Jump to content

d*u*b

Bruker
 • Content Count

  3,469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

d*u*b last won the day on August 30

d*u*b had the most liked content!

Community Reputation

1,860

About d*u*b

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 09/15/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Recent Profile Visitors

607 profile views
 1. Om det er et Bosman-tilfellet er saken grei: Skriv kontrakt, eller sitt på benken til overgangen er et faktum. Vi kan ikke kaste bort verdifull spilletid på en som har huet andre steder og som ikke sørger for at klubbøkonomien går rundt. Fokus på de som vil spille for klubben. Om det er et kontraktslengde/lønnsdiskusjon: Kjør på! Gi gutten en kontrakt som han fortjener, og gjerne lang. Vis dagens akademi-spillere hvordan det skal gjøres. Vær et godt eksempel.
 2. Skjønner det. Men jeg, og sikkert mange andre har ikke inngående kjennskap til alt som skjer i kulissene, så jeg uttaler meg derfor kun på generell basis. Når det nå er en situasjon som ikke er optimal, så må man evaluere å finne ut hvordan vi skal unngå tilsvarende igjen senere. At unge gutter havner i en situasjon der de blir nødt til å velge mellom klubb ELLER seg selv er uheldig. De burde måtte velge klubb OG seg selv.
 3. Du glemte å sitere setningen min om "Snakker på generell basis"
 4. Går det an å skrive kontrakter med unggutta, som gir dem en slump penger om de blir solgt, og ikke går som Bosman? Er det innafor? Stabæk må snarest finne en god løsning og strategi for at sånt som dette ikke skjer igjen. Talenter som ikke legger igjen noe i klubbkassa ved avreise fortjener ingen tid på A-laget. Det er ikke sånn at Stabæk skal være takknemlige for innsatsen disse legger ned. Nei, Stabæk gir talentene tid for at de på sikt skal utvikle seg til å bli gode spillere, og denne tiden er en ren investering i klubbens arvesølv. Det er også gull verdt for de som får denne tillitten. Å takke for denne gaven med en lang midtfinger når de stikker er så jævelig provoserende. Snakker på generell basis.
 5. Junker har virkelig ikke dagen i dag. Må jo være en no-brainer å bytte ham ut umiddelbart.
 6. Ja. Litt sånn som Janne. Alt for mye styr!
 7. Hvis "Eriksen" viser seg å være Mix (Hei!), så er dette helt genialt! Håper dette er en artig opptakt til en gjenforening. Mix er selvfølgelig blaa som noen.
 8. I løpet av de siste 10 matchene har VIF tatt 0,4 poeng i snitt. Vi har tatt 1,4. Begge lag har 29 poeng. Vi kan helt fint begynne å senke skuldrene, mens VIF nok bør kjenne på presset. Vårt glass er halvfullt, deres er halvtomt.
 9. Er alltid digg å slå Enga. Sesongen er med dette en suksess for min del.
 10. Tatt frafall og motstander i betraktning er dette klart godkjent. Synes det er rart å poengtere Vetlesen spesifikt som svak, og Kassi var virkelig ikke noen åpenbaring da han kom på. Synes det var greit coachet. Derimot bør dommeren bli irettesatt på bakrommet, for dette er for dårlig. Rett og slett.
 11. Ingen hater å tape mot VIF mer enn meg, men jeg tror de som tar tre poeng på forskudd her kan få seg en solid overraskelse. Odd hadde skikkelig problemer iallefall.
 12. Så bare første omgang mellom Odd og VIF, og synes VIF så ganske bra ut der. Skal ikke se helt bort i fra at vi taper på Intility Arena.
 13. Jeg synes Stabæk spilte til godkjent i går. Vi var definitivt like god, om ikke bedre enn Molde. Massevis av gode angrep, kjappe kontringer og god innsats over hele fjøla. At vi blir lurt taktisk er sånt som skjer, og forskjellen på topp og bunn i går.
 14. Et heldig poeng fra en vrien bortebane, det tar vi med oss. Spennende kamp.
 15. Vi burde signere ny kontrakt med ham!
×
×
 • Create New...