Jump to content

Tom Bruaset

FairFans
 • Content Count

  868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Tom Bruaset last won the day on August 17 2018

Tom Bruaset had the most liked content!

Community Reputation

1,654

About Tom Bruaset

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hvalstad

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,445 profile views
 1. Kan bli maskemann mot Brann i Bergen Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen (liggende) var uheldig og brakk nesen etter at han fikk albuen til lagkamerat Franck Boli i nesen i kampen mot Sarpsborg 08. Tor Bjørnar Holmlund Andreas Hanche-Olsen (22) brakk nesen i oppgjøret mot Sarpsborg 08. Nå kan Stabæk-kapteinen spille med ansiktsmaske mot Brann. – Det er noe som jeg må vurdere i samråd med leger og fysioterapeut, sier Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen til Budstikka. Det var tidlig i mandagens hjemmekamp mot Sarpsborg 08 at Stabæk-kapteinen fikk en real smell i nesen. «Syndebukken» var lagkamerat Franck Boli, som sammen med Hanche-Olsen gikk opp i en hodeduell, og kjørte albuen i nesen på Hanche-Olsen. Blodet fosset, og kapteinen ble liggende på gresset i det som etter hvert utviklet seg til å bli en svært dramatisk 3-3-kamp på Nadderud stadion. – Nå i dag (tirsdag) er det ikke så veldig vondt. Men det var en del blod da jeg lå på banen, og det så nok mer dramatisk ut enn det egentlig var, sier 22-åringen. Han avviste høflig å sende et bilde av seg selv dagen etter kampen. – Jeg ser ikke så bra ut. Det blir noen blåveiser, smiler han. Selv om Stabæk klarte å kjempe til seg ett poeng helt på tampen av kampen mot Sarpsborg 08, da Emil Bohinen bredsidet ballen inn utligningen fem minutter på overtid, ligger Stabæk utsatt til på tabellen. Det er bare to poeng ned til plassen som betyr direkte nedrykk. Derfor ønsker Stabæk å ha med kaptein Hanche-Olsen til bortekampen mot Brann søndag. Spesielt med tanke på at både Steinar Strømnes og Jeppe Moe sliter med skader. – En ansiktsmaske vil selvfølgelig være et alternativ. Det vil minske risikoen for en ny smell i nesen. Men den må spesialtilpasses. – Hvis du spiller, vil en slik skade i så fall gjøre deg mer reservert på banen? – Nei, det tror jeg ikke. Når du er ute på banen, så glemmer du en slik skade. – Vi har sett dette mange ganger før, at man får en albue i hundre med stor kraft mot nesen. Det tåler den ikke. Nå er det viktig å finne ut om bruddet er stabilt, eller om skilleveggen i nesen har gått. Vi opererer ikke umiddelbart og det er mange med nesebrudd som har spilt med beskyttelse, sa Stabæk-lege Arne Røde til NTB. Han var ikke redd for å la Hanche-Olsen spille ferdig kampen mot Sarpsborg 08. – Han hadde ikke hodesmerter, det var kun en smell i nesen. Det var ikke snakk om noen traume mot hodet. Det var jeg som tok avgjørelsen om at han kunne spille videre i kampen, og det ønsket han også selv, sa Røde til Budstikka.
 2. Blir gjerne lenger i Stabæk https://www.e-pages.dk/budstikka/22829/article/935874/12/2/render/?token=ec14502a2483387062f101d981b3f2c2
 3. Stabæk ikke ferdig med sommerhandelen – Vi jobber hardt hver eneste dag for å få inn nye spillere, sier Inge André Olsen. Anders Rødaas Aspelund – Vi skal sørge for at laget er styrket inn mot høstsesongen, sier Stabæks sportsdirektør Inge André Olsen. Den siste tiden har det vært relativt hektisk i Stabæk-brakka når det gjelder overgangsaktivitet. Tobias Børkeeiet forsvant til Brøndby for en uke siden, Stabæk har signert stopper Yaw Amankwah gratis og hentet den danske midtbanespilleren Sammy Skytte på lån ut sesongen. Og det stopper ikke nødvendigvis der, ifølge sportsdirektør Inge André Olsen. – Vi jobber hardt hver eneste dag for å få inn nye spillere. Det er vanskelig å si om ting kan skje, og når det eventuelt skjer. Men vi har positive dialoger med flere forskjellige spillere, så vi håper at vi kommer i mål med noen av dem, sier Olsen. Trener Jan Jönsson sier at Stabæk fort kan styrke stallen i tiden fremover, men er beredt på at spillere kan selges også. Olsen forteller da også at det er stor interesse for flere Stabæk-spillere. –Men det er ikke noe desperasjon etter at vi skal selge flere. Kommer det høye nok bud, og det klaffer mellom alle parter, må vi vurdere det. Men primært skal vi styrke laget, sier Olsen. Han understreker at Stabæk er i dialog med spillere, og forsøker å signere disse uavhengig av om spillere selges. – Samtidig vet vi at det er stor interesse for mange av spillerne våre, og vi har også spillere det er bud på. Derfor må vi jobbe for å få inn de riktige spillerne. 27. juni sa Olsen til Budstikka at klubber i Portugal hadde vist interesse for Ronald Hernández. Samtidig ble Franck Boli nevnt som et hett salgsobjekt. –Er det disse to det er størst interesse rundt? – Det er mange spillere. Boli er en het potet. Luc Kassi har det vært flere bud på tidligere. Nå ser klubber at han har begynt å spille fast, er tilbake fra skade og gjør det bra. Han er interessant for mange. Men at det vises interesse for mange betyr ikke at det nærmer seg at vi selger noen av dem. Det skal være de riktige pengene, sier Olsen og fortsetter: – Vi skal sørge for at det er et styrket lag som går inn i høstsesongen. Det kanskje heteste salgsobjektet er Franck Boli. Selv hevder spissen at han vet lite om en eventuell overgang for øyeblikket. – Når jeg får vite mer, vil jeg si det. Vi får se, sier han. Onsdag tapte Stabæk 1–2 borte mot Odd. Hverken Amankwah eller Skytte er spilleberettiget ennå, og de to var således ikke i troppen.
 4. ØYVIND (25) BLIR ELITESERIENS YNGSTE ASSISTENT https://www.vg.no/sport/fotball/i/xPVGkl/sokolowski-ferdig-i-stabaek-oeyvind-25-blir-eliteseriens-yngste-assistent
 5. For en herlig type 🙂 Braatens brå forvandling – Man må tørre å kjøre på og skal ikke være for forsiktige heller, sier Jan Jönsson. André Strømnes Stabæks nye trener Jan Jönsson mener man må tørre å kjøre på for å få fotballspillere i form. Det har gjort at Daniel Braatens tilværelse i Stabæk er fullstendig forvandlet. 37-åringen har en lang og innholdsrik fotballkarriere, med bakgrunn fra blant annet Rosenborg, Bolton, Toulouse og København. Men etter at han kom til Stabæk i vinter var han mest benkesliter. Under Henning Berg fikk Daniel Braaten fire innhopp i eliteserien på åtte kamper og til sammen 52 minutter eliteseriespill. Etter at Jan Jönsson tok over har Daniel Braaten spilt 90 minutter i fem av seks kamper i serie og cup og til sammen 487 av 540 minutter. – Det er gledelig, det. Det er gøy å spille, jo mer tid man får, jo bedre blir man, sier Braaten. Tidlig i sesongen ble det kommunisert at veteranen ble sett på som en superinnbytter som kunne komme inn og forandre kampbilder. 37-åringen flirer om noen mener han må brukes forsiktig på grunn av alderen. – Jeg bidrar med det jeg kan når jeg kan. Jeg får ikke gjort noe med den tiden jeg ikke får spille, så får jeg heller være gjøre det beste ut av det jeg får. Og det har det altså vært mye av under Jan Jönsson. – Man må tørre også, man må våge å stå på og se om det holder. Er du over 30 så må du høre på kroppen og gi signaler til meg, så langt er det bra med ham, sier Jönsson. Hans filosofi er at det ikke er bra å være for forsiktig. – Man må tørre å kjøre på, også på treninger synes jeg. Når man kan ta en kamp med 2. laget, så skal man gjøre det og man skal stå på under trening. Braaten sier selv at han føler seg fin. – Jeg må bare bli kjappere i sekken, så blir det bra. Han sier han merker forandringer etter at Jan Jönsson tok over. – Han setter sitt preg på treninger og viser hva han ønsker med sin spillestil. Vi får håpe at vi klarer å få til litt mer underholdende fotball, så det blir litt folk på stadion og det blir poeng i bagasjen, kommenterer Braaten. Fredag ble det tre svært viktige poeng i bortekampen mot Strømsgodset. Onsdag er det ny bortekamp – mot Odd i Skien. Da er toppscorer Franck Boli igjen tilgjengelig etter at han måtte stå over de to siste seriekampene på grunn av rødt kort. Jönsson legger ikke skjul på at han i det siste har forsøkt å få Braaten i gang og sette ham opp i situasjoner hvor han får brukt sine styrker. – Jeg synes han hører etter og er veldig på. Jeg kjenner ikke hele historikken, men han er kanskje en spiller som har hatt tendens til å være av og på. Nå har vi nesten ikke tid til å være av og på. Han vet hvor vi er nå og klokheten hans forstår at da finnes det bare en knapp, og det er på-knappen, sier Jan Jönsson.
 6. Fordeling mellom lokalt utviklede og frie spillere i spillertroppen Spillertroppen kan inneholde maksimum 25 spillere. Antall lokalt utviklede spillere fra sesongen 2016 skal være 16 der minst 2 av disse skal være klubbutviklet. Dette betyr at 16 plasser er forbeholdt lokalt utviklede spillere, derav 2 plasser er forbeholdt klubbutviklede spillere. Hvis en klubb f.eks. ikke har noen klubbutviklede spillere så vil konsekvensen dermed være at klubben maksimalt kan ha 23 spillere i troppen. Klubbutviklet spiller En klubbutviklet spiller er en spiller, som uavhengig av nasjonalitet og alder, har vært registrert for sin nåværende klubb i minimum 3 hele kampsesonger eller totalt 36 måneder i perioden fra 1.januar sesongen spilleren fylte 12 år til 31.desember sesongen spilleren fylte 21 år. Forbundsutviklet spiller En forbundsutviklet spiller er en spiller, som uavhengig av nasjonalitet og alder, har vært registrert for norsk(e) klubb(er) i minimum 3 hele kampsesonger eller totalt 36 måneder i perioden fra 1.januar sesongen spilleren fylte 12 år til 31.desember sesongen spilleren fylte 21 år. Kampsesong defineres fra tidspunkt for første offisielle kamp i den relevante nasjonale serie og slutter ved tidspunkt for siste offisielle kamp i samme serie. Fri spiller Spillere, som uavhengig av nasjonalitet eller alder, ikke oppfyller vilkårene til klubb- eller forbundsutviklet spiller skal regnes som «fri spiller».
 7. Han kan være Jönssons nye Nannskog Kosuke Kinoshita (24) kan komme til å bli Stabæk-spiller. Det er Jan Jönsson som kjenner godt til spissen. André Strømnes 03. juli 2019, kl 15:53 Da Jan Jönsson ble Stabæk-trener i 2005 hentet han Daniel Nannskog, som endte opp med å bli en legende i Stabæk. Nå er den japanske spissen Kosuke Kinoshita på treninger med Stabæk. Jönsson hentet 24-åringen til Halmstad da han trente klubben i 2017. Kinoshita scoret 14 mål på 52 kamper for den svenske klubben, han har deretter vært i belgiske Sint -Truiden. Da Kinoshita gikk til Halmstad uttalte han til svensk mediene at det var fordi Jan Jönsson snakker japansk. – Finnes en mulighet – Jeg hentet ham til Halmstad. Da hadde vært tre år i Augsburg. Han valgte det som ung japaner og tok sjansen i Europa, sier Jönsson som forteller at Kinoshita hadde to gode år i Halmstad før han det siste halvåret har vært i Belgia. – Han har hatt muligheter til å reise tilbake til Japan. Japaneren skal trene i Stabæk en drøy uke, Jönsson sier han er en stor og sterk spiss som er glad i å løpe i bakrommet. – Det finnes en mulighet for å få ham hit, kommenterer Jönsson. Stabæk-kineser reiste hjem til syk bestemor Fellah trente med Stabæk Onsdag trente også Mohammed Fellah med Stabæk. Den 30 år gamle midtbanespilleren spilte for Vålerenga fra 2006 til 2013 før han dro til dansk fotball. Sommeren 2018 ble han Sandefjord-spiller. Han er står nå uten kontrakt. Fellah uttalte etter onsdagens Stabæk-trening at han trener med klubben for å holde seg i form. – Det kan være en av sakene. Men det kan også finnes en felles interesse her om at vi kan se lenger frem, innrømmer Jan Jönsson. Fellah blir i Stabæk ut neste uke. – Mitt minne om ham er at han er en bra spiller. Jeg så raskt at det stemmer, sier Stabæk-treneren.
 8. https://www.budstikka.no/fotball/boli-mister-to-kamper/265486!/ Simen Waagsether 28. juni 2019, kl 17:26 Franck Boli må stå over helgens kamp mot Ranheim, samt bortekampen mot Strømsgodset, etter at han fikk rødt kort i cupkampen mot Viking. Boli sparket Vikings Zlatko Tripic, etter først ha blitt taklet av spilleren. – Vi har landet på to kamper. Forseelsen kvalifiserer i utgangspunktet til tre kampers karantene, men grunnet provokasjon i forkant er den redusert til to kamper, sier leder i Disiplinærutvalget Eirik Lindstrøm til Budstikka.
 9. Enig! Herman har vært meget god i 1. omgang. Jobber utrettelig, herlig teknikk og bra fart både med og uten ball 👍
 10. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7355452 Arnstad, med supermålet mot Kråkerøy, er med i troppen.
×
×
 • Create New...