Jump to content

d*u*b

Bruker
 • Content Count

  3,502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

d*u*b last won the day on December 28 2019

d*u*b had the most liked content!

Community Reputation

2,001

About d*u*b

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 09/15/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. Ikke det at vi nødvendigvis må oppdatere hver gang en tidligere spiller får Corona, for da blir nok denne tråden lang, men Morten Thorsby er altså smittet i følge VG.
 2. https://www.vg.no/sport/fotball/i/K391m5/premier-league-utsettes-til-3-april
 3. Ypperlig etterpåklokskap!
 4. Ekstremt kjipt med Jeppe. Håper på raskest mulig retur.
 5. Er det kun én treningskamp på Marbella?
 6. For en vanvittig bra signering, og helt utrolig bra hvor bra han ordlegger seg. Ydmyk med tanke på hva klubben har gjort for ham og mulighetene han har fått. Heltematerie!
 7. Dette stemmer nok. Men for en fotballspiller så er det nok helt andre parametre som spiller inn, all den tid man ikke får spille for lokalklubben, eller en klubb i nærhet til hjemsted. Det er snakk om sportslig muligheter, lønn, langsiktighet i et fotballiv-perspektiv, og miljø i klubben. Om det ikke finnes et yrende kulturliv eller solkyst i nærheten bør være veldig langt ned på prioriteringslisten. Ettersom det stadig er spillere som spiller mange sesonger i alle disse klubbene fra forblåste steder, og gjennomtrekket kanskje er større i Stabæk/VIF, så trekker jeg en slutning om at det helt sikkert er fint å spille fotball der oppe også.
 8. Lar meg fremdeles forundre over de som trekker automatiske slutninger om at det må være utenkelig for noen å ville spille fotball i Bodø eller Molde osv. Akkurat som om det er vedtatt og bestemt at alle må like Bærum/Oslo best, og deretter rangere resten nedover derfra.
 9. Ser Fagermo har gitt beskjed om at Mohammed Abu kan se seg om etter andre arbeidsgivere etter innkjøp av Oldrup Jensen. De som savner en ryddegutt på midten, kunne Abu vært noe for oss? Ble helt borte i Deila-VIF, men var knallbra i Godset. Fremdeles fin alder (28).
 10. Har ikke luktet mindre nedrykk av Stabæk på lang, lang tid.
 11. Velkommen Fitim! Her skal du få det fint 🙂
 12. Inntil videre har ikke Emil gjort noe som tyder på at han ikke holder ord. Om han blir solgt er det høyst naturlig. Om han velger å forlenge med Stabæk er det enda bedre, da vi får både mer av han og helt sikkert enda bedre betalt etterhvert. Om han begynner med "Jeg signer snart. Nei, jeg må vente litt likevel. Nei nå kan jeg signere. Nei forresten"- greia, så er han naturligvis en dott han også.
×
×
 • Create New...