Jump to content

kkh94

FairFans
 • Content Count

  4,817
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  66

kkh94 last won the day on April 16

kkh94 had the most liked content!

Community Reputation

6,223

About kkh94

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 02/12/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,023 profile views
 1. Årvoll har to eller tre navn som man kanskje kjenner fra før, alle sammen passe avdanka. Kamal Saaliti spiller for dem, men han fyller 40 i sommer. Tom Sadeh fikk en liten håndfull kamper på høyt nivå for Lillestrøm og Lyn, mens Jens Braathen Rognved spilte for Skeid på flere ulike nivåer .
 2. Et lynraskt dypdykk i stb.guru viser at vi har en veldig fin statistikk mot Bodø/Glimt på Nadderud. 11-4-1, for å være presis - her regnes ikke seieren mot dem på TA i 2009, eller et par cuptap i 1995 og 1997. Det eneste tapet kom i 2004, og da gikk jo det meste galt. Fjorårets kamp var en totalt håpløs 0-0-affære der begge lag stilte med vannpistoler. Høydepunkter fra kampene mot Glimt på Nadderud inkluderer den livsviktige seieren i 2016, opprykkskampen i 2013, og matchen i 2008 der Morten Skjønsberg scoret ett av sine to eliteseriemål gjennom tidene - på halvvolley. Ellers, i går hadde de et lite innslag på Eurosport om Bodø/Glimts "DNA". Kan være verdt å lete fram igjen, de viser i detalj hvordan de er i bl.a. presspillet, og i det oppbyggende. Et av kjennetegnene er at de presser forholdsvis lavt, og det er jeg litt usikker på hvordan vi skal håndtere. De er jo mest kjent for kontringer og brudd. Vi har Demidov ute, han er ikke akkurat rask, men han har kanskje rutinen til å rydde opp i den typen problemer? Hvem vet. Hadde aldri trodd jeg skulle være nervøs for denne kampen før sesongen, men nå er jeg det. Enten tøffer Glimt-toget videre og vi synker ned i bunnen, ellers får det bråstopp og vi vinner 4-0.
 3. Jeg blir ikke det minste overrasket eller lei meg over resultatet. Denne kampen er det bare å avskrive med en gang terminlista kommer ut. Men hva slags bs er det å gjøre to defensive bytter for "tempo" når vi er ti mann?
 4. Og naturligvis måtte Stølås finne på litt frisparkbullshit igjen. Bare for sikkerhets skyld.
 5. Og da kan vi si takk og farvel til denne kampen og neste. Det der, Demidov...
 6. Kassi er muligens tilbake mot Bodø/Glimt. Skjer det under kamp i morgen er det vel å hive innpå Mokhtar/Braaten og flytte Emil Bohinen ned.
 7. Godt poeng. Jeg er også ekstremt skeptisk til den nye handsregelen. Spørsmålet "hvor skal han ha henda, da?" blir ikke lenger vurdert overhodet. Og nei, fotballdømming kan ikke alltid være rettferdig. Eller konsekvent. Derfor må man i alle fall prøve å gjøre fornuftige begrensninger på hvor langt VAR strekker seg. Mitt heller ambivalente forhold til VAR kan fort ende opp med å bli fullstendig negativt ellers, og jeg tror det er en del i samme båt som meg.
 8. Vanskelig å si når man bare har spilt én kamp, men jeg ville holdt et øye på Pignatel, Geelmuyden og Hurleen. I tillegg er det spillere som Aga og Askildsen som vi kjenner litt fra A-laget.
 9. Ang. dette oppholdet på Hamar: Renå spilte åtte av 14 kamper, hvorav halvparten som innbytter (med ett unntak fikk han de siste 10-15). Jeg kom i snakk med faren hans på et tidspunkt, og den gangen forsto han ikke hvorfor HamKam-treneren klagde på spillermangel når han ikke brukte Morten. Var det virkelig så mye bedre for ham der oppe?
 10. Jeg venter helst ikke 90 sekunder på en bekreftelse som bør være mulig å få tak i ved første TV-bildeleilighet, som f. eks Ajax' utligningsmål mot Juventus i går (en mulig offside som ikke akkurat var på millimeteren). Det må gå fortere i slike situasjoner.
 11. Dette er egentlig hele mitt problem med VAR. Man legger til et nytt nivå med inkonsekvens og feilbarighet, som attpåtil tar lang tid og suger spenning ut av kampen. Konseptet VAR er ikke nødvendigvis så dumt, men jeg mener det bør legges inn en slags "foreldelsesfrist", en tidsbegrensning på avgjørelser - kan du ikke bestemme deg innen f. eks 90 sekunder, må avgjørelsen få stå, for da er det for mye tvil om det er begått noe regelbrudd til at avgjørelsen kan snus. Dette fordrer selvfølgelig at man kan gi dommerne gode TV-bilder med en gang. I tillegg er det en fare for at f. eks offsider blir millimeterflisespikkeri av en type som gjør det vanskelig å spille fotball. Så en siste innstendig oppfordring til TV-producere: når en avgjørelse blir gjennomgått med VAR, vil vi ikke se bilder av at dommeren ser på en skjerm og spillerne venter på avgjørelsen. Vi vil se situasjonen i reprise. De var helt håpløse på dette i VM i sommer.
 12. Vi er Stabæk fra Bærum. Scoringsmelodi som handler om Stabæk. Fet. Catchy. Engasjerende. Don't fix what ain't broken.
×
×
 • Create New...