Gå til innhold

Domingo Chavez

Bruker
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

3

Om Domingo Chavez

  • Bursdag 05. juni 1977

Profile Information

  • Location
    Stabekk
  • Interests
    Fotball
    Sykling
    Fiske/Fluefiske
    Friluftsliv

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Liverpool & Stabæk
  1. Morten blir til han legger opp, og den dagen det skjer blir det sørgedag på Bekkestua!
  2. FC Concordia Basel heter den nye klubben hans, og spiller i 1. liga Classic, som er fjerdenivå i Sveits. Klubben ligger for øyeblikket på nedrykksplass. Ganske langt unna Champions League. Hahhh, snakk om å bli fintet utpå av stusselige kilder. Jeg tar tilbakemeldingen og trøster meg med at bak skyene er himmelen alltid blaa..!
  3. Dette har jeg ikke funnet noen som helst ting om på nett, men angiveligvis så har Alain Junior Olle’ Olle’ signert for FC Basel i Sveits.. Han har spilt litt rundtomkring (Sverige, Uruguay og etterhvert BYÅSEN...) siden han forlot oss og skal ha blitt solgt i sommer/høst. Dette ble først nevnt på Heia Fotball podcasten for noen uker siden og i en e-post jeg sendte Byåsen fikk jeg bare til svar: “Han er solgt – til Sveits” – Vips var han i en Champions League klubb og ikke i en norsk andredivisjonsklubb. ..men som sagt, finner ikke et ord om dette på nett, samtidig som det både er nevnt av Heia Fotball-gutta og Byåsen.
  4. Ikke misforstå. Jeg har ikke lagt dommedagsteppet over Medkila, men sier bare at de går en tøff høst i møte, selv om de ligger på toppen pr. i dag og skal møte de beste lagene hjemme ila høsten. Sandviken ser jeg som et sterkere lag og jeg tror de snart tar over tabelltoppen, men at Medkila går opp som nummer to i 1. divisjone er fullt mulig. Jeg så Vålerenga - Medkila (0-1) for en måned siden og lagene var ganske jevne synes jeg, så jeg støtter nok vurderingen i at Fortuna er et bedre lag enn Vålerenga. Medkila - Fortuna til helgen, det blir en nøkkelkamp i kampen om opprykk. Synd for Medkila at de fortsatt står uten keeper.
  5. Jeg kjenner Medkila godt fra innsiden og selv de har et ok forsprang så kommer de til å få det tøft utover høsten. De tapte 3-0 mot Grand Bodø i går og her stilte de med en utespiller i mål. Det må de også gjøre i neste kamp. Første keeperen forlot Medkila til fordel for Tr.Ørn tidligere i år og hun som står i mål nå for tiden får ikke fri fra jobb i disse to kampene. I tillegg så har en av spillerne forlatt klubben til fordel for studier. Riktignok er to unge jenter hentet inn, men her snakker vi om pikebarn på 15år. Jeg er helt enig i at jeg tror Sandviken ender over Medkila på tabellen. Så er det spennende å se hva Vålerenga klarer å komme opp med ila høsten. De hadde 10 poeng opp, etter kampen i går bare 7. Fortuna er også en utfordrer og de er merkelig nok mer farlig på bortebane enn hjemme. Fordelen til Medkila er at de skal møte topplagene hjemme, og de antatt dårligste borte i høst. Jeg var i Harstad forrige helg, da så jeg kampen mellom Medkila - Sola, som forøvrige endte 1-1. Jeg snakket med støtteappartet i klubben og vi snakket om det å rykket opp. Min klare dom er at om det blir opprykk så venter det 0-10 både på Nadderud og andre stadioer om det ikke skjer en enorm tilgang av spillere til klubben, noe Medkila var helt enig i. Fordel med at Medkila rykker opp: Jeg får se min moderklubb spille mot de blaa her jeg bor nå og at Stabæk er sikret 6 poeng
  6. Nei, nei, nei, er det mulig. Må da klare å styre dette i land. 4-2 målet luktet det offside av lang vei. Kom igjen, STABÆK!!
  7. Går veien dette, godt å starte opp igjen etter ferien med 3 gode poeng!!
  8. Semb spiller ikke den typen fotball som Stabæk ønsker å presentere, så han er ingen kandidat!
  9. For de som hadde en liten runde på hvor mange som tok turen til TA får å se matchen, skriver stabak.no at det var 1918 stykker...
  10. Klubben tok over Eik-Tønsberg sin plass i 2. divisjon i fra og med sesongen 2002 og klubben ble stiftet i 2001 som et samarbeid mellom 20 klubber i Tønsberg-området i Vestfold. Derfor er det mange som kaller det for Fake, istedet for Eik som det opprinnelig het.
  11. Det var verken Bernt eller Vegar som tapte kampen for oss i dag. Ja de bommet på straffe, men vi hadde 120minutter i forkant av det hvor man skal skille TL fra 2. div, noe vi ikke klarte, så det var Stabæk som lag som tapte! Jon kunne sikkert tatt et av målene og Daniel burde ha satt et i den andre enden, så å lage hakkemat av de som bommet på straffer er bare tøv!! PS: Det hjelper jo heller ikke at keeperen til Fake Tønsberg hadde sin drømmedag så langt i livet. (på lik linje med TO Hønefos keepere for en stund tilbake..)
  12. Skammelig, rett og slett skammelig. Et andre divisjonslag kan holde i 90 minutter, men etter 120 skal de overkjøres.
  13. Alarm, vi har bommet på de to første....
×
×
  • Opprett ny...