Jump to content

kkh94

FairFans
 • Content Count

  5,165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Everything posted by kkh94

 1. Ett poeng til sikker plass om vi vinner mot Kråkerøy (de har 23, vi har 19). Vi har dem i så fall på målforskjell også.
 2. Første gang vi vinner to kamper på rad siden 5. august i fjor. Geirti: det er neppe noen som ikke er klar over at 1. divisjon fortsatt er klart mest sannsynlig. Men hva er vi egentlig som fotballsupportere om ikke vi kan ha håp?
 3. Dato: 23. september Tid: 19:00 Sted: Nadderud stadion Et svært overraskende poeng i Bodø senere er vi tilbake på Nadderud og tar imot serielederen. En serieleder vi har slått på Nadderud de siste to sesongene. Til sammen har vi statistikk på 9-2-7 i serien på Nadderud (samt et par kamper i 2. divisjon, to cupsemifinaler, og tre kamper på TA, alle sammen med merkverdig symmetrisk statisikk). Jeg holdt årets Molde-lag som favoritter til å vinne serien helt fra start, og de har stort sett innfridd. De står oppført med kun to bortetap i år, og det siste kom 16. mai mot Kristiansund. På Røkkeløkka vant de 3-0 uten problemer. Likevel synes jeg denne kampen ligner en som passer oss bra. Nok en gang er vi helt frie for forventninger, og har en stigende formkurve. Molde stilte sist med følgende ellever: Craninx Haraldseid - Gabrielsen - Bjørnbak - Haugen Aursnes - Hussain Hestad - Wolff Eikrem - Knudtzon Leke James De har altså råd til å holde Ohi på benken når han har måltørke. Det er luksus. Ubeskrevet blad på keeperplass, et litt over gjennomsnittet godt forsvarsledd, god midtbane der det meste kretser rundt Magnus Wolff Eikrem, som er Eliteseriens beste spiller når han er i form. Leke James er en ålreit spiss. God bredde på benken. Ikke minst drar de fordel i mine øyne av Erling Moe, som må sies å være en betraktelig bedre trener for norske forhold enn Ole Gunnar Solskjær, som virket å lede ut i fra forutsetningen om at han var manager i Premier League hele veien.
 4. Spent på hva vi kan levere. Regner med et svakere lag enn sist, men kanskje litt mindre krisedårlig spill?
 5. Har ikke sett kampen, kun høydepunktene (mønsterkontring på 1-1, glimrende straffe på 1-2, og må vel være kampens beste prestasjon på 2-3). Hvilken situasjon er det der så mange rundt om mener Yaw skulle hatt rødt?
 6. Han har noen interessante ekstremferdigheter, men totalpakka er ikke der.
 7. Dette er første serieseier siden Lyn borte 20. oktober i fjor. Sist hjemmeseier kom mot Trondheims-Ørn 9. september i fjor, altså for 370 dager siden om ikke hoderegningen svikter helt her.
 8. Håpløst dårlig kamp. Drit i at dette er det nest beste laget i divisjonen, vi gjør mye rart i denne kampen.
 9. Dato: 15. september Tid: 18:00 Sted: Aspmyra stadion Vi har litt pusterom til bunnstriden nå, og det kan trengs, for nå møter vi et høytflygende Glimt som jakter seriegull. Vi har heller ikke vunnet i serien på Aspmyra siden 1998 (riktignok har vi en cupseier fra 2014). Vi slo jo Bodø/Glimt i vårsesongen, men skal tro om de ikke er litt bedre forberedt på lag som parkerer bussen denne gangen?
 10. Denne runden var imponerende stang inn for oss.
 11. Sannsynligvis! Og jeg sliter med å skjønne hvordan dette Godset-laget skal klare seg. De kan nok plukke noen flere poeng, men så lenge dette er hvordan de klarer seg mot lag som ikke vil styre kampen, skal de få et problem i Eliteserien.
 12. Umiddelbart etter kampen tenkte jeg at dette var ufortjent, men jo mer jeg tenker over det, jo mer kommer jeg på - Godset tilbrakte nesten hele kampen rundt midtsirkelen. En solid defensiv prestasjon, og flere knallsjanser utenom målene. Nærmest sjokkert over at Junker ikke scorer i dag.
 13. Tviler på at dette er gjort med vilje, men det er vel ingen hemmelighet at NFF har like mye fingerspitzgefühl som en forfrossen Christian Tybring-Gjedde...
 14. Den Rike Drittungeskolen. Dette hadde nok vært det samme om skolen hadde vært japansk, nigeriansk eller amerikansk - det er rike folk som har ungene sine der (skolepengene begynner å nærme seg en kvart mill i året), og de lager alltid bråk.
 15. Dato: 31. august Tid: 18:00 Sted: Nadderud stadion Viktig kamp. Vinner vi kan vi legge sju poeng mellom oss og Godset. Samtidig har Godset under Henrik Pedersen begynt å se stadig bedre ut, og i det siste har det begynt å gi utslag i poeng også (men ikke på bortebane ennå). Jeg er personlig redd for at vi sklir på et bananskall her. I de fem siste oppgjørene på Nadderud er statistikken 2-1-2. Uavgjorten er selvfølgelig fra i fjor, der vi var 90 sekunder fra å vinne.
 16. Bodø/Glimt har en sesong der absolutt alt klaffer, og enda litt til. Det samme skjedde f. eks oss i 2015. Ranheim, som var laget nøyaktig samme spørsmål ble stilt om i fjor, sliter nå i samme bunnstrid som oss. Dette til orientering.
 17. Lite hjelp å få i Bergen (og Haugesund). Men sterkt av Kristiansund og ikke Viking.
 18. Moussa Njie ser ut til å ha røket akillesen.
 19. Tja... Brann-Tromsø - ikke noe å lure på, H. Haugesund-Lillestrøm - ditto Kristiansund-Mjøndalen - hjemmeseier er best for oss her både mtp poeng og psykologi. Et tap kan være en knekk for Mjøndalen. Seier til Kristiansund kan være en vekker for dem, og de har mange av bunnlagene framover om jeg ikke husker feil (men ikke oss! ). Magefølelsen sier at dette blir en U, men H er best. Molde-Odd - totalt uinteressant for oss. Viking-Ranheim - beste her er nok en H. Men her også sier magefølelsen U. Godset-Sarpsborg - her passer det derimot veldig fint med uavgjort! Mandagskampen mellom Glimt og Enga er ikke særlig interessant for oss.
 20. Spissene som setter den spiller stort sett ikke i Norge.
 21. Straffen viser klart og tydelig at hele linja norske dommere følger for å "beskytte" keepere er gjennomført tull. Når gjennomgangsmelodien er å blåse frispark utover hvis noen ser feil på keeper, blir det helt umulig å bedømme når keeper faktisk begår overtredelser. Legg til litt slagside mot Stabæk (ikke nødvendigvis for Rosenborg) som jeg mistenker Hagen har, så blir det dessverre årets rareste straffe. Hagen er dessverre bare et symptom.
×
×
 • Create New...