Men vi får jo mye mindre eksponering i media når det ikke blir 1-2 runder med "Buhu, Stabæk Support roper fæle ting til meg(aka det samme som alle andre supportergrupper men de er lenger unna så jeg hører dem ikke)" i året
 13. Vi vinner forøvrig helt latterlig sjelden 1-0. Mot Moss i cupen i år vant vi 1-0 etter ekstraomganger. Siste 1-0-seier innenfor ordinær tid, mot relativt likeverdig motstand, var hjemme mot Bodø/Glimt i 2016.
×