Gå til innhold

Holth

Bruker
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK
  1. Innlegget støttes - fult og helt Kunne ikke vært mer enig! De som absolutt må få ut aggresjon får bruke energien på å hate RBK og ikke vår kjære Janne!
  2. Tusen takk for fantastiske år:D!! Lykke til videre i utlandet.. Nå blir det spennende å se hvordan administrasjonen løser trenespørsmålet videre.. Uansett hvor du måtte ende opp håper jeg at ingen glemmer alt du har gjort for Stabæk.. Vi kommer alltid til å huske deg.. Alltid Uansett!
  3. Kan ikke helt se at dette skal ha den store påvirkningen på valget av Janne i RBK. Det eneste som kanskje vil skje er at Eggen får et litt kortere vikariat. Dessuten kommer de nok til å bli enige til slutt med svenskene. Synd, men JJ er nok tapt til bartebyen.. Var jo et tidsspørsmål før de hentet landets beste trener slik de har tradisjon om å gjøre med de beste spillerne.. MØKKALAG
  4. Av det jeg har hørt er det vel lite trolig at Daniel er klar til dagens kamp. Er vel etter ryktene større sjanse for at Diogo og Palmi blir klare.. Får bare krysse fingrene og håpe at vi stiller med flest mulig til start:D!! Etter min mening er jo det største problemet at Farnerud nok tidligst er tilbake neste helg.. Hele spillet fremover ser jo ut til å bli lammet i hans fravær, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at han etter min mening er skandinavias beste midtbanespiller!!
×
×
  • Opprett ny...