Gå til innhold

Gjestespiller

Bruker
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Liverpool
  1. Neppe, siden det vel er en del av moderklubben. Samme som Lynlaget i 6. divisjon herrer (som jo kan få et kanonlag). Derimot kan jo fort uroligheter spre seg, og spillere finne andre jaktmarker. Ryktene sier at ikke alt er som det skal være for tiden på kvinne/jentesiden heller. Eventuell trøbbel i Lyn Kvinner kan vel ha sportslige årsaker også? Når et lag stort sett slår alle motstandere sønder og sammen (10 av 11 lag slått med i gjennomsnitt 11,3 mål) og likevel ligger an til å ikke rykke opp så kan det vel fort bli litt misnøye? Nå har jeg faktisk hørt at det vel er det laget som fortsatt henger best sammen, og noe av murringen er at det brukes for mye ressurser på dette kvinnelaget fremfor de aldersbestemte lagene. Opplevede jo at Lyns J19 ga WO i OBOS Cup til Stabæk. Nødvendigvis ikke en veldig stor sak da OBOS Cup neppe er den viktigste turneringen, men noe kan det bety allikevel. Lyn Kvinner valgte vel bort Obos Cup for å prioritere NM J19, en fornuftig prioritering kan det virke som, da J19 laget slo Kolbotn i påfølgende kamp. Ville ikke lagt for mye i dette med andre ord. Har derimot hørt rykter om at Lyn Kvinner har trukket J19.2 laget sitt, pga knapphet på spillere. Både J16 og J19 laget er videre til kvartfinalene i NM. Virker som ting går greit nok der borte.
  2. Tja, fornuftig valg egentlig. Kort vei og fortsatt muligheter for studier videre på NTG. Vi får ønske henne lykke til videre i Røa, så får vi satse på at Ingrid holder seg skadefri:)
  3. Ingen reprise nei, Lyn vant bare 2-1. Da heter det tynne snøret som tredjeplassen henger i "11-målsseier til Lyn over Kolbotn" Synd det for vi har vel faktisk seks spillere i A-stallen som kunne vært med her (Andrea, Ina, Ingrid B, Maia, Marte og Silje). Ingrid B kan jo kanskje få hjelpe J16 i NM. Flere av dem var med i 0-2 tapet mot Øvrevoll Hosle. Spørs om ledelsen vil bruke Ingrid B på et J16 NM der dem stiller med sitt J15 lag, ser ikke det helt store poenget i dette i forhold til spillerutviklingen, men bra for J15 laget, å bli litt styrket. Forøvrig kan vel en av de nevnte spillerne være på vei bort fra klubben i følge ryktene... Du mener til høsten? Er vel ikke så vanskelig å se hvem det skal være siden tre spillere er nye av året, og en fjerde har spilt seg inn i startelleveren. Eller mener du at spilleren forsvinner allerede før påske? Nå er det jo ikke akkurat flust med NM-kamper,så tror ikke akkurat Ingrid B vil bli utslitt av å spille de(n) kampen(e). Tror ikke du skal bli overrasket om noen forsvinner før sommeren ja.. skal vi tippe før påske.. eller like over..
  4. Ingen reprise nei, Lyn vant bare 2-1. Da heter det tynne snøret som tredjeplassen henger i "11-målsseier til Lyn over Kolbotn" Synd det for vi har vel faktisk seks spillere i A-stallen som kunne vært med her (Andrea, Ina, Ingrid B, Maia, Marte og Silje). Ingrid B kan jo kanskje få hjelpe J16 i NM. Flere av dem var med i 0-2 tapet mot Øvrevoll Hosle. Spørs om ledelsen vil bruke Ingrid B på et J16 NM der dem stiller med sitt J15 lag, ser ikke det helt store poenget i dette i forhold til spillerutviklingen, men bra for J15 laget, å bli litt styrket. Forøvrig kan vel en av de nevnte spillerne være på vei bort fra klubben i følge ryktene...
×
×
  • Opprett ny...