Jump to content

Tom Bruaset

FairFans
 • Content Count

  916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Tom Bruaset last won the day on August 8

Tom Bruaset had the most liked content!

Community Reputation

1,996

About Tom Bruaset

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 07/21/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hvalstad

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,548 profile views
 1. Ulla lagt til på Fiks i går. Tydligvis han det skal satses på som reservekeeper. Gyasi tatt ut av troppen.
 2. Stabæks nyervervelse føler seg allerede hjemme Youssef Toutouh debuterte fra start for Stabæk lørdag. Anders Rødaas Aspelund Youssef Toutouh spilte sin første Stabæk-kamp fra start lørdag. Han kaller sitt nye lag profesjonelt, og er glad for å være i gang. – Det er en stund siden jeg startet en kamp sist, og det er selvfølgelig ordentlig deilig å være tilbake. Nå handler det bare om å fortsette det gode arbeidet, og så ta så mange kamper som mulig, og arbeide beinhardt. Jeg synes også jeg gjør det fint i dag, jeg arbeider hardt, sier Youssef Toutouh etter 2-1-seieren over Strømsgodset. Den danske vingen, som har 106 kamper for FC København, hadde ikke spilt på øverste nivå siden mai før han kom til Stabæk. Lørdag viste han prov på sine kvaliteter – god teknikk, fysikk og en fin evne til å holde på ballen – da han fikk 69 minutter mot Strømsgodset. Forrige helg fikk han sine første Stabæk-minutter borte mot Rosenborg. – Hva tenker du om nivået i norsk fotball? – Jeg har ikke fulgt nøye med før jeg kom, men det jeg synes så langt er at det spilles god fotball, som passer meg perfekt. Det gjelder bare å være ydmyk og tålmodig og ha selvtillit, og så begynner man å ta poeng. Seieren mot Strømsgodset, men nå skal vi bare fortsette å ta en kamp av gangen, sier Toutouh. Han var den tredje dansken som signerte for Stabæk i sommervinduet, etter Kasper Junker og Sammy Skytte. Og Toutouh trives godt med sine landsmenn på Nadderud, og med resten av lagkameratene. – De andre spillerne her har også tatt godt imot oss, og det betyr utrolig mye. Selv om vi kommer utenfra. Det er flott å være her, og alle er profesjonelle og veldig flinke. Det gjør alt morsommere, og jeg har det bra nå, smiler Toutouh. – Jeg føler meg allerede hjemme. Når vi vinner også, som mot Strømsgodset, så kan det ikke bli bedre.
 3. Botheim ikke med RBK sin tropp i morgen!
 4. Nekter å gi opp Matthew Rusike trente på Nadderud fredag. Kan han komme tilbake denne sesongen? Fredag skal han sjekke kneet igjen. Tor Bjørnar Holmlund Matthew Rusike (29) nekter å gi opp, og håper på en ny mulighet i Stabæk. Onsdag skal kneet undersøkes på nytt. – Jeg har fortsatt et glimt av håp, og velger å tro på et best mulig scenario, sier Stabæk-spilleren Matthew Rusike. Fredag trente han med stor intensitet på tartandekket på Nadderud. På gresset ved siden av forberedte Stabæk seg til lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset. Den kampen spiller definitivt ikke spilleren fra Zimbabwe. Men spilleren som for noen uker siden ødela kneet med det som trolig er en korsbåndskade, nekter å gi opp håpet om å spille fotball også i fremtiden. Kanskje allerede denne sesongen. – MR-undersøkelsen forteller at det trolig er en korsbåndskade. Men legen begynner å bli usikker, og kneet kjennes veldig bra ut. Onsdag skal de i hvert fall gå inn i kneet og kikke. Er det en korsbåndskade, så opererer jeg umiddelbart, og begynner med rehabilitering med en gang, sier han. – Hvis ikke, så får vi se. Det kan være at jeg har spilt med denne skaden i mange år. Jeg vet ikke. Han legger ikke skjul på at sesongen i Stabæk har vært et aldri så lite mareritt. Stabæk-oppholdet åpnet med at han brakk armen på den første treningen, brakk foten i den første seriekampen og pådro seg trolig en korsbåndskade da han spilte for B-laget. – Det kan jo virke som om det har hvilt en forbannelsen over denne sesongen. Jeg lurer på hva jeg har gjort som har fortjent dette, sier han. – Plutselig eksploderte alt i ansiktet mitt, på en måte. Og jeg er veldig lei meg fordi jeg ikke har fått bidratt for klubben på en god måte. Men 29-åringen nekter å gi opp. Selv om han får konstatert en alvorlig korsbåndskade, som trolig setter han utenfor fotballen i ni, ti måneder, skal han tilbake på banen. – Ser du bort ifra kneskaden, er jeg i god form. Jeg har mange år igjen på fotballbanen. Han har lyst til å fortsette i Stabæk. Han trives i klubben, men forstår også hvis klubben ikke tilbyr han noe nytt med en slik alvorlig skade. – Til syvende og sist er dette business. Slik er fotballen, sier Matthew Rusike. Sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, vil ikke konkludere noe rundt fremtiden til Rusike. – I hvert fall ikke før vi ser hva som skjer onsdag. Om vi gir han et nytt tilbud etter dette året, må vi avvente å se, sier han. Stabæk møter Strømsgodset hjemme på Nadderud lørdag. Tre poenget mot drammenserne vil gi Stabæk et godt pusterom i bunnstriden.
 5. Herlig type: – Jeg visste jo godt at Stabæk spiller en fotball som passer meg, og jeg er veldig glad for å være her. Men jeg føler også at det kan bli bedre, og da blir det virkelig bra, sier Junker – som spesielt trekker frem Yaw Amankwah. – Han har gått inn som en styrmann i forsvaret. Det er en fornøyelse å se.
 6. Bra lag i dag også. Braaten på benken: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7162240
 7. Linjedommer holdt flagget helt i ro. Han så ingen straffe....
 8. https://www.vg.no/sport/fotball/i/vQbbQB/stabaek-sjef-med-dommersalve-totalt-uakseptabelt
 9. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/ble-slaktet-av-stabael-leder-dette-sier-dommeren_sto7419960/story.shtml
 10. Lagt inn på fiks idag, så da er han klar mot RBK.
 11. Deilig med hurtigere toveisspillere. Bør få kontrakt i løpet av høsten. Evt b-spiller.
 12. Takknemlig for muligheten Youssef Toutouh (t.v.) og sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen, signerte en kontrakt som binder 26-åringen til Nadderud ut denne sesongen. Tor Bjørnar Holmlund Youssef Toutouh (26) var ingen hemmelighet for Stabæk-trener Jan Jönsson. Selv var Toutouh mest overrasket over at Daniel Braaten fortsatt spiller. – Da jeg fikk vite at Daniel Braaten spilte i Stabæk, viste jeg at det var en bra klubb. Daniel Braaten er en bra mann. Men jeg ble litt overrasket over at han fortsatt spiller, smiler Youssef Toutouh. Toutouh spilte sammen med Stabæk-veteranen i FC København i en periode. – Det er jo ikke så rart at han er overrasket over at jeg fortsatt spiller. Jeg er jo snart 40 år, sier 37-åringen Braaten. Den tidligere FCK-spilleren Youssef Toutouh har skrevet under på en avtale som binder han til Stabæk ut denne sesongen. Han er fortsatt eiendommen til den danske klubben AGF. Stabæk har også en opsjon på å kunne kjøpe ham etter sesongen. Han har ikke spilt noen kamper for AGF denne sesongen. – Det gikk ikke helt som jeg hadde håpet på i AGF. Nå vil jeg bare bli glad igjen som fotballspiller, og er utrolig takknemlig for at jeg får denne muligheten i Stabæk. Han spilte over 100 kamper for storklubben FC København. Blant annet to gruppespill i Champions League under den norske FCK-treneren Ståle Solbakken. – Jeg lærte utrolig mye av Ståle Solbakken, og det er en mann jeg har stor respekt for, sier han. Det er også gjennom den kanalen at Stabæk-trener Jan Jönsson kjenner til Toutouh. – Da jeg var i Halmstad hadde vi et samarbeid med FCK og Ståle Solbakken. Der så jeg Youssef Toutouh flere ganger i kamp og på trening. Han er en meget god spiller, men usikkerhetsmomentet er selvfølgelig at han ikke har spilt kamper på lenge. Men jeg har troen på ham, sier Jönsson. Han bekrefter at han kan være aktuell for troppen til Rosenborg-kampen lørdag.
 13. Træff oppdaterer på Twitter: 28’ 0-3... Stabæk 2 sklir alt for lett igjennom forsvaret, og Kinoshita scorer sitt andre med et vakkert skudd i nærmeste. Dårlig...
 14. Kasper (25) knallet inn sitt første Kasper Junker (25) innrømmer at han kunne scoret flere, men var strålende fornøyd med sitt første mål for Stabæk. André Strømnes 18. august 2019, kl 19:34 Onsdag spilte han fra start mot Vålerenga, bare noen dager etter at han kom til Stabæk. Søndag brukte han et kvarter på å sendte Stabæk opp i 1–0 mot Kristiansund. – Det var virkelig deilig, smiler han fra øre til øre. Han sier han sikkert kunne scoret flere, men at det viktigste var at han kom frem til målsjanser. – Vi er nærmere 4–0 enn de er 2–1. Vi var aggressive og gode. Viktige dybdeløp Han mener Stabæks måte å spille på får frem hans beste sider. – Det er tydelig å se når jeg kommer frem til så mange sjanser og dybdeløp. Stabæk hadde kun scoret 16 mål før søndagens kamp. Junker legger ikke skjul på at han har planer om å gjøre noe med målsnittet. – Selvfølgelig! Det er derfor de har hentet meg. Mine dybdeløp skal hjelpe til å gjøre de andre farlige.
 15. Ganske så fullt på treningen idag. Kun Rusike og Gyasi som ikke trente.
×
×
 • Create New...