Jump to content

d*u*b

Bruker
 • Content Count

  3,545
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

d*u*b last won the day on May 6

d*u*b had the most liked content!

Community Reputation

2,150

About d*u*b

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 09/15/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Recent Profile Visitors

774 profile views
 1. Første omgang mot VIF var såpass bra fra RBK at jeg mener de er favoritter mot et noe skadeplaget Stabæk. Ferskvare og formkurve.
 2. Her synes jeg vi bør være forsiktige med å undervurdere RBK. Det er sant at de ikke har vært så bra i starten av serien, men spesielt første omgang mot VIF var de veldig gode. De hadde også fortjent mer av den kampen, og har nå, med Børven fra start og Meling tilbake, et enda bedre lag. Om de får brukt Skjelbreid også er jo det enda et solid våpen i deres arsenal. De har også en benk som gir muligheter til å sette inn reelle taktiske bytter. Jeg tror vi skal være glade for at vi møter dem nå, når de fremdeles ikke helt har fått kjørt seg inn, før de veldig snart kommer til å bli virkelig vanskelige å hamle opp med.
 3. Joda. Men de mangler noe sånt som 7 forsvarsspillere i dag, så det har nok noe med saken å gjøre.
 4. Første 15 var skrekkelig. Deretter og ut var vi best. Godset hadde vel knapt en eneste kvalifisert sjanse i det heletatt? Vi stiller med en flokk unggutter som jobber som bikkjer, og skaper etter hvert flere gode sjanser. Banens bauta i dag er for meg Bohinen.
 5. Dette marerittet er straks over, ingen grunn til å gå bananas. Kinoshita spilte sannsynligvis en av sine siste matcher for Stabæk, om ikke skadeproblematikken tar helt av. (Min personlige synsing)
 6. Jevnt bra av gutta så langt i dag. Bohinen stor i dag. En helt annen brodd i angrepet i dag. Veldig lovende start fra Normann Hansen også.
 7. Normann Hansen har imponert i starten her.
 8. 30 sekunder spilt. Allerede bedring å spore i angrepsspillet
 9. Sandefjord har startet helt OK i år, og blir garantert ikke noe walkover. Er redd vi kommer til å slite med å trenge igjennom et etablert forsvar, om Sandefjord har samme taktiske tilnærming til kampen som eksempelvis Mjøndalen. Og for Satans skyld, få inn en spiss på topp da.
 10. Jeg synes han var banens beste i første omgang mot Mjøndalen. Etter det har det vært blekt. Men han sliter voldsomt med å finne gode løsninger fremover med en spiss som flyr rundt og gjemmer seg blandt motstandere, så det er ikke bare enkelt å være kreativ midtbanespiller med sånne lagkammerater heller.
 11. Driter i hva Enga bedrev. At Vetlesen blir lam i begge beina og legger seg ned er filming, i betydning forsterkning av fall. Uavhengig av om eller hvor hard dytt han ble utsatt for.
 12. Fagermo sier jo mye rart, og er selvfølgelig farget av hvilket lag han styrer. Men mannen skal ha et stort poeng for at han var veldig tydelig på at "filming" er en jævla uting, og at om Shala hadde filmet å skulle han få så øra flagret. Sånt skal vi ikke ha i laget var beskjeden, riktignok før han så reprisen og mente Shala ikke skulle hudflettes for denne episoden. Og det bringer meg over til det flaue forsøket til Vetlesen i første omgang, der han forsøkte å filme seg til en straffe. Hater det greiene der! Få det vekk! Om ikke NFF kommer inn og ilegger straff for sånt, så bør Stabæk selv gi ham en irettesettelse. Vi skal ikke være bekjent av sånt piss.
 13. VIF virket forholdsvis solide bakover og litt tannløse fremover på banen mot Sarpsborg 08. Akkurat som oss mot Mjøndalen altså. De spilte riktignok på bortebane, mot et antatt bedre lag, og fikk dessuten et flaksemål og seier, så de føler vel muligens at de har upper hand. Setter mine tippemidler på 0-0, og vinner nok på den om det da ikke kommer et mål eller to på dødball.
 14. Tryggvi Gudmundsson kom til oss fra Tromsø. Ikke Norsk, men en jeg kom på.
×
×
 • Create New...