Jump to content

d*u*b

Bruker
 • Content Count

  3,454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

d*u*b last won the day on August 30

d*u*b had the most liked content!

Community Reputation

1,813

About d*u*b

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 09/15/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Recent Profile Visitors

564 profile views
 1. Et heldig poeng fra en vrien bortebane, det tar vi med oss. Spennende kamp.
 2. Vi burde signere ny kontrakt med ham!
 3. Håper bare ikke Ola lar seg lure av agenter med dollartegn i øynene. Å være "gratispassasjer" gjennom en akademi-utdanning uten å legge noe tilbake i potten er ikke måten å bli klubblegende på.
 4. Godt poeng! Og jeg vil på ingen måte undergrave JJ's trenergjerning heller. Om jeg skal sette fingeren på noe konkret som jeg synes Janne har gjort vesentlig bedre enn Berg, så er det defensivt. Her har ikke utskiftningene vært så store, men forbedringen har vært markant. (Ja, Yaw har vært en solid forsterkning.)
 5. Helt riktig! Poenget er vel bare at sammenligning blir vanskelig med så store forskjeller. Berg hadde også max uflaks med Rusike.
 6. All honnør til Janne, men nå er det også et ganske annet lag enn da han overtok. På den annen side fikk han ikke den innkjøringsperioden som Berg hadde før sesongstart. Berg mistet dog en av sine beste menn rett før sesongstart, og forsterkninger han fikk servert var søppel. Umulig å sammenligne dette. Konklusjonen får vel bare være at Janne har bragt positiv energi inn i gruppa, og med solide forsterkninger har han bidratt til at pila peker oppover. Ingen som klager på at han er tilbake iallefall.
 7. TV2 kan vel ikke selge en av Eurosports spillere?
 8. Ola og Jeppe har vært bra i dag!
 9. Stabæk får ny spiller på lørdag, sier Olsen til Budstikka https://www.budstikka.no/sport/olsen-stabaek-far-ny-spiller-lordag/410423!/
 10. Min første reaksjon var at dette var en helt absurd feildømming.
 11. En av de "yngre" spillerne som har hatt en noe ustabil utviklingskurve, men som nå ser ut til å ha stabilisert seg som voksen. Stabæk har investert mye tid og tillit i ham, og det bærer frukter. Selv nedturen i fjor er viktig lærdom. Resultatet er en spiller som gir alt for drakta, og som brenner for å spille med Stabæk-logoen på brystet. Sånne spillere er ikke de letteste å finne på markedet.
 12. Frank har et poeng her, og det er ingen tvil om at Godset både spiller bedre og har sanket betraktelig mer poeng i det siste, i forhold til før sommeren. Likevel... De har spilt sine fire siste kamper på kunstgressunderlag, mens vi har spilt kun på gress i det siste. Fordel oss. De har målforskjell 6-10 på de fire siste. Vi har 5-4. Fordel oss. Vi har hjemmebane, og vant sist hjemmekamp etter lang seierspause. Godset har ikke vunnet på bortebane siden 30. september, 2018 (mot sarp). Faktisk har de ikke vunnet på "naturgress" siden 5. november 2017. Fordel oss. De har 6 poeng på sine siste 4 matcher. Vi har 5. Fordel dem.
 13. Fokus på solid forsvar og kjappe overganger gir oss ett poeng i dag. 1-1. Stabæk scorer først. Junker.
 14. 99% sikker på at han ikke kommer til Stabæk. Vi har ikke bruk for et restaureringsobjekt, som sier tydelig at spilletid er viktigst. Lønn er også en stor faktor, og jeg føler ikke spiss er det vi savner pr i dag.
×
×
 • Create New...