Gå til innhold

kkh94

FairFans
  • Innholdsteller

    5 564
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    78

Innlegg skrevet av kkh94

  1. 8 minutter siden skrev StabækMykle:

    VAR i norsk fotball skulle vel luke vekk de mest åpenbare feilene. I denne og forrige kamp så er det marginale forseelser som dommere ikke hadde dømt på i åpent spill, blir da helt latterlig pirkete å blåse på det. Grip inn på soleklare forseelser, men ikke gidd å døm på sånn pirk, blir for dumt… 

    Er dette jeg har vært redd for. Man lærer av de verste læremestrene i England, som med alt annet i norsk fotball.

  2. 39 minutter siden skrev StabækMykle:

    Den kampen her er tapt allerede før start.

    Bohinen i budstikka:

     – Vi må bare fortsette å jobbe, vi er syltynne mot Lillestrøm. Det er en kamp jeg ikke gleder meg til, kommenterer Stabæk-bossen.

    Det eneste alternativet er at han tror han gir unggutta "tough love".

    Jeg er optimist, men hvis dette er holdningen i trenerteamet så får de det de fortjener.

  3. På 10.5.2023 den 16.36 skrev hoffisking:

    Kjenner jeg er nervøs allerede. Robin Hood laget skal i aksjon mot laget nederst på tabellen som ikke en gang har laget et mål i sesongen så langt. 

    Ses på Nadderud.

    Begeistre alltid uansett

    Alle lag sine fans tror de er Robin Hood-laget. Denne kampen er ikke skumlere enn noen andre av Stabæks eller Aalesunds kamper denne sesongen.

  4. Ett poeng.

    Fornøyd under omstendighetene, men dette her er andre eller tredje kamp der det andre laget skaper mer enn oss på hjemmebane. Andre lag klarer å spille fotball her. Vi slår langballer på Høgh i det uendelige. Og jeg gjentar poenget om at vi har en trener som har gått ut svært offentlig og klagd over banen vår.

    Kampledelse. Det er bra at vi får inn Hammy når Bakenga åpenbart sliter, men hvorfor er det eneste forsøket på å vri kampbildet underveis?

    Dømming. Det er frustrerende at vi i 2023 fortsatt er der at store spillere sliter med å få frispark når de helt åpenbart blir taklet. Ref. alle gangene denne sesongen der Høgh burde fått frispark. Dommeren i dag blåste for øvrig kampen halvt i hjel.

  5. Måtte jo komme. Vi har ingenting å stille med her. Når vi først har ball handler alt om å pole på Høgh. Savner Bakenga utpå der, og midtbanen består som tidligere i sesongen av for mange like spillertyper.

  6. Dagsavisens tips er i samme båt: https://www.dagsavisen.no/sport/fotball/2023/04/05/glimt-jubel-i-bodo-vif-skuffelse-i-oslo-her-er-dagsavisens-tabelltips-for-eliteserien-2023/

    12. plass, med følgende argumentasjon:
    "Har tatt steget tilbake til eliten etter opprykket fra 1. divisjon i fjor. Bæringene har fått inn erfarne Mushaga Bakenga på topp, i tillegg har spillere som Kevin Kabran (fra Viking) og Fredrik Haugen (Aalesund) kommet inn portene på Nadderud. Får de brukt godfølelsen fra fjoråret inn i vårsesongen, kan det hjelpe Stabæk til trygg grunn tidlig."

×
×
  • Opprett ny...