Jump to content

smart

Bruker
 • Content Count

  939
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

smart last won the day on September 8 2017

smart had the most liked content!

Community Reputation

1,107

About smart

 • Rank
  Digimonster

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sorry! Denne kom før jeg hadde lest innlegget over. Jeg vil ikke ha Toni tilbake. Verdens mest sympatiske mann, men fy faen hvor mye passion det ble og hvor ufattelig mye på tvers det gikk. Så har ikke Henning vært noen åpenbaring, litt mer defensiv sikkerhet, men kjedelig for både spillere og supportere tror jeg. Jönsson kanskje.
 2. Et bunnivå på forumet?
 3. Sier noe om nivået i eliteserien at bunn kan slå topp med 10 mann. Mye dårlig fotball for å si det forsiktig,
 4. Instinkt er ikke tilfeldig. Handler ikke om semantikk, men om en tilstedeværelse og det å være en goalgetter. Nei, jeg er ikke Märtha eller sjaman.
 5. I hvert fall en veldig spesiell form for journalistikk. Skriver de noen gang kritiske artikler og Vålerenga eller Rosenborg?
 6. Hvor mange lesere har Josimar? Møter egentlig ingen som leser det selv om de er fotballintresserte, eller kanskje nettopp derfor..
 7. Kassi gjør en forskjell. Holder han seg skaderfri klarer vi oss - tror jeg.
 8. Det skal Josimar ha man bli sjelden klokere av å lese deres artikler.
 9. Nå er vel verken Bærum eller Asker i OBOS, men for all del sikkert bra.
 10. Skjønner fortsatt ikke hva som ligger i denne samarbeidsklubb greia. Gode spillere vil alltid være attraktive for mange klubber, er de da forpliktetet til å gå til samarbeidsklubben? Det kan jeg nesten ikke tro. Er spillere i samarbeidsklubber forpliktet til å være supportere for klubben de samarbeider med? tror jeg enda mindre på.
 11. Men noen intressante lag som ikke er der, Holmlia og Ullern for eksempel. Hva får man igjen for å være en samarbeidsklubb?
 12. Som medlem av Stabæk support, og går jeg ut fra ameldt for rasisme, vil jeg bare si at jeg støtter Stabæk supports håndtering av saken fra første stund.
 13. Nei. Nå spilte han jo cupkamp onsdag, pluss litt i går. Med fare for å bli sablet ned , han tror jeg kan bli bra utover sesongen.
 14. Hvor skal de rutinerte spileren komme fra?
×
×
 • Create New...