Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  1,809
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

mbh last won the day on January 16

mbh had the most liked content!

Community Reputation

3,083

About mbh

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,432 profile views
 1. Gratulerer! Håper han ikke velger å kjøre buss til bortekampene.
 2. Jeg er 178, men det stopper der.
 3. Velkommen tilbake! Lykke til med å vise deg fra en bedre side enn sist. Ikke brun saus til potetene. https://www.stabak.no/nyheter/valencic-fint-a-vaere-tilbake
 4. Daniel er langt kulere enn en lenke til Budstikka plus. Etter min mening, en av de aller kuleste spillerne vi har hatt i klubben. Takk for innsatsen, Daniel!
 5. Da kan du jo tenke deg hvor mange akkumulerte mål han går og bærer på. Tror det blir bra, jeg.
 6. Problemet med LSK ned i år, er at de sannsynligvis kommer mye sterkere tilbake. Det hadde vært bedre om de kunne skranglet videre i bunn av ES i all fremtid. Men. Jeg kommer uansett ikke til å savne å sitte foran noen av de mest utsøkte brukerne NAV Lillestrøm har å by på. Leiligheter på bortetribunen er et fantastisk smart påfunn.
 7. Her er det bare å gratulere Keita med å ha sikret seg ny kontrakt rett før kritisk tenkning får en større plass i det norske skoleverket. Nivå to i Saudi Arabia fordrer både lavt ambisjonsnivå og LG i samfunnsfag. Hans nye klubb, Ohod, har skiftet trenere 9 (!!!!) ganger siden 2017. DET er imponerende 🙂
 8. Godt poeng. For vi er jo ikke kjent for å ha folk som tar plass i rommet. Oppsummert kravspesifikasjon: vi trenger en sindig sørlending med god fotballforståelse, bra kontaktnett, kjenner Stabæk, tier i forsamlingen, men høres ut som Kaptein Sabeltann når hen først snakker, enda et men - som er som Fantomet; snill mot de snille og nådeløs mot resten (eller hvordan det var). Nå skulle jeg tro at listen ble litt kortere:-) Det skal bli spennende å se hvor nærme vi kommer.
 9. Hva med Jan Åge Fjørtoft? Han har en bra oversikt over hva som rører seg rundt i verden, pluss at han vel fortsatt er avholdsmann. Det siste er mest eksotisk.
 10. Toni Ordinas. Han har troverdighet rundt akademiet og satsingen på unge spillere.
 11. Det kan jo hende at det rett og slett har vært mer grunn til å skrive positivt om klubben i det siste. Vi spilte kvalifisering i fjor, og det så heller ikke spesielt lystig ut frem til Janne overtok. Pressens fremste oppgave er dessverre ikke å oppmuntre de supporterne som til enhver tid mener å trenge det.
 12. Her er du innom så mange såre tær, at det beste vil være å amputere hele foten. Jeg gir deg derfor helt rett, Odd.
 13. Var det ikke egentlig @fantomet som fikk Bradley til Stabæk.
×
×
 • Create New...