Jump to content

d*u*b

Bruker
 • Content Count

  3,482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

d*u*b last won the day on December 28 2019

d*u*b had the most liked content!

Community Reputation

1,933

About d*u*b

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 09/15/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Recent Profile Visitors

663 profile views
 1. Velkommen Fitim! Her skal du få det fint 🙂
 2. Inntil videre har ikke Emil gjort noe som tyder på at han ikke holder ord. Om han blir solgt er det høyst naturlig. Om han velger å forlenge med Stabæk er det enda bedre, da vi får både mer av han og helt sikkert enda bedre betalt etterhvert. Om han begynner med "Jeg signer snart. Nei, jeg må vente litt likevel. Nei nå kan jeg signere. Nei forresten"- greia, så er han naturligvis en dott han også.
 3. Fin fyr han Emil. Reflektert, tydeligvis.
 4. Den summen er selvfølgelig bare vrøvl. INGEN ville kastet et sånt bud på bordet til en klubb man VET ville latt fyren gå for en tjuendedel.
 5. Håper vi styrer unna både Engblom og Fellah. Selv om Stabæk har profilert på å være en slags restitusjons-klubb, betyr ikke det at vi nødvendigvis bør hente hver eneste tidligere kvalitetsspiller med skade- eller formsvikthistorie. Jeg tror toget på mange måter har kjørt fra Fellah. Engblom har aldri klart å ta ES-nivå, så det blir fort bomskudd.
 6. Vet ikke om dette er noe som allerede er en praksis i Stabæk, da jeg ikke kjenner til hvordan sponsor-billetter fungerer i klubben. Men i Frisk sitt sponsornettverk stresser de at ubrukte billetter skal frigjøres for salg til andre i Askerhallen. I billett-appen de bruker er det enkelt å markere billetter som ubrukt.
 7. Bengt Eriksen har Stabæk på 3. plass i sitt kamikaze-tips på Eurosport.
 8. Om ikke annet er det en tydelig markering ovenfor de som er så heldige at de får være med i akademiet at det følger med en forventning om at de er toveislojale. Stabæk gir dem muligheter, som igjen kan gi talentene nye muligheter. Som en trapp. Disse talentene må forstå at de ikke kommer til neste trappetrinn før de har fått hjelp av trinnet Stabæk representerer. Det har åpenbart ikke vært tydelig nok at i Stabæk lager vi ikke trappetrinn for de som ikke gidder å hjelpe andre opp på det trinnet de selv forlater. Trappa er ikke en stige for enkeltindividene, men en institusjon for de mange. Det har nok blitt tydeligere nå. Også kan selvfølgelig de som ikke synes det er noe verdi i å gjøre opp for seg, finne på alle mulige unnskyldninger for at nettopp de ikke kan følge et sånt stivbeint system. Og det kan de, men da bør de også gjøre det et annet sted. De får lage sin egen trapp.
 9. Er i utgangspunktet ikke noe fan av å henge ut unge spillere, men her synes jeg Ola har kløna det til litt på egenhånd, ved å stadig utsette ny kontrakt. Klubben har godtatt flere utsettelser i påvente av eventuelt salg, men nå ønsker han jaggu å vente enda et vindu. Nei, funker ikke for meg som supporter.
 10. Jeg synes tiden er inne for å begynne å slippe til neste års spillere. Om man noen gang skal kunne kategorisere ES-kamper som "uviktige" er det de to som kommer nå. En fin anledning for de som trenger å føle på nivået. Det betyr ikke automatisk tap av den grunn.
 11. Du sier at det er en mulighet altså.... Go for it!!
 12. Om det er et Bosman-tilfellet er saken grei: Skriv kontrakt, eller sitt på benken til overgangen er et faktum. Vi kan ikke kaste bort verdifull spilletid på en som har huet andre steder og som ikke sørger for at klubbøkonomien går rundt. Fokus på de som vil spille for klubben. Om det er et kontraktslengde/lønnsdiskusjon: Kjør på! Gi gutten en kontrakt som han fortjener, og gjerne lang. Vis dagens akademi-spillere hvordan det skal gjøres. Vær et godt eksempel.
 13. Junker har virkelig ikke dagen i dag. Må jo være en no-brainer å bytte ham ut umiddelbart.
 14. Ja. Litt sånn som Janne. Alt for mye styr!
×
×
 • Create New...