Gå til innhold

zuza

Bruker
 • Innholdsteller

  256
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

zuza vant dagen sist 22. Juli 2016

zuza hadde mest likt innhold!

Omdømme

85

Om zuza

 • Rang
  Mer å melde enn Bondevik
 • Bursdag 16. jan. 1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. zuza

  Treningskamper 2019

  Ingen Sandberg, Demidov eller Keita heller. Noen som vet hvorfor såpass mange frafall på sentrale spillere?
 2. zuza

  John Hou Sæter

  SELG!
 3. zuza

  Franck Boli

  Fy faen, Det er det beste jeg har hørt på lenge!!
 4. Nå har vel Mos spilt en del mer de siste kampene nettopp pga dårlige resultater og lite mål fra de offensive hos godset. Mos har vel satt ett par goaler, men ikke noe voldsomt fra han sin side heller. Håper de fortsetter i akkurat samme sporet resten av sesongen.
 5. zuza

  Kamptråd: Stabæk-Brann

  På Eurosport sin sending før runden er de på Nadderud og der ser man at Hanche drilles som høyreback. Noe mer om Ronald benkes eller flyttes opp ser man ikke. noen som vet noe mer?
 6. zuza

  Kamptråd: Stabæk-Vålerenga

  Er Vadim klar og starter Filip i steden for Hugo? Det har vært en lang uke siden sist match. Håper gutta går ut skal vinne krigen på banen, så skal vi kline like hardt til på tribunen som forrige helg!
 7. zuza

  Kamptråd: Tromsø-Stabæk

  Ser ut som Tobbe trekkes helt ned i forsvarsrekken ved flere anledninger når vi forsvarer oss?
 8. zuza

  Marcus Sandberg

  Velkommen!
 9. zuza

  Nye spillere

  Etter mye varierende fra begge våre keepere i hele år, tror jeg det kan være bra med friskt blod inn i keeperteamet. Det bør skjerpe alle at det kommer inn en ny utfordrer. Tror dette blir bra!
 10. zuza

  Terminlisten 2018

  RBK ute av CL kvalifisering og skal spille kvalifisering til EL. Gjør dette at matchen neste lørdag på Lerkendal flyttes for vår del?
 11. Stabæk 30 Sayouba Mande 4 Vadim Demidov 16 Andreas Schjølberg Hanche-Olsen KAPTEIN 18 Jeppe Arctander Moe 21 Daniel Fredrik Granli 8 John Hou Sæter 25 Hugo Vegard Vetlesen 42 Tobias Borchgrevink Børkeeiet 89 Tonny Brochmann Christiansen 10 Bi Sylvestre Franck Fortune Boli 99 Ohikhuaeme Anthony Omoijuanfo Benken: 1 Simen Lillevik Kjellevold 20 Ola Brynhildsen 23 Emil Bohinen 27 Nicolas Pignatel Jenssen 50 Oscar Aga
 12. zuza

  Henning Berg

  En trener med masse autoritet, erfaring og vinnervilje. Tror dette er akkurat den type trener vi trenger nå. Håper dette smitter over på gutta og gir de ny glød og engasjement! Velkommen!
 13. zuza

  Antoni Ordinas

  https://www.vg.no/sport/fotball/i/7lGyLw/stabaek-ordinas-ble-tatt-paa-sengen-ja-jeg-fikk-sparken Hovedoppslaget på VG nå. Står at "Jeg ble tatt på sengen". Håper inderlig ikke Toni er ferdig i Stabæk, dette er en mann man har blitt glad. Det at han har vist så mye engasjement og ekte glede har gjort at mange har blitt glad i mannen. Enig i at noe må gjøres for at vi skal få mer poeng, men er dette det riktige? Har man mer tro på at Jalland skal få mer ut av laget på midlertidig basis?
×