Gå til innhold

youngboy

Bruker
  • Innholdsteller

    585
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Innlegg skrevet av youngboy

  1. 17 minutter siden skrev kuk:

    - Stengel, Haugen og Skjelvik er hjertelig velkommen. Hadde vært svært gode signeringer som hadde passet godt inn.

    - Trondsen sliter jeg med å se i blått.

    - Azemi..?? Han som absolutt ikke holdt mål i eliteserien i fjor og som ikke har holdt mål i 80% av OBOS-sesongen? Han skal ha ros for hvordan har hevet seg den siste tiden. Det står det respekt av, men han har ikke kvalitetene i Eliteserien. Virkelig ikke god nok.

    Stiller meg bak den! Gullfiskhukommelse på alle som vil ha med Azemi videre

  2. 20 timer siden skrev BlaaSpanjol:

    Med Torgeirs nylige kommentarer ang en ny venstrefot, hadde Kristoffer Tønnessen vært et alternativ? Syntes alltid han har sett spennende ut de få gangene jeg har sett han, god alder (24), spiller for et Start lag som fortsatt virker å være i ingenmannsland, virker basert på formasjonen jeg har sett fra Start at han nå spiller mer ving-back, og selvsagt, er han venstrebent.

    Tror det er lite sannsynlig at Start slipper kapteinen sin til en opprykksrival, og hverken Wernersson eller Tønnessen er vel spesielt interessert i å sitte på benken i Obos.

  3. 4 timer siden skrev yiddo:

    Oskar Løken, sønnen til Kalle Løken, er er annen kjenning. 14 mål for Hødd i år.  

    Sett mye Raufoss siste årene, Løken er nok dessverre et stykke unna å være god nok for oss. En som kunne vært spennende er Matias Belli Moldskred, Høvik-gutt på 24 år som storspilte for Raufoss i Obos i 2019 og 2020. Gikk til Start før denne sesongen, har av en eller annen merkelig grunn fått litt begrenset spilletid der, for de vinner nesten alltid når han starter. Ordentlig morsom spillertype også som jeg føler vi mangler på midten

  4. 10 minutter siden skrev arni:

    Ingo får sende noen beskjeder til Grå Lars. Han fikk spørsmål etter å ha knust Stabæk om hvem han ville beholde i ES av bunnlagene. Han svarte at Brann hører til i ES.

    Da begynner oddsen på Brann seier å bli lav

    Meldte vel også at han ikke vet hvordan han skal motivere gutta til Brann-kampen. Hva er det for en ting å melde?

  5. 46 minutter siden skrev Andreas:

    Jeg er veldig fornøyd med hentingen av Edvardsen og Ottesen. Late bloomers som har utviklet seg i litt lavere divisjoner istedenfor Eliteserieklubbenes andrelag. Hvis han her kan føye seg inn i rekken av slike kjøp sier jeg go for it. Ifølge transfermarkt er han primært midtstopper? Men kan bekle defensiv midtbane og høyreback i tillegg. 

    Har sett mye av Raufoss siste par årene, og tviler ikke et sekund på at Solo kommer til å ta nivået i Eliteserien. En versatil spiller, men som du sier har han spilt stopper i år, ja. Relativt liten av vekst til stopper å være, men likevel vært en av ligaens beste. Vi har vel ikke så aller verst track record med spillere fra Oslo Øst heller.

  6. Leser på Twitter at vi, LSK og Brann er ute etter Solo Owusu fra Raufoss. Synes Raufoss har flere spillere som kunne vært interessante for oss, blant annet Høvik-gutten Matias Moldskred-Belli som er på utgående kontrakt.

×
×
  • Opprett ny...