Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  1,790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

mbh last won the day on September 21

mbh had the most liked content!

Community Reputation

2,965

About mbh

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,320 profile views
 1. Det er ikke rart i det hele tatt. Det er heller ikke rart at foreldre også ønsker det beste for sine barn.
 2. Jeg snakker om hva som har vært omtalen på forumet, ikke på kontoret.
 3. Da snakker jeg om hva man mener disse spillerne "skylder" klubben etter å ha gått gjennom akademiet, og hvilke forrædere de er når de gjør det som er best for seg. Det nevnes ikke at det koster mye å være i akademiet, både av penger og innsats (fra både spillere og familien). Klubben gjør jo det den syns er best for seg til enhver tid (hva er alternativet?). Da er det ikke et argument at familien Thorstvedt flyttet fra Stavanger til Bærum for at junior skulle bli en del av akademiet. Vi kan sikkert sitte på vår høye hest, men det er dumt at skikkelser som Erik Thorstvedt ikke bare ser ut til å være enige. Det tror jeg vi ikke er tjent med i det lange løp.
 4. Det er et tankekors med tanke på hvor bombastiske man er når man omtaler Hammy og Ola. Det er en vanskelig intellektuell øvelse å regne seg frem til at alt, alltid skal gå i klubbens favør.
 5. Velkommen skal du være! (selv om jeg trodde vi var motstandere av spillere på utgående kontrakt...).
 6. Hmmm.... @Bolke Kritikken din av FranckTheBank er for øyblikket oppe i 24. "likes". Her mener jeg imidlertid at du har et større potensial hvis du forteller Ingo at det er litt rart at han (som styremedlem) kritiserer spillere under kontrakt på åpent forum. Spesielt fordi Kosuke åpenbart kommer til å bli satset på neste sesong (ref. at han fikk starte i gårsdagens kamp - noe som skulle være forbeholdt spillere som skal være med videre).
 7. Workshop i Sandefjord er sikkert gull for engasjementet på Bekkestua. Gleder med til å høre hva dere kommer frem til. Håper det blir stream!
 8. Det er fortsatt noen dager igjen av avstemningen for Årets mål i ES. Det er morsomt for klubben hvis en av våre spillere vinner, i tillegg til at det sikkert drar opp salgsprisen:) Ikke vær slem. Stem! https://campaign.socialcee.com/campaign/#/campaign/f2bb3724-8a10-4eb7-b78b-67cb3d0fb52c
 9. Den som tier samtykker, så her er det bare å fremprovosere tilbakemeldinger.
 10. Jeg håper Ola får spille, og at han sklir og brekker beinet på vei ut på banen, i det han blir byttet inn som tredje bytte rett etter pause. Det fører til at vi må spille med ni mann, etter at AHO får rødt kort rett før pause. Vi går så på en kjempesmell som fører til at TIL klarer seg, men som samtidig sender LSK ned i divisjonssystemet. Sånn. Ola kan angre på at han har vært en dumming. Alle blir glade. Dette blir stas. Sees i Tromsø!
 11. Huff. Huff. Hvordan menneske han er? God jul!
×
×
 • Create New...