Jump to content

kkh94

FairFans
 • Content Count

  5,138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

kkh94 last won the day on July 25

kkh94 had the most liked content!

Community Reputation

6,821

About kkh94

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 02/12/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,790 profile views
 1. Lite hjelp å få i Bergen (og Haugesund). Men sterkt av Kristiansund og ikke Viking.
 2. Moussa Njie ser ut til å ha røket akillesen.
 3. Tja... Brann-Tromsø - ikke noe å lure på, H. Haugesund-Lillestrøm - ditto Kristiansund-Mjøndalen - hjemmeseier er best for oss her både mtp poeng og psykologi. Et tap kan være en knekk for Mjøndalen. Seier til Kristiansund kan være en vekker for dem, og de har mange av bunnlagene framover om jeg ikke husker feil (men ikke oss! ). Magefølelsen sier at dette blir en U, men H er best. Molde-Odd - totalt uinteressant for oss. Viking-Ranheim - beste her er nok en H. Men her også sier magefølelsen U. Godset-Sarpsborg - her passer det derimot veldig fint med uavgjort! Mandagskampen mellom Glimt og Enga er ikke særlig interessant for oss.
 4. Spissene som setter den spiller stort sett ikke i Norge.
 5. Straffen viser klart og tydelig at hele linja norske dommere følger for å "beskytte" keepere er gjennomført tull. Når gjennomgangsmelodien er å blåse frispark utover hvis noen ser feil på keeper, blir det helt umulig å bedømme når keeper faktisk begår overtredelser. Legg til litt slagside mot Stabæk (ikke nødvendigvis for Rosenborg) som jeg mistenker Hagen har, så blir det dessverre årets rareste straffe. Hagen er dessverre bare et symptom.
 6. Yaw og Junker utmerker seg. Vi fortjente ikke poeng. Straffen var piss.
 7. To ganger markeringssvikt som ikke hører hjemme i OBOS engang. Greit at Rosenborg spiller på 30%, men vi er ganske langt unna 100% sjæl.
 8. Siden opprykket har vi spilt seks kamper på Lerkendal, og kun vært dårlig i én av dem. I 2015 røk vi på en corner på overtid i serien, og på dommerdritt i cupen. I 2016 var vi, ja, dårlige. Ellers klarte vi den berømte 3-1-seieren på 16. mai i 2014, 0-0 (på uforklarlig vis, for begge lagene burde scoret) i 2017 og 1-1 i fjor.
 9. Hehe, her gikk jeg på autopilot, om du unnskylder uttrykket. Det blir faktisk tog på meg denne gangen...
 10. Alle lagene hadde samme antall spilte kamper etter våre og andres hengekamper sist onsdag.
 11. Vi ligger fem poeng foran der vi var etter 18 runder i fjor (heldigvis), og har tatt tre poeng mer enn vi gjorde mot de samme motstanderne i fjor.
 12. Dato: 18. august Tid: 16:00 Sted: Nadderud stadion Nå trenger vi tre poeng. Vi har i utgangspunktet ikke veldig god statistikk mot Kristiansund: 0-1-2 på Nadderud, og imponerende 1-5 i målforskjell. Det ene poenget kom i 0-0-kampen i Adeccoligaen i 2013. Samtidig slo vi dem for første gang i Eliteserien i Kristiansund på forsommeren. Kan vi bryte enda en barriere på søndag?
×
×
 • Create New...