Gå til innhold

Bartender25

Bruker
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Der var det offentliggjort; http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=587585
  2. Får trøste dere med at det er mange Stabæk tilhengere i Oslo, som f.eks. meg som bor på Bislett og som stolt kler på meg den vakreste drakten og marsjerer forbi Store Stå(VIF pub) på vei til Hangaren..
  3. Men Daniel burde hold kjeft. Har det noen gang skjedd...?
  4. 1. RBK 2. Molde 3. Viking 4. Stabæk 5. Lillestrøm 6. Odd 7. Brann 8. Tromsø 9. Vålerengen 10. Hønefoss 11. Start 12. Strømsgodset 13. Sandefjord 14. AaFK 15. Haugesund 16. Kongsvinger
  5. Stabæk-TV med sammendrag fra kampen. Intervju med Janne kommer snart Fint og flott med sammendrag, men spurte om ivorianeren Gires.. Fikk ikke noe inntrykk av å se på sammendraget, derfor jeg lurte på om noen reaksjoner eller synspunkter om han er signerbar?
  6. Fikk ikke sett kampen dessverre.. Noen som fikk noe inntrykk av ivorianeren som er på prøvespill? Signerbar?
  7. http://www.vg.no/spo...hp?artid=589533 Leiesoldat alla Annan?
  8. Leste i Budstikka papir utgave i dag, at Stabæk har en ivorianer som kan spille venstrebeck, på prøvespill.. 18 år gammel, så han blir her i Norge og trener med juniorlaget, mens A-laget er på La Manga.. Halvard Toresen er visstnok agenten til spilleren, og han håper Stabæk signerer han.. Noen som har sett denne spilleren på trening?
  9. Beklager å bryte inn med noe helt annet, midt i deres diskusjon, men hvor på banen var RææævBK? http://www.stabak.no/menn/article9810.ece
  10. Det jeg allikevel ikke fatter og begriper er om det ikke er fotfeste i det tv2 melder, hvorfor ikke gå ut og avkrefte? Ingen er tjent med å ha denne ballen hengende i luften, hverken Stabæk, RævBK, oss supportere i begge leire eller spillerne... Denne uvissheten, og det faktum at Janne ikke vil kommentere det, gjør meg jævla bekymret....
  11. Ser helst at vi holder oss i TL fremfor Adecco.. Ikke det at jeg ikke trivdes med kalas sifre hver kamp, men vil gjerne fortsette samlingen av edlere metaller..
  12. Her kommer man hjem fra en hyggelig bytur, til verdens dårligste nyhet...! Det viktigste i mine øyne er at vi får en avklaring..... Har blitt en gammel mann på 29 år, og hjertet mitt tåler ikke en sesong med spekulasjoner, avvikende svar ala Stoltenberg og blandede følelser... Håper og tror Janne er en mann for sine ord; Det er bare en klubb i Skandinavia for meg, og det er Stabæk....!
  13. http://www.stabak.no/menn/article9718.ece
×
×
  • Opprett ny...