Jump to content

Forza Stabæk

Bruker
 • Content Count

  972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Forza Stabæk

 1. Hmm nok en offensiv spiller? Hadde helst sett en forsvarer inn om noe..
 2. Hvor lange kontrakter har Geelmuyden og Pignatel? Mener å ha lest at førstnevnte kun har ut året?
 3. Keeper: Sandberg Lillevik Kjellevold Marius Ulla Jonas Brautli Forsvar: Moe Hanche-Olsen Hernandez Pignatel Jenssen Strømnes Demidov Amankwah - ny Midtbane: Bohinen Kassi Gyasi Vetlesen Brynhildsen Askildsen Rusike Skytte - ny Lumanza - ny Youssef Toutouh - ny Angrep: Geelmuyden Aga Mauritz-Hansen Braaten Amer Torvund Kinoshita - ny Kasper Junker - ny Ut: Madis Vihmann Jie Sun Børkeeiet Kirk Boli
 4. Medlemsflukten kan også ha noe med den nedlatende tonen man ofte blir møtt med, hvis man har et annet syn på saken enn «den harde kjernen».. All mulig cred og respekt til de/dere som står på vesentlig mer enn oss andre, men det må være mulig å diskutere det som gjøres på feltet uten å bli høvla ned.
 5. Så at han sto der, men den oversikten har ikke akkurat vært oppdatert, derfor jeg ikke tar den for god fisk. Kan ikke huske å ha lest at han har fått a-lags kontrakt?
 6. Har du sett han på trening? Aner veldig lite om spilleren, så nysgjerrig på nivået. At JJ sier han er god for 8-9 mål eller hva det var, kan jo være for å dempe forventningene..
 7. Har han fått a-lags kontrakt?
 8. Keeper: Sandberg Lillevik Kjellevold Marius Ulla Jonas Brautli Forsvar: Moe Hanche-Olsen Hernandez Pignatel Jenssen Strømnes Demidov Amankwah - ny Midtbane: Bohinen Kassi Gyasi Vetlesen Brynhildsen Askildsen Rusike Skytte - ny Lumanza - ny Angrep: Boli Geelmuyden Aga Mauritz-Hansen Braaten Amer Torvund Kinoshita - ny Ut: Madis Vihmann Jie Sun Børkeeiet Kirk
 9. Keeper: Sandberg Lillevik Kjellevold Marius Ulla Jonas Brautli Forsvar: Moe Hanche-Olsen Renå Olsen Hernandez Pignatel Jenssen Strømnes Demidov Amankwah - ny Midtbane: Bohinen Kassi Gyasi Vetlesen Brynhildsen Askildsen Rusike Skytte - ny Angrep: Boli Geelmuyden Aga Mauritz-Hansen Braaten Amer Torvund Kinoshita - ny Ut: Madis Vihmann Jie Sun Børkeeiet Kirk
 10. Et poeng som kanskje spiller inn, er lønningspolitikk. Hvis vi tilbyr en ny spiller vesentlig høyere lønn enn eksisterende, vil dette kanskje skape misnøye i spillergruppen?
 11. Ingen som har nevnt 2008 og 2009 vs 2018 og 2019? Er snakk om den generelle tonen, og enkelte brukeres trang til alltid å poste noe negativt, eller slenge med leppa om egne spillere. Konstruktiv kritikk er selvfølgelig legitimt, og det er ikke det jeg sikter til.
 12. Dette har da ingenting med toleranse å gjøre. Gidder ikke bla gjennom og finne sitatene, da løsningen for min del er rimelig enkel. Aner ikke hvor ofte dere er innom, men er ikke direkte vrient å finne eksempler. Pleide være gøy å lese på forumet da bidragsytere som Perfect7, Alzheimer m.fl. bidro med innsikt og kunnskap, men de senere årene synes jeg forumet har tapt seg.
 13. Skjønner du virkelig ikke hvem og hva jeg sikter til? Har ikke noe imot en god diskusjon. Det er den evige negativiteten og nedrakkingen av egne spillere jeg begynner bli lei av.
 14. Tror det er rimelig mange brukere som har sett seg lei på enkeltes kronisk negative oppgulp på forumet. Enig i at dette ikke var av de verre slagene, men det at noen alltid må komme med negative kommentarer, gjør forumet mindre fristende å besøke for enkelte av oss. Vi er ikke akkurat bortskjemte med lyspunkter foreløpig denne sesongen, så la positiviteten florere hvert fall samme dag som vi har knust en annen nedrykkskandidat!
 15. Holder jo nullen i dag og, og det er ikke takket være angrepsspillet..
 16. Snakker om sola. Henning Hauger er på Samson Bekkestua med familien nå...
 17. Er det bonusgivende for trenerne våre å ikke bruke noen av byttene?
 18. 3-2. Hvordan spiller Mokhtar?
 19. Dere har fått med dere at vi spiller med 10 mann mot et av ES beste hjemmelag..? Hva forventer dere?
 20. Er helt enig i dette, men det er heller ikke det jeg stiller spørsmål ved. Poenget mitt er; tar vi til takke med best mulig spiller til lavest mulig kostnad på papiret, og venter til 11. time(12.) med å signere? Hvor er scoutingen i forkant? Hvor er kartlegging i hva vi trenger? Og hva/hvem går dette på bekostning av? Med mindre jeg har misforstått alt, så er det vel her kritikken har kommet.
 21. Det jeg ikke forstår(og som kanskje er poenget til @ringo) er; hvorfor hente spillere som ikke forsterker start 11-er? Vi har nok av spillere fra akademiet, som fortjener innhopp i ES. Vi venter ofte til 11. time med å hente spillere, og begrunnelsen er som regel at vi får bedre kvalitet enn vi har råd til mot slutten av overgangsvinduet, men hvis vi ser på de siste vinduene; hvor ofte stemmer det? Synes vi veldig ofte ender med å hente usikre kort, som får noen få innhopp. Dette kunne like så greit vært våre unge lovende, i stede for leiesoldater. Den uttalte strategien til klubben er å satse på akademiet - hvorfor leier vi da inn spillere som f.eks. Kirk, i stede for å gi Morten sjansen?
 22. Noen som utpeket seg som en selvfølgelig utfordrer til start 11ern?
×
×
 • Create New...