Gå til innhold

blue_bird

FairFans
 • Innholdsteller

  212
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

blue_bird vant dagen sist 19. April 2012

blue_bird hadde mest likt innhold!

Omdømme

73

Om blue_bird

 • Rang
  Mer å melde enn Bondevik

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som vet når treningen er i morgen?
 2. Det har vært veldig mye interesse, men fortsatt ikke noe konkret. Hvorfor det ikke har kommet noe mer konkret nå, vet jeg ikke. Jeg føler at jeg gjorde jobben min i fjor, sier Ohi. LES OGSÅ: Godset-talent til Stabæk Spissen er likevel ikke bekymret for fotballfremtiden og legger ikke skjul på at han heller vil spille utenfor landets grenser enn å gå på nok en sesong i eliteserien. Såpass ærlig må jeg være. Jeg håper selvfølgelig at jeg spiller i en større liga fremfor å spille i eliteserien i år. Men jeg gråter ikke om jeg må være i Stabæk. Jeg har det fantastisk her, bor nærme familien min og kan fortsatt bli en bedre spiller ved å være her, sier han. England, Belgia og Italia Ohi Omoijuanfo forteller at det er klubber fra tre forskjellige ligaer som har vist størst interesse for ham. Det har vært stor interesse fra klubber i Championship (nivå to i England). Agenten min har snakket med flere sportsdirektører der borte. Det er også vært en del henvendelser fra belgiske toppklubber og noen fra Italia, sier Stabæk-spilleren. LES OGSÅ: Stabæk-talent: Gerrard herjet på Liverpool-treningen Drømmen er jo å spille i en av de fem store ligaene i Europa. Men noen år på et mellomnivå hadde sikkert også vært bra, fortsetter måljegeren.
 3. De spiller 3-5-2/5-3-2 så det blir høyre stopper mener nå jeg!
 4. Ser ut som det er på kunstgresset kl.15,00!http://www.stabak.no/terminliste
 5. Eller denne:http://www.nordhordland.no/
 6. Klippet fra ovrganga feeden til nettavisen:Sportssjef i Stabæk, Inge André Olsen, bekrefter til Nettavisen at klubben er i forhandlinger med spillere. - Vi vet ikke om vi er ferdighandlet før vinduet har stengt, sier han, og utelukker ikke at det kan skje noe. http://www.nettavisen.no/sport/live/siste-dag-av-overgangsvinduet/3423208384.html
 7. Nope!JPJ sa at de tar fri fra imorgen siden de trente på onsdag!Ikke trening i morgen!!
 8. De har fri fra i morgen til søndag,trener fra kl.10 på mandag!
 9. Får bedre svar på det imorgen,men ser ut til å ha en god fot og blikk.Fysikken er det heller ikke noe galt med iom sine Ca.190cm. Ser ut som de tenker å bruke han som def.mid!
 10. Her:http://www.stabak.no/news/article/ps1qyokhawoi173zgx33rk1cw/title/arets-julegave-skjonsberg-forlenger
 11. https://www.youtube.com/watch?v=bBdgGot0B4k#action=share
×
×
 • Opprett ny...