Gå til innhold

mbh

Bruker
  • Innholdsteller

    2 704
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    54

mbh vant dagen sist 16. Desember 2023

mbh hadde mest likt innhold!

Omdømme

7 014

Om mbh

  • Bursdag 30. aug. 1967

Profile Information

  • Location
    P5 - 7

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

6 167 profilvisninger
  1. Problemet med Høyre er at de tiltrekker seg alt for mange folk som kan regne. Det er helt uansvarlig når man skal ta følelsestyrte beslutninger. Vi får håpe at ingen kutter hjørner på det nye leskuret vårt. I allefall at det blir like lunt som dagens Nadderud.
  2. Vi skal nok uansett være lykkelige over at prosjektet ikke er 100 prosent eid av private. Det har vi prøvd før. Jeg ville ikke ha bygget noe slikt kun basert på lovnaden om inntekter fra en leietaker. Jeg ville heller ikke ha satt klubben i den situasjonen enda en gang. Det tyder på dårlig læringsevne.
  3. Hvordan kan Dio være en spiller for et lag som skal bygges for en fremtid i Eliteserien. Jeg trodde man ønsket å komme bort fra å måtte bygge et helt nytt lag hvert år. Jeg for min del er ikke spesielt keen på å reise til Ålesund i desember 2025 for å spille kvalik. Been there - done that.
  4. Det er ikke slik at pengene til spillemidler og momsrefusjon trykkes i forbindelse med bygging av ny stadion, og at de ikke går på bekostning av noe annet.
  5. Prislappen er en milliard, selv om det er refusjon på deler av beløpet. Kjøper du en vinterjakke til 10.000, så koster den 10.000 selv om moren din tilbyr seg å dekke halvparten. Jakka koster det samme, selv om du planlegger å også bruke den som sommerjakke. Du bør fortsatt vurdere om du synes totalbeløpet er verdt det du får. "Årlige utgifter: Nadderud-prosjektet skal delvis finansieres av egenkapital, delvis av låneopptak. Dette betyr naturlig nok renteutgifter for kommunen og mulig tap av avkastning. Internt i Høyre er det de som regner på hva dette vil koste kommunen årlig. Samtidig er det flere spørsmål knyttet til hvor store årlige utgifter kommunen vil ha til drift av anlegget. Noen uttrykker også bekymring for hva som skjer, dersom Stabæk ikke klarer å betale sine forpliktelser." Den delen som dreier seg om at klubben skal klare å betale sine forpliktelser er underkommunisert/diskutert her på forumet. Det er lagt en forutsetning til grunn om hvor mye større inntekter en ny stadion vil kreere. Der er jeg skeptisk. Spesielt når jeg ser på den økonomiske situasjonen i klubbene rundt i landet med nye stadionanlegg. Det er begrenset hvor mye man kan dra inn på billettsalg, selv med fullsatt stadion hver eneste kamp hele året. Skulle man ha utsolgt hele stadion med sesongkort til 6000 per stykk (noe man ikke kan), ville inntekten vært 48mill. Det er på det kommersielle området (og fortsatt spillersalg) at pengene må komme. Da tror jeg at det er et problem at tidene er helt annerledes enn i årene før Telenor Arena. Det er bare å se hvor mange tradisjonelle reklamebyråer som fortsatt finnes. Jeg argumenterer ikke mot en ny stadion, men har full forståelse for at andre kan ha andre prioriteringer - og også være skeptisk til hele greia. Blir det ikke noe nå, håper jeg politikerne nekter omregulering av Hangaren og snarest sikrer oss en fast plassering der.
  6. Han refererer jo bare hvilke spørsmål som stilles blant politikerne som skal vedta stadion. Det eneste man kan diskutere er om politikerne bare skal forholde seg til den rene nettokostnaden for selve stadion, eller kostnaden for hele prosjektet. Det er klart at vi vil ha ny stadion. Så er det jo slik at penger er en knapphet i en kommuneøkonomi. Da må man nesten akseptere at ikke alle er like enige i prioriteringen.
  7. Dio vil kanskje gjøre best nytte for oss hvis VIF bruker pengene sine på ham. Skadeplaget og etterhvert gammel, dessverre.
  8. Da er vi jo enige, men mindre det mangler et "ikke"? 🙂
  9. Enig! Men siden man ikke bør sette opp statue av levende mennesker, lurer jeg på om begge statuene vil vise menn uten hår? Det er mulig versjonen av Posse uten dreads vil være en helt annen enn den vi ser i dag. Den som lever får se.
  10. Artig sammenligning, fordi: 1. Vi desperat håper på at en ny stadion skal gi oss andre rammebetingelser i 2026. 2. Sjelen nok hadde overlevd spill innendørs, hvis spillet var litt annerledes enn siste sesong i hallen. P.s. Så er det sånn at ingen snakker om hvilke kostnader klubben får ved en ny stadion. Det er nemmelig ikke kun inntektene som er forventet å øke. Kommunen finner sikkert ikke andre leietakere til fotballbanen hvis vi ikke klarer å betale leien. Driveren av kontorlokalene som skal brukes av klubben, kan derimot bli vanskelig å ha med å gjøre hvis det økonomiske ikke slår til. Jeg håper derfor det for sikkerhets skyld er plass til en brakkerigg på området.
  11. Helt enig! Nå har vi jo også svelget kunstgress. Det ville ha vært perfekt å kunne spille kamper innendørs hele året. I tillegg til at Fornebu ikke lenger er ødeland.
  12. Det er idrettsforeningen som håndterer medlemmene. Klubben har stolt på at alle som sier de er medlemmer på årsmøtet, faktisk er medlemmer. Det burde dermed ikke være noe problem.
  13. Hvis jeg vinner en milliard i lotto lover jeg å kjøpe alle aksjene i ASet og gi dem til support. Jeg oppfordrer alle andre lotto-milliardærer til å gjøre det samme!
×
×
  • Opprett ny...