Gå til innhold

schmaka

Bruker
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Der har du det. Vi er skikkelig tente på å slå dere ut av cup´en. Kanskje får vi en arbeidsseier ála kampen mot Enga i fjor. Bærum har en unik evne til å hente ut det lille ekstra og spille jævlig bra foppall mot gode lag. Så sliter vi litt inne i mellom mot middels lag..... Dere bør nok regne med knallhar kamp mot supertente Bærumspillere. Årets hatoppgjør for oss iallefall. Lykke til.
  2. Det er Inger Britt Sten Jensen som er blitt dritt lei og har mistet trua på klubben, og vil dermed ikke gi bort no mer penger...... Jeg skal bruke millioner på å bygge opp en ny klubb som trekker flere folk. Trur det kanskje blir Bærum denne gangen, så slipper jeg å flytte.
  3. Bærum hadde slått Stabæk i dag. Vi kan forsåvidt trekke den sluttningen at dersom Stabæk taper mot Vålerenga, så er Bærum et bedre lag enn Stabæk. Synd de ikke rykket opp. DER har vi et skikkelig lag med dype røtter og tradisjoner. Tar jeg ikke helt feil, så hører mange av Stabæks supportere geografisk sett til Sandvika og Bærum. Det tyder på lite lojalitet. Derfor kommer det til å bli tynt på tribunene neste sesong i 1. divisjon. Hehe, her er det mye som vitner om selvinnsikt. Hvor mange som kommer på Ullevaal på lørdag kommer fra Kampen/Etterstad/etc ? Jaja - Enga har ihvertfall ikke medgangsupportere, det er helt sikkert. Enga er vel det laget som har størst spredning fra høyest til lavest tilskuerantall, uten at jeg har sjekket det noen videre. Stabæk er mest sannsynlig det laget som har mest stabilt tilskuerantall, selv om jeg skulle ønske det var større. Men hva vitner egentlig mest om medgangsupportere ? Men selv på det minste er har Enga flere folk på tribunen enn det dere stiller. Dere ligger stabilt på rundt 3000, svært stabilt. Etter over ti år i tippeligaen, har dere ikke akkurat klart å rekrutere så veldig mange supportere akkurat.
  4. For en som følger såpass med, er det vel noe tvilsomt å snakke om å være supporter i det hele tatt... Samma når og hvor kampen spilles. Enga vinner unansett.
  5. Er ikke Vålerengasupporter, viss du tror det. De er en gjeng med innflyttere (les:bønder). Men de har klart å skape noe stort som ingen andre har klart. Det skal de få cred. for.
  6. Bærum hadde slått Stabæk i dag. Vi kan forsåvidt trekke den sluttningen at dersom Stabæk taper mot Vålerenga, så er Bærum et bedre lag enn Stabæk. Synd de ikke rykket opp. DER har vi et skikkelig lag med dype røtter og tradisjoner. Tar jeg ikke helt feil, så hører mange av Stabæks supportere geografisk sett til Sandvika og Bærum. Det tyder på lite lojalitet. Derfor kommer det til å bli tynt på tribunene neste sesong i 1. divisjon.
  7. Tro hva dere ønsker for holde spiriten oppe, men det er ingen hemmelighet at klubben sliter økonomisk. En hvilken som helst sportsredaksjon kan bekrefte dette.
  8. Stabæk rykker ned. Det er utvilsomt. Like greit, for de har ingenting å gjøre i eliteserien. Dårlig publikumsoppsluttning, og lever på lånte penger. Altså en illusjon. Og den måtte sprekke, noe vi får se på søndag. Da blir det lenge, om aldri, til stabæk kommer seg opp igjen. Det holder ikke bare med en energisk mediemann med lomma full av penger for å drive en skikkelig fotballklubb. Dessuten er stabæks supportere en gjeng med medgangssupportere, noe vi vil se neste år i første divisjon. Da kommer det til å bli glissent på tribunene. Tips: VIF-stabæk 3-1
×
×
  • Opprett ny...