Gå til innhold

Sverige

Bruker
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Sverige

  • Bursdag 26. mars 1956

Profile Information

  • Location
    50 meter fra Stabækbanen
  • Interests
    Fotball, mennesker, bøker, god mat og godt drikke gjerne sammen med hyggelige folk og selvfølgelig alt annet som er viktig for å ha det bra.

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk og Helsingborgs IF

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.retoriskinstitutt.no
  1. Hadde tenkt å gå på Onkel Blaa i dag for å se på kampen og det går vel neppe fordi der er vel stengt!? Noen som vet om noe annet sted der folk kommer å dra , i Oslo / Bærum?
  2. Jon Morten - I A - Mike - Tom P F O - Steners ( def) - Somen (off) - Keller Veigar - Daniel Nr 12 ++ er ikke dårlige: Bjørnar, Henning, Alan, Espen +++
  3. Hva gjelder Nicholas Leidenfelt så fikk han et flott tilbud av S. F. ved Petter B og JJ i oktober. Mulighet å trene med A-laget i november og litt ut i desember, så ofte det passet med skolen(3. år på vgs). Målet var et mulig A-lags kontrakt per 1.1.07 S.F. viste stor fleksibilitet og stort ønske om å legge alle forhold og ressurser til rett for dette opplegget som også Jonas Rygh skulle være med på. Nicholas var med i et par uker og gjorde rimelig greit. Jonas fikk en skade i kneet og må vente til neste mulighet. I løpet av den tiden fant N. L. ut at han ikke vil bli fotballspiller og har derfor lagt ambisjonene på hyllaen. Han har derfor sluttet i S. F. og konsentrerer seg i stedet på skole, privatliv og fotball på et annet nivå med andre ambisjoner. S. F. har i denne prosessen opptrett på en meget proff måte og virkelig gått inn for at dette skal lykkes. Ære vare de med det!!!
  4. Ola Kamra puttet det første og i tillegg en 89-spiller, Martin Bærstad på retur fra keeper. Kampen var trygg for Stabæk og det kunne lett blitt tre mål til for gutta. Moss hadde ikke stort av sjanser og i tillegg var det et mål til for gutta som feilaktig ble annulert. Stor kamp av Ulrik Arneberg spm også gjør det greit på teeningene med A-laget. En meget god spiller som er sterk, rask og duellsterk. Absolutt noe for fremtiden.
  5. I morgen kan dere få en heldag med Stabæk. Rekruttlaget starter kl 10.30 på kunstgresset i første seriekamp mot Lyn, som stiller med toppet lag og det betyr rundt 5 spillere med erfaring fra Royal L. Vi stiller også med vårt beste lag som skal bety tre landslagsspillere, Håkon Skogseid, Alex Kristensen og Ola Kamara, og amnge anmdre flinke juniorer. Gå ikke glipp av dette! Sesongen 2005 resulterte i en knepen Stabæk-seier med 2 - 1. I år mener mange at Lyn er en av favorittene til serieseier sammen med Vif, i hvert fall om de topper laget sitt. Når den kampen er ferdig er det kort pause før A-laget starter sin kamp mot Ham-Kam kl 13.00. Møt opp og se Stabæks fremtid spille kamp kl. 10.30.
  6. Ja litt. Håpet er det siste som forsvinner og den som venter på noe godt venter ikke for lenge, håper jeg...
  7. Tur i morgen. Viktig for alle i troppen og ikke minst for fremtidens spillere i rekruttstallen. Vil selv ta en tur og har ikke tilgang til bil. Har noen en plass ledigt? Ring i så fall 900 80 318.
  8. Er selv interessert å dra og har ikke tilgang til bil. Noen som har en plass ledig til en svenske. Ring i så fall 900 80 318.
  9. Alle dere der ute. Skjer det ikke noe om dagen innen Stabæk Fotball. Er det ikke noen sterke kommentarer eller forslag å komme med. Hvordan skal vi få alle de som var aktive på sif-lista til dels å bli medlem og ikke minst delta på denne listan. Tema burde det finnes nok av: Blir det noe stadion eller ikke? Hva skal navnet være? Blir det ståpplasser? Hvorfor blir ikke Arild Stavrum Stabæk-spiller? Har Fredrikstad penger, må vel Stabæk ha det. Hvem tar medaljene i Tippeligaen og ikke minst hvor kommer Stabæk å komme? Hvem blir på startelveren i år? Hvorfor har Walter økt pilsprisen til 52,-? Hvilke juniorspillere bør få skikkelig med spilletid i år? Hvilke nye spillere ønsker vi oss? +++++++
  10. Siste nytt fra Stabk.no. Marel solgt for 300.000 euro. Nå må det være litt penger til overs for å finne en ny spiss!!!
×
×
  • Opprett ny...