Jump to content

kkh94

FairFans
 • Content Count

  5,397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

kkh94 last won the day on April 22

kkh94 had the most liked content!

Community Reputation

7,413

About kkh94

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,586 profile views
 1. NFF har bestemt seg for at Shala må sone karantene likevel, mot Rosenborg. Fy faen for noe klovneri!
 2. Kinoshita er Jannes prestisjeprosjekt. Det finnes ingen annen forklaring. Og det vil bety at han får spilletid lenge etter det egentlig kan forsvares.
 3. Forstår benkingen i fjor – lærte mye av den tunge sesongen https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/forstar-benkingen-i-fjor-laerte-mye-av-den-tunge-sesongen_sto7786490/story.shtml
 4. Snakka med Rich i går, da var han fortsatt ikke sikker. Men det blir nok primært prioritering av sesongkortplasser her også.
 5. Sukk. https://www.fotball.no/lov-og-reglement/beslutninger-fra-utvalg/2020/shala-slipper-karantene/
 6. Dette er vel omtrent som ventet. Jeg regner ikke med å få se fotball live i hele 2020. Men jeg håper inderlig vi får se kamper på TV.
 7. Kan vi vennligst drite i å mate trollet med OT-preik?
 8. Det er så mange ulike scenarioer ute og går nå at jeg tenker det nok er greit å unngå å forholde seg til alle sammen. Foreløpig vet vi at det med all sannsynlighet ikke blir folk på tribunene i år. De fleste spådommene, også de fra helsemyndigheter, peker på at tiltak vil vedvare i 12-18 måneder, og det er det jeg forholder meg til.
 9. Men med mindre det går virkelig adundas når vi nå gjenåpner skolene, kommer nok Norge til å øke antallet mennesker som kan samles på ett sted. Og da trolig til nok til at man kan åpne for fotball igjen.
 10. Børven er en spiss som nærmer seg 30, har dratt én knallgod sesong ut av ræva, og har bestemt seg for at han er heitest på markedet. Målsnittet hans i resten av sesongene der han har spilt i Eliteserien er ikke imponerende. Jeg tror ikke vi er interessert i ham.
 11. Tipper de går for nr 2 og så nr 3. Folk kommer fortsatt til å se kampene på TV og de TV-kronene er verdt mye for NFF.
 12. Mulig tomme tribuner i noen uker. Italia er ikke bare noen uker foran oss, de blir langt hardere rammet, av en rekke ulike grunner. Bare å slappe av tror jeg.
 13. Jansson offisielt ute av bildet: https://www.budstikka.no/fotball/ingen-jansson-for-jonsson/570877!/
 14. kkh94

  Nadderud

  Med mindre dere har lyst å betale for at voksne skal stå i kioskene på Nadderud blir det nok øltelt. Russejentene kan ikke selge øl.
 15. kkh94

  Nadderud

  Er jo ikke helt umulig at vi kunne gjort Kikkertsvingen lønnsom ved å åpne for alkoholservering der, faktisk...
×
×
 • Create New...