Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  1,922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

mbh last won the day on August 2

mbh had the most liked content!

Community Reputation

3,594

About mbh

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,150 profile views
 1. Hvorfor er "alle" så opptatt av Kino, når resten av laget suger minst like mye svett pung?
 2. Kino har allerede kommet seg i farlig posisjon flere ganger enn noen gjorde i første omgang. Jeg har trua på Norges beste japaneser!
 3. Siden det har vært innvendinger om at Lumanza og Emil sinker angrepene, så burde vi se bort fra Skytte.
 4. Nå er han igang. Det hadde vært gøy om det raser på med flere mål.
 5. Aha, det gir mening. Det pleier jo alltid å bli enklere å forlenge hvis spilleren fungerer hos oss først. RBK vil da forstå at han ikke funker hos dem. Neida. Det viktigste er at han presterer mens han er her. Jeg ønsker ham lykke til!
 6. - Vi håper at det kan være muligheter for at Botheim kan bli Stabæk-spiller lenger enn det også, fortsetter han. For en nydelig formulert setning av Bjarmann! Er dette et eksempel på når vi har opsjon på forlengelse?
 7. Hvorfor takker ikke laget supporterne etter kamp? Det føles litt meningsløst å stå der og klappe, mens de unge "stjernene" går rett i garderoben uten å se opp.
 8. Mon tro om laget er preget av at Finstad er tilbake i klubben. Det minner litt om laget han spilte på sist gang han var her. Neida, bare tuller. Kampen i dag bar preg av en sliten midtbane, og at Kosuke ikke kom inn tidligere.
 9. mbh

  Nadderud

  Kommunen bygger også for kommunens beste damelag.
 10. Jeg elsker å opprette kamptråd, men vet kun at hverken Azemi eller Junker spiller. Det inviteres dermed til uhemmet diskusjon om dette her. Snurr tråd!
 11. Ja, det viser i det minste hvor smarte supporterne deres er. Jeg lar klubben beholde pengene for sesongkortene mine, og tenker det får klare seg.
 12. Nei, jeg har aldri vært begeistret for ham, men jeg håper selvfølgelig at han skal slå til. Det er utrolig pussig at han har dominert i Finland over to perioder, mens han ser helt ordinær ut på Nadderud (og Kadettangen). Jeg klarer rett og slett ikke å forstå hvordan det er mulig.
 13. Veldig god innsats av spesielt de yngste av våre gutter. Dog, utrolig naivt spill mot et lag som RBK. Vi får sette denne kampen på lærepenge-kontoen. Maatsen ser litt spennende ut, mens Valencic = ??? i mine øyne.
 14. Kornelius Normann Hansen !
×
×
 • Create New...