Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  1,456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

mbh last won the day on February 25

mbh had the most liked content!

Community Reputation

2,028

About mbh

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,121 profile views
 1. Utrolig varme pølser og kalde brød, men ellers behersket stemning på feltet i dag.
 2. Poenget er vel at man heller burde satse på egne akademispillere, fremfor tilsvarende spillere på korttidslån fra andre klubber. Den logikken endres ikke, selv når 90% av stallen er fra akademiet.
 3. Det blir sikkert mye liv her hvis alt skal baseres på konkret fakta. Nei, sladder får holde 😊
 4. Det er få som er like programmatisk ute i skyttergraven så snart @ringo poster noe, som Odd. Jeg har tidligere foreslått en debatt mellom disse to på Blaa. Herved er forslaget relansert!
 5. Spennende! Hva med å gi oss en oversikt over hva du mener er oppgulp fra surmagen? Er det kritikken mot Bradley? Er det det satsningen på spillere på korttidskontrakter? Er det taktikken med å vente til 23:59 på deadline day, og ta det som måtte være av rester da? Jeg synes faktisk at kritikken er ganske konsistent, sett over tid. Tilogmed berettiget.
 6. 100% enig! Min ryggmargsrefleks forplikter meg automatisk til å støtte de som tør å være litt kritiske. Det mener jeg det er stor grunn til å være. Jeg stoler faktisk 100 ganger mer på @ringo enn på Ingo.
 7. Jeg tror vi skal stole på at klubben alltid vet (og gjør) hva som er best for klubben. Det blir for dumt at vi skal være kritiske til noe som helst når vi ikke kjenner hele bildet (og det blir vi jo aldri kjent med). Det er jo uansett slik at vi (supportere) synes det er mer spennende med et nytt navn inn fra utlandet, enn en kjedelig spiller fra eget akademi. Vi har jo sett Morten Renå Olsen spille. Det er mere spennende med en danske på korttidslån. Alt dette er jo dessuten helt i tråd med det som ble sagt på vekkelsesmøtet i februar.
 8. Helt enig. Det er bra at vi husker på at det samme må gjelde når spillerne velger RBK fremfor oss på grunn av lommeboken.
 9. At vi også hadde Boli, Ohi og Mauritz-Hansen?
 10. Ingo sier at vi har gått med overskudd når man ser de siste åtte årene under ett. Jeg vet ikke hvorfor han kun strekker det åtte år, men er det så nøye.
 11. Mener du; hvor tid? Sorry. Klarerikkelavær:-)
 12. Det er digg å endelig forstå hva alle som ville bli kvitt Ohi i fjor mente. Nå har Boli overtatt den rollen, så nå blir det nok kjempebra. Hva skal vi med Ohi, når vi har Mokhtar. Vi har en solid midtbane med mye tyngde. Faen!
 13. Haha. Jeg er ingen konspirasjonsteoretiker. Hele poenget mitt er at klubben burde redegjøre åpent for Kina avtalen, så slipper man spekulasjoner. Dette begynte ved at nettavisen spekulerte rundt dette, og det skjønner jeg godt. Inntil nå har det ikke kommet noe godt ut av dette, kanskje bortsett fra penger.
 14. Jeg insinuerer ingen ting. Jeg bare spekulerer.
 15. Vigelandsparken er på en hvilken som helst dag i året stappfull av kinesere med internasjonal erfaring. Vet du at dette handler om nettverket til IAO, eller gjør du som jeg - spekulerer?
×
×
 • Create New...