Gå til innhold

veiron

Bruker
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Oslo
  • Interests
    Lillestrøm, og Kanariene..

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Lillestrøm
  1. Gratulerer med det mest idiotiske forsøket på provokasjon som jeg har sett på lenge. Å komme rekende med de samme gamle fordommene/mytene er omtrent like sprekt som klesvalget til Gislefoss. Dessuten har du misforstått noe jævlig! Det er ikke LSK du/dere skal engasjere dere i. LSK har nok av folk som engasjerer seg for klubben. Derimot burde dere engasjere dere for kampen som sparker igang serien. Istedenfor å leke Klanen (som dere helt sikkert ser veldig opp til) og sutre om tromma vår, så burde dere heller gjøre en innsats for å ikke bli rævkjært på tribunen. Om LSK får til spillet sitt vil nok mange av dere få en overraskelse. Berg har igjen innført en mer spillende stil og har mange raske spillere på laget, også nye og unge fjes som vil imponere mange. Men det gjenstår å se ettersom Berg fort kan trenge denne sesongen på å kjøre inn laget! Det var mitt siste ord på forumet deres for denne gang! Vi ses på TA.
  2. Legg merke til at det i den tråden er mye mer aktivitet enn her. I tillegg til kamptråden er det to andre tråder som omfatter turen og stemningen til kampen. Som også er vanlig med alle kamper (minus turtråd på hjemmebane selvfølgelig.) Jeg sniker her inne for å se hva mine "fiender" har å si om kampen, og det er skuffende lite som skjer. Jeg synes dere mangler en del engasjement!! Forøvrig er jeg også av den oppfattning at det blir en vanskelig kamp for Fugla. Stabæk så skremmende gode ut mot Søpla, men alle kamper lever jo som sagt sitt eget liv.
  3. Are2: det var ikke ment som å "slenge dritt" eller å være nyskapende. Det er min mening at fotball skal spilles utendørs og på naturgress. Det må da være mye viktigere enn tromme eller ei? Eneste positive med en hall er at lyden ikke slipper ut og stemningen burde bli bra. Robinho: i motsetning til hva trommehatere påstår så bruker vi ikke tromma hele tiden. Det er mange sanger som ikke innebærer trommebruk. Men det er klart den høres mye på evighetssangene! Dere får jo også besøk av KFL-light fra Fredrikstad, Aafk og Kjernen med sine trommer. Spar ørevoks!
  4. Ja, sørg for at KFL ikke får inn tromme. Who cares? Akkurat som om vi ikke skal klare å pisse på dere uansett. PS. Blir morsomt når sola skinner ute?? Kunstgress og innendørs... Morn igjen!
  5. Dersom du bruker 40 min fra Oslo til Nadderud med bil bør du antakelig vurdere å kjøpe deg ny bil... (I følge GuleSider.no tar det nøyaktig 30 minutter å kjøre fra Nadderud til Åråsen). Men det forsterker poenget ditt, og du har rett - straks man er ute av Lillestrøm i mange retninger - er man på bondebygda. Ro dere ned! Jeg har selv bodd på Stabekk, og mer landslig sted skal man faenmeg leite lenge etter! Med en bondegård nesten i sentrum (Skallum). Og å kalle folk for nazier vitner mer om innavl enn det som er mulig å finne på Lillestrøm. Forøvrig rettferdig med 2-2. To lag som gikk i angrep hvertfall.
  6. Nei, det er bare mailingliste og VG debatt jeg har fått sjekket reaksjoner gjennom. Samt personlige mail/sms. KFL web har vært nede i ett par dager nå.
  7. Blandede reaksjoner blandt oss LSK supportere. Selv våknet jeg for en time siden på min fridag, slo på laptopen i senga og fikk sjokk! Etter det har jeg ligget og lest om saken i alle mulige forumer. Mailingliste, vg debatt, avisenes nettsider osv. Personlig synes jeg det er litt dumt. Jeg ville helst se Occean sammen med Mifsud på topp, men samtidig var det betryggende å vite at vi hadde Arild i bakhånd! Nå er det bare å håpe på at unge Myklebust blir stabil og kjemper med/ut Mifsud, og at Haddad finner nettet. Haddad er en utrolig god spiller, teknisk og flink til å utfordre, og jeg tror det løsner for han. Så alt i alt er tapet av Arild noe vi kan leve med så lenge vi får 3,5 mill som det står på LSK.no (og 500.000 til om Stabæk beholder plassen i 06), men jeg skulle helst se at han ble i klubben! Powell drar jo til Liiiin i juni. Reaksjon fra min bror var følgende: "helt konge! få bort dritten" Men på mailinglista kunne man bla. lese om den 15 år gamle datteren til en listemedlem som gråt og ikke orket å gå på skolen pga denne nyheten, og en annen fortalte om en fortvilet kone som også gråt og truet med å melde alle ut av LSK. Så dette gir blandede følelser hos folk, helt klart. Fakta er at Sundgot uansett må slite mye benk i år om han velger å bli i LSK. Men en bra reserve er han.
  8. Er det det man kaller "fair fans" liksom?? Å hevne seg på en tilfeldig person?? Rasshøl finnes det i alle leire, men fei ikke alle under en kam! Selv har jeg vært på Onkel Blå flere ganger, og jeg har til og med syngi LSK sanger der. Gikk bra det.
×
×
  • Opprett ny...