Gå til innhold

Pondus

Bruker
  • Innholdsteller

    487
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Om Pondus

  • Bursdag 08. des. 1959

Profile Information

  • Location
    Capo d'Orlando

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

809 profilvisninger
  1. Eiko: - Hvorfor spiller ikke Diogo fra start? Han (og Hoff) er jo de eneste som løper hele tiden og skaper uro og kvalme for motstanderen. Så vi samme kamp?? Hoff bare små jogget nesten hele kampen og får ikke til ett eneste bra innlegg.. Han løp litt de siste 15, da det skal han ha. Men han og Palmi bremset alt spillet i går.
  2. Gammel mann som liker å ta på folk, ponnier og små jenter.. vet ikke om dette er en god kombinasjon jeg.
  3. Flott! Har hørt at du ser sinnsykt bra ut i miniskjørt og trang genser, så dette kan bli bra! Hyggelig å høre! Tipper det er Rich som har sladret.. Kan opptre i bursdagen din også, send meg en MP.
  4. Må ikke glemme cheerleading, det bare MÅ vi ha!! Tar med neste år, skader ikke å prøve - selv om det ikke gikk sist.
  5. Ser jeg blir på hovis i år også..
  6. Har du sett årets sesong? Thomas F var også i landslagstroppen..
  7. Så min første dame kamp i går, ble positivt overrasket over nivået. Det var vel vanskelig å komme unna Lise som god i går, men nr 5 i forsvaret var helt sjef bak der. Og nr 7 var som Farnerud - alltid spillbar. kommer helt klart på flere kamper.
  8. Husker nok riktig, det er en som holder med Stabæk som holder hus der. Fredrik eller Frode??
  9. Sikkert noen som blir med å danser Disco - feil felt kanskje.
  10. Nope - vil ha litt av den kulturen jeg også.
  11. Reis opp holder! Sitt ned og reis opp igjen gjorde bare at folk ikke gadd andre gangen. Som en eldre herre på raden bak meg sa: jeg er ingen hund - snart blir det vel går rundt også. Men fy f.. å bra dere var i går - fikk gåse hud flere ganger, morsomt å se dere bølger fram og tilbake også når det er så mange..
  12. Ja men når det gjelder MSS var jeg ikke sikker
  13. Hvor mange ganger har ikke MMS blitt lurt, dratt av, løpt fra, bommet med timingen osv. Har fått flere grå hår pga han denne sesongen. Syntes ikke han har spillt bra i år i det hele tatt. Mulig at han er viktig som noen skriver både som motivator, ta seg av ungguttene og de nye som kommer. Men vis han trenger dette som mbh skriver: Morten er jo kjempegod. Han trenger bare lære seg å se opp før han sender i vei ballen. Når han har lært det vil den kanskje gå dit han ønsker. Opp med hodet - dette blir bra! Dette lærer du som gutte spiller!! Solid er han ikke - enda mindre bunn solid. Lukter Hønefoss spiller - av han. Da får de kanskje en ok spiller og motivator!
×
×
  • Opprett ny...