Gå til innhold

elaang

Moderator
 • Innholdsteller

  3 548
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

elaang vant dagen sist 17. Desember 2018

elaang hadde mest likt innhold!

Omdømme

461

Om elaang

 • Rang
  junkie ++
 • Bursdag 25. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker
 • Interests
  Stabæk, fotball, amerikansk fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Ehhh? Stabæk?

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

549 profilvisninger
 1. elaang

  Mediedekning

  Budstikkas forklaring fra den gang da.
 2. elaang

  Nye spillere

  Signert som ass.trener for Asker.
 3. elaang

  Franck Boli

  Er kost sehr viel norwegisches dalers und er must returnieren wenn er wunchen für keine dalers. Noe slikt?
 4. elaang

  Praktisk info

  Er det noen oversikt over hva som selges? Altså, hva ligger i effekter? Sesongkort og medlemskap skjønte jeg...
 5. elaang

  Tilskuertall

  Fra en som sikkert er blandt disse 95%. Hvordan fikser svenskene dette?
 6. elaang

  Akademiet

  For et fantastisk lappeteppe av en bane...
 7. Det nærmer seg jul... Finnes det noen oversikt over hvilke produkter som finne pt? Jeg er på jakt etter en hettegenser til en som er rundt 9-10 år.
 8. Da blir vi likt. Enten rykker begge ned eller begge holder plassen. er man likt på kvalikkplass betyr det at begge lagene spiller. Det kan bli nor urettferdig for motstanderen da de må spille 11 mot 22. Særlig 2 keepere og 8 i backrekke vil gjøre det vanskelig for OBOSlaget.
 9. elaang

  Mediedekning

  Nadderud-naboer vil tidligere på banen Artikkeltags NADDERUD STADION STABÆK FOTBALL BEKKESTUA NYHETER TETT PÅ: Mange av beboerne i Øygardveien på Bekkestua blir rammet av stadionutbyggingen på Nadderud – Her Anne Karin og Øyvind Bay (i midten), sammen med naboene Kjell og Gunn Gomnæs. Av Morten Gisle Johnsen Publisert: 15. mai 2018, kl. 21:16 Naboer til nye Nadderud stadion klager over manglende varsling og at de ikke blir hørt i tide. Kommunen vil gjennomgå rutinene. DEL – Et grunnleggende demokratisk prinsipp er at den som blir særlig berørt av en offentlig beslutning skal høres, skriver ekteparet Øyvind og Anne Karin Bay i Øygardveien på Bekkestua i en høringsuttalelse til kommunen. De mener at naboene til storutbyggingen på Nadderud ikke får anledning til å gi sine uttalelser, kommentarer og råd før kommunen gjør saken ferdig. Få nyhetene servert i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev LES OGSÅ: Vil ikke ha nye Nadderud stadion som nabo: – Bygg et annet sted! Fikk ikke invitasjonEkteparet kritiserer også kommunen for manglende innkalling til et informasjonsmøte om planprogrammet på Bekkestua bibliotek onsdag kveld 9. mai: – Vi ble varslet samme dag som møtet ble avholdt. Ikke fra vellet eller kommunen, men fra en nabo som hadde fanget opp dette på kommunens nettside, opplyser de. – Vi vil gjennomgå rutineneKommunens kommunikasjonssjef Lisa Bang bekrefter overfor Budstikka at møteinvitasjonen ikke har nådd igjennom til alle. – Vi har informert gjennom våre vanlige kanaler, inkludert Budstikka og velforeningene, og skal gjennomgå rutinene for å sikre at vi når frem med slike invitasjoner i fremtiden. Vi har nå hatt fire møter med befolkningen, slik at ulike sider blir belyst til det videre arbeidet med planprogrammet, sier Bang – og legger til: – Det er ikke et lovkrav om å invitere enkeltnaboer. Nabovarsel inntrer i reguleringssaker. HAR HATT MØTER: – Vi har nå hatt fire møter med befolkningen, slik at ulike sider blir belyst til det videre arbeidet med planprogrammet, sier kommunens kommunikasjonssjef Lisa Bang. Foto: Karl Braanaas
 10. elaang

  Norgesmesterskapet 2018

  Det var da vi sendte Moss ned? Kaptein Tangen scorte selvmål og vi vant 5-2 eller noe?Det var vel siste gang Moss var oppe? Mener det ble 7-2. Ellers dukker vel historien om denne keeperen som fikk rødt kort i sin første kamp opp igjen. Thomas Sandem eller noe.
 11. elaang

  Mer liv fra $$

  Da har undertegnede fått med seg gutta boys på 18 og 14 i SS. Eldstemann ser for seg å dra ofte når lappen er i boks, og har som mål å få med seg kompiser inn i Support. Men neppe før det er forsøkt noen ganger. Kan vi forvente en del "ta med en venn" på feltet i år?
 12. elaang

  Vadim Demidov

  Litt vel lang betenkningstid på Stabæk her, vel? 12 år siden prøvespill, kontrakt nå. Har vi andre spennende spillere som prøvespilte da, som kan forventes inn? Bra sign.!
 13. elaang

  Mediedekning

  Tonny som årets mål Stem i vei.
×