Gå til innhold

Thomas

FairFans
  • Innholdsteller

    872
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Thomas vant dagen sist 11. Juli 2022

Thomas hadde mest likt innhold!

Omdømme

206

Om Thomas

  • Bursdag 23. November

Profile Information

  • Location
    Melbourne

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

1 488 profilvisninger
  1. Som en kuriositet, Kazuyoshi Miura er 57 år og spilte i 2023 i portugisisk andredivisjon. Han ble proff helt tilbake i 1986. Til sammenligning er jo Fardal Opseth rene ungsauen og kan ha mange år foran seg i den vakre blå drakten.
  2. Bold.dk skiver blant annet: "Det kom bag på os, at han var så ekstremt introvert, som han var. Det kom bag på os. Vi så på de referencer, som vi havde trukket fra Klaksvik og så noget, at her havde vi en mand, som skulle finde sin plads, og så lytter man, når han taler. Personlighedstests sagde det samme. At ham her kan i et trygt miljø tage styring." Med andre ord, tross flere intervjuer, personlighetstester og referansesjekk så var det likevel en nærmest umiddelbar totalbom. Dette er jo svært interessant og viser hvor utfordrende det kan være å matche mennesker og personligheter til et miljø. Lygby sier: "Men der er stor forskel på at have en assistent i Klaksvik og otte mand her, som du skal lede hver dag." hvilket jo er riktig men en trener leder ikke kun en stab men også en hel spillerstall - årsaken til mismatchen mener jeg derfor er mer sammensatt enn hva de her sier.
  3. Jeg legger kortene på bordet og innrømmer at ja, jeg er Thomas.
  4. Er det noen med tilgang til Stikka som kan dele innholdet i denne artikkelen? https://www.budstikka.no/stabak-leter-etter-det-alle-vil-ha-det-er-dyrt/s/5-55-1638273
  5. Med det navnet er det jo åpenbart at vi har å gjøre med en dyktig fotballspiller. Her er det bare å signere!
  6. Athit Berg er landslagsspiller for Thailand. Han spilte en del kamper for andrelaget men usikker på om han fikk kamper for A-laget.
  7. I kampen mot Torpedo Kutaisi blir det trolig gjensyn med tidligere landslagsspiller Bjørn Maars Johansen. Han har nettopp meldt overgang til laget fra Georiga.
  8. Ny takk er på sin plass. Far og sønn Bradley sammen i Stabæk, jeg har fått årets bursdags- og julegaver på forskudd. Dette blir bra!
  9. Ja takk. Og ta gjerne med sønn Michael når (hvis) du kommer.
  10. Slike overskrifter kan vi like (fra Nettavisen):
  11. Dersom evalueringen anbefalte at det opprettes en ny stilling som kommersiell leder med klare ansvarsforhold, så er det ledelsens ansvar å vurdere denne anbefalingen. Anbefalingen har tydeligvis blitt vurdert og akseptert, og jeg antar at økonomi inngår i totalvurderingen slik det normalt gjøres. At anbefalingen har blitt fulgt ser jeg medfører kritikk, og jeg antar de også hadde fått kritikk dersom anbefalingen ikke hadde blitt fulgt. Interessant. Selv synes jeg dette virker spennende og ser frem til å lære mer om hva de ønsker å oppnå med stillingen men viktigst hva den faktisk oppnår.
×
×
  • Opprett ny...