Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  1,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

mbh last won the day on September 21

mbh had the most liked content!

Community Reputation

2,791

About mbh

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,143 profile views
 1. Er det flere ståplasser igjen?
 2. Jeg tror planen egentlig innebar å få flere grasrotbidragsytere. Det bare høres finere ut når man kaller det en emisjon. Det er uansett slik at du har en større mulighet til å få gevinst når du gjør investeringen din gjennom Norsk Tipping. Det er med andre ord ingen ting å vente på. Registrer Stabæk Fotball som grasrotmottager og sett igang med investeringene!
 3. Merker sutten selv, jeg. Hvem gjør vel ikke det.
 4. Jeg aner ikke hvor sikkert det er, men det var det som ble sagt på møtet på Blaa i februar. Det er interesse rundt å investere på grunn av verdiene som ligger i akademiet, og nå har vi jo også hatt mange gode salg dette året. Interessen burde dermed ikke ha blitt mindre. Emisjonen blir nok overtegnet når den en gang er klar. Kjøp og løp!
 5. Jubileum er vel egentlig farlige greier. Bare spør Stabæk, VIF og LSK hvordan det gikk under deres siste jubileumsår. Det blir forhåpentligvis annerledes for oss denne gangen, nå som vi har en kommende emisjon hvor en milliardær, etter sigende, kommer inn på eiersiden. Det kan bli legendarisk med en ny, rik onkel (gjerne nyrik) under oppkjøringen til ny stadion igjen. Kjell Ulrichsen utviklet seg jo til et uhyre etterhvert, men det var artig så lenge det varte.
 6. En grønn arm redder selvfølgelig ikke verden. Det gjør heller ikke en regnbuefarget drakt. Begge sier uansett noe om hvilke verdier man ønsker å representere. Alternativet er kanskje å gå over til grå drakter.
 7. En annen ting: vi får håper TIL ikke rykker ned i år, slik at Jørn Hoel kan komme og spille i pausen under kampen mot dem.
 8. Enig i at en grønn arm for miljøet ville være på sin plass igjen nå. Det er forresten ingen som har nevnt miljøbølgen; den har dere kanskje glemt (eller ikke opplevd)?
 9. Han (Skytte) er en god årsak for hvorfor vi ikke scorer flere mål. I tillegg jogger han provoserende uinteressert rundt når han akkurat har rotet bort ballen. Jeg er mer opptatt av hvor dårlig han kan være, enn hvor god han kan være.
 10. Skytte er en spiller jeg kommer til å være mye opptatt av fremover, merker jeg. Midtbanemotor eller navbrems?
 11. Det skal jeg absolutt gjøre! Jeg så ham på Meny en gang, men det kan jo hende han ville ha noe enklere denne gangen.
 12. Christian Holter hos Møller Bil Aker og Bærum . Nå.
 13. Artig at det er så stort engasjement rundt noe som er litt hypotetisk. Her er forslag til noen flere temaer som kan tas i samme slengen: - hvis Jesus kom tilbake. Hvor ville han reist først? - hvis tanta mi hadde hatt penis. Hvem ville da vært onkelen min? Jeg skal bort i kveld og har derfor dessverre ikke anledning til å delta i diskusjonen, men gleder meg til i morgen når jeg kan lese hva dere har funnet ut.
×
×
 • Create New...