Gå til innhold

Klodrik

FairFans
 • Innholdsteller

  277
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Klodrik vant dagen sist 6. Oktober 2012

Klodrik hadde mest likt innhold!

Omdømme

74

Om Klodrik

 • Rang
  Begynner å bli slitsom
 • Bursdag 09. april 1974

Profile Information

 • Location
  Kampen

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Klodrik

  Kamptråd: Sarpsborg 08-Stabæk

  Med tanke på tidligere år synes jeg det er merkelig at såpass mange konstaterer at vi slipper inn mye på dødball. Fra det jeg kan se hadde vi før denne kampen sluppet inn 4 på dødball. 2 straffer (Ranheim og Kristiansund), 1 direkte frispark (Sandefjord) og en etter corner (Brann). De tre første handler nok ikke så mye om organisering av defensiv dødball. Så da står vi vel igjen med 1 mål i mot etter corner.
 2. Klodrik

  Akademiet

  Lars Stubhaug var i Everton.
 3. Klodrik

  Kamptråd: Stabæk-Tromsø

  Etter det jeg skjønner var det VG som løp til supporteren for å lage sak, ikke omvendt.
 4. Klodrik

  2. Laget

  I kategorien snodige karriereutviklinger. Han som scora alle måla til Gjøvik/lyn ble for et par sesonger siden lansert som potensiell ny Harry Kane for Tottenham.
 5. Klodrik

  2. Laget

  Enig med deg der Chr. Jeg kommenterte de som kritiserer klubben for at mange fra akademiet ikke blir tatt opp i a-stallen. Hvorfor de som kommer ut fra akademiet ikke har hatt den ønskede utvikling, og derfor ikke er/anses som gode nok til å bli tatt opp, er en mer spennede debatt.
 6. Klodrik

  2. Laget

  Virker som om mange prøver å etablere det som et faktum at Stabæk lar talenter gå for lett. Min følelse er at klubben er ganske gode på å se hvilke talenter som bør satses på. Hvis vi ser på som de siste ti årene har forlatt unge og gjort det bra har vi Trondsen, Stengel, Thorsby, Hedenstad, Mix, Rogne. Dette var alle spillere som klubben satset på og som av ulike grunner forlot. Kamara, Skjellvik, Skogseid og Arneberg er de som ikke ble satset like mye på. De to første kan til dels forsvares med at de fikk en del kamper, men troppen vi hadde på den tiden var veldig sterk og vanskelig å spille seg inn på. Skogseid krevde vel mer eller mindre plass på laget litt prematurt og startet på nytt i Notodden. Arneberg valgte vel selv å trappe ned selv om klubben ville satse på ham. Isak Scheel er den eneste jeg kommer på i farten med karriere i tippeligaen som vi har latt gå, usikker på om/på hvilket nivå han spiller nå. Ellers finner vi mange av talentene i 1. og 2. divisjon. Vil ikke tro disse ville styrket Stabæk, og derfor korrekt å la dem gå. Selv om Harald Holter sikkert gjør mine ord til skamme snart.
 7. Klodrik

  Nye spillere

  Tja. Fra det jeg ser spilte han 90 min i de fire første kampene, skadet i femte, og på benken de tre siste. Så minimalt er det vel ikke.
 8. De skal vel mangle Sane, Moe og Jacobsen mot oss.
 9. Syntes det de sa var saklig og korrekt. I motsetning til masse av oppgulpet her.
 10. Klodrik

  Nye spillere

  Mye morsomme navn der. Nikola Zigic har jo spilt mot oss før.
 11. Klodrik

  Gammel blaa aargang!

  Det var vel ikke så mange som var kritiske, men de som var det skrev jo innlegg om det mer eller mindre hver dag. Da ble det ganske dominerende.
 12. Klodrik

  Sandefjord - Stabæk CUP - Turtråd

  Hm, da står det tydeligvis feil tidspunkt på stabak.no, som var det jeg planla etter. Der står det 19.00.
 13. Klodrik

  Nye spillere

  Elegant måte supporterne støtter opp om klubbens forsøk på talentrekruttering på.
 14. Klodrik

  Nye spillere

  Litt usikker på om dette er noen reell endring. Det er vel også tidligere sagt at det ikke skal KJØPES spillere, som artikkelen handler om. Det betyr ikke at det ikke skal skaffes noen.
×