Gå til innhold

blaaamann

Kranglefanter
  • Innholdsteller

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. må alle poste link og stille spørsmål om spilleren er noe for oss HVER gang noen er ledige på markedet? Tenk dere om 'a! David Hanssen, hallo???
  2. betyr "frigjøringen" i ankesaken at det er 100% LOVLIG Å SYNGE "REIS HJEM SOM I 45" I FREMMTIDEN?
  3. Stabæk fotball kan vel ikke få bot for noe som skjer på Åråsen så lenge det ikke er organisert gjennom klubben??? Og er det moralsk riktig av Politiet å anmelde en sak, når de ikke grep inn der og da? Er ikke SS offisiell supporterklubb da?
  4. jeg vet mer enn deg men det kanskje ikke er så mye å skryta av. Klart at vi syns ulike om spillere, hvem som bør får kontrakt å ikke. Haugstad er nog ferdi i Stabæk likaså Markegoal. Jeg er bare overbevisst om at Jonas hadde tatt ett stort steg til neste år. Ut med Stenvoll å ett par andre. Skogseid tror jeg blir en storspiller på Stabæk, han virker ha bra blikk for spillet å kan brukes i omtren alle posisjoner i bekk 4:en. Hva har skjedd med Alex Kristensen Er ikke han også i Korsvoll? I tillegg til Torbjørn Melhuus og den nevnte Haugstad.
  5. men da kunne han jo ha fått gult kort for usportslig opptreden da gufa, og det ville vel vært LAAAANGT over streken? herregud, feire foran motstanderfansen hører sykt hjemme. Herlig provoserende og helt på sin plass! Det er en del av fotballen akkuratt som feilavblåsinger, drøying av tid, oppføring av feil spiller på dommerkort etc.. Det er det som er litt av sjarmen med fotballen. Vil du ha maskinfotball får du spille tv-spill.
  6. spar meg 'a chelsea! Er du 12 år?
  7. Philip Borgen? Hvor historieløs kan man bli? P.Borgen kom vel opp i a-stallen til Stabæk i 89 eller 90 fra egen jr.avdeling og var sterkt delaktig i ferden oppover i divisjonene. Nei Flexi Knut, her må du nok unnskylde deg. Er også sterkt uenig i at Kaasa var en flopp. Hvor hadde Stabæk vært i 96 uten Kaasa, TSL og Andreas Mayer? Jeg tror ikke vi hadde overlevd debutsesongen vår i TL. Kaasas mål (selvom det ikke var veldig mange) var livsviktige de sesongene han spilte hos oss. Ackon er jeg veldig enig i var en gedigen flopp. Prisen ikke minst tatt i betraktning. Vil egentlig ta med Lennart Steffensen og Chrisitian Sund som flopper også.
  8. savner en analyse av de 2 finalelagene Røa og Asker.
  9. han har ikke bilde av seg selv altså, så er det oppklart...
  10. hører hjemme å tippe tabell for 2005 dagen etter sesongavslutning '04.
×
×
  • Opprett ny...