Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  1,684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

mbh last won the day on August 13

mbh had the most liked content!

Community Reputation

2,604

About mbh

 • Rank
  Alle ser opp til meg!
 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,914 profile views
 1. Jeg kjenner en shaman (egentlig ikke) som sier at vi vinner på lørdag. Det blir artig for oss, så jeg håper Birger er solgt før den tid.
 2. Jeg ville ha valgt hva som helst, sålenge hjemmebanen ligger på Bekkestua i Bærum.
 3. Jeg forstod det med halmstrå, men er mer usikker på om man skal være glad over listen med målforskjell. Hva med at vi er det laget i ES som har scoret desidert færrest mål, og som i tillegg akkurat har solgt fjorårets toppscorer i ES, uten å ha en erstatter. Hvor glad og optimistisk burde man være da?
 4. Meldt på sammen med en kompis. Vi tar bussen opp og fly ned på søndag. Kan dere gi beskjed så fort som mulig hvis det er få påmeldte, slik at det er mulig å sprette over til fly?
 5. AHO reddet kvelden med pur innsats. Ola jobber, og Junker tror jeg blir bra. Hvorfor får ikke Hugo spille? Han er både kreativ og arbeidsom, i motsetning til andre som tar pause midt i rushtiden. Ellers syns jeg vi spiller kjedelig og forutsigbart. Tversoverpasningene er tilbake igjen, og når vi forsøker på en gjennombruddspasning, så er det stort sett uadressert c-post. I gamle dager var det typisk at vi hadde en dritbra midtbane, men ingen til å score. Nå har vi hatt en periode med en svakere midtbane, men plenty av målscorere. Alt var som kjent bedre før, så nå har vi ikke problemet med målscorere lenger. Vi har derimot penger på bok og et kjempespennende prospekt til den "kommende" emisjonen.
 6. Fy faen, så bra! Beste nyheten i hele år! https://www.stabak.no/nyheter/sandberg-forlenger-med-stabaek
 7. Kosuke er rask, og vi har mange spennende unge spillere. Det er det jeg fikk ut av dette. Jeg hadde håpet/forventet at vi skulle dominere litt mer med det stjernegalleriet vi stilte med i første omgang (inntil Rusike gikk av med skade).
 8. Jeg hadde egentlig trodd at de andre bånnlagene skulle unnlate å forbedre lagene sine, og rett og slett la oss seile inn nok en sesong i ES. Neivel, da må vi vel gjøre oss fortjent til det selv. Det blir spennende å se hva vi har å komme med på onsdag.
 9. Vi får se. Jeg lover å komme tilbake med selvkritikk om en ti års tid.
 10. Lenge siden sist jeg var på kamp med damene. Skremmende dårlig. Finnes det en plan (konspirasjon) om styrt avvikling av damelaget? Sikkert ikke, så da prøver jeg på nytt neste hjemmekamp.
 11. Tullebukk. Vi hadde sikkert kjøpt han hvis han hadde bommet på en perfekt satt straffe.
 12. Kult, hvordan gjør Torvund det, bortsett fra at han akkurat scorte et mål? Han hadde jeg nesten glemt.
 13. Lumanza er sikkert en bra fyr, men han er ingen Stabækgutt som de andre du nevner. Kanskje han blir det nå. Vi får se. Historien hans tyder ikke akkurat på det.
 14. Hjertelig velkommen til klubben, unge danske dreng! Kjærlig hilsen Anders C & Eg
×
×
 • Create New...