Jump to content

Haze

FairFans
 • Content Count

  2,861
 • Joined

 • Days Won

  35

Haze last won the day on September 18 2017

Haze had the most liked content!

Community Reputation

1,441

About Haze

 • Rank
  Lie
 • Birthday 11/23/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

649 profile views
 1. Veldig lett å gjøre noe med det første også, men jeg mistenker at det er i strid med dopingreglementet.
 2. Begynner å bli rimelig lei av å høre treneren bruke «unge spillere» som unnskyldning i hvert jævla intervju etter kamper. På tide en av spillerne bruker «umerittert trener på høyeste nivå» som årsak i et intervju etter neste kamp?
 3. Haze

  Akademiet

  Gratulerer med ny kjepphest. Den er kjempefin!
 4. Når ble Donald Trump manager for Lillestrøm?
 5. Mange gode innspill i denne tråden. Jeg vil legge til at jeg tror et langvarig fokus på små ressurser, samt målsetninger som ligger på nivået «vi skal klare oss til vi får ny arena», ikke bidrar til å trekke folk til kamp. Da har vi en ond sirkel, tilskuertallene daler og ressursene blir enda mindre. Snakk offensivt, hold fokus på at det er mulig å slå hardt nedenfra, og ikke skjul resultatene bak det uuttalte «hva kan vi forvente, vi har det minste budsjettet i Eliteserien!» Husk også at en ny arena ikke er ensbetydende med umiddelbar suksess. Eksemplene på det motsatte er mange: Sandefjord, Viking, Start, VIF, Fornebu Arena...
 6. Hun sa så i intervjuet etter kamp. Får håpe hun fortsetter i Blaatt, og ikke lar seg friste av noen andre lag.
 7. Så grunnlaget er for lite til å konkludere den ene eller andre veien, og likevel konkluderer du med at jobben som ble gjort var for dårlig?Det høres litt arrogant ut, og det er ikke sånn jeg kjenner deg fra tidligere... 😉
 8. Mhm, men slik er det jo. Man må evne å se hele bildet. Fem spillerbytter i start 11eren, 2-3 i tverrliggeren og en spillestil som gir oss rom er også medvirkende årsaker til at vi får et resultat. Så er det lov å glede seg over resultatet, men litt tidlig å felle dom over de av oss som mener det ble gjort slett arbeid i sommerens overgangsvindu. Men klart resultatet gir større muligheter for et positivt utfall. Dog mer på tross enn på grunn av jobben som ble gjort med spillerlogistikken. Må være deilig å sitte med fasiten på at dette er et dårlig vindu. Selv om vi skulle ta mer enn nok poeng til å holde oss. For da er det bare flaks eventuelt. Man har jo alltid rett må vite. Jeg synes det er helt feil at dette er et dårlig vindu. Mange grunner til det, men det viktigste som har skjedd har faktisk skjedd med de som allerede var her og med en som har reist, Boli: Endelig får han spille spiss. Det er det han er og det er der han er soleklart best. Og jeg mener at Boli er ES beste spiss når han er i form. Han er et råskinn, forsvaret får aldri fred, han er glimrende førsteforsvarer og han skaper sjanser og uro med sin styrke og fart. Når han da også får selvtillit sitter også avslutningene. Mot Rbk hadde han egentlig to meget gode avslutninger i tillegg til målet, men dessverre var Andre Hansen i det umulige hjørnet. Njie: Strålende å få ham inn, som en ny spiller, mye sterkere enn før skaden og er svært vnskelig å stoppe. Ser også betraktelig bedre ut mot etablert forsvar. Ohi: Lenger ned i banen, er bedre der, er alt for dårlig som førsteforsvarer når han spiller toppspiss alene. Er også stort sett for treg til vinne løpeturene i bakrommet, Får mer tyngde og muskler lenger ned i banen, noe vi også har manglet, Brochmann: Var (meget) god drøye halve fjoråret. Spiller på ekstremt små marginer. Har hatt utallige farlige balltap i år og holder alt for lenge på ballen. Helt riktig å sette ham ut og la ham gå. Totalt feil spillertype med Henning Berg, etter min mening. I tillegg synes jeg Keita ser meget lovende ut og er akkurat den spillertypen vi trenger, Synes han ligner på en blanding av Ba og Lumanza, Summa summarum. Balansen i laget har etter min mening blitt mange ganger bedre. I tillegg har vi fått folk tilbake fra skade, så benken ser bra ut. Jeppe har fått en konkurrent, som det virkelig ser ut som han trengte. Vår kjære slovener vet jeg lite om, så det får bli en bonus. Jeg synes man har tatt helt riktige grep, og jeg er helt sikker på at vi holder oss med grei margin. Forsiktig, nå. For mange gode argumenter, så forteller han oss om Bob igjen. Fra spøk til alvor: jeg synes ting virker langt bedre, både på grunn av spillerlogistikk og en forbedret skadesituasjon. Likevel skal vi selvsagt være forsiktige med å friskmelde noe som helst. Alt kan skje, som vi alle vet. Selv om vi skulle gå på en smell i Haugesund, er jeg forsiktig optimist med tanke på resten av sesongen.
 9. Venta på den, @ringo...
 10. Hva med Jesper Daland? Kaptein på Stabæk 2, forsvarsspiller.
 11. Isaksen tilbake i Stabæk! http://www.stabak.no/lag/kvinner//tilbake-i-stabaek
 12. Har vært veldig mange bytter på begge lag. Den store forskjellen er at Godset ikke svekkes merkbart av byttene, i motsetning til oss.
 13. 4-5 nå. Kongescoring av Moussa.
×
×
 • Create New...