Jump to content

smart

Bruker
 • Content Count

  957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

smart last won the day on September 8 2017

smart had the most liked content!

Community Reputation

1,152

About smart

 • Rank
  Digimonster

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elektrisk kampprogram - legendarisk.
 2. Lumanza tilbake er bra for Hugo
 3. Synd Brann ikke klarte uavgjort mot Mjøndalen. Ellers ok resultater - og absolutt viktigst: vi vant og så ut som et bra fotballag.
 4. Lumanza er viktig. Gir en ro på midtbanen og de andre hever seg. Vi ble svekket da han gikk ut - kanskje fordi de som var igjen var slitne også. Braaten inn var et bra bytte. Vi har en plan i spillet!
 5. Flere som burde løpt på den? Hadde Hancke han løpt heller enn å vinke for offside hadde han rukket den. Synes generelt at det er vanskelig å peke på at det er en enkelt spiller som koster oss to poeng. Fotball handler oftest om et kollektiv.
 6. Dere er dere selv like. Null poeng til LSK og ett til S08, Det er bra,
 7. Vi var elendig i 20 min i andre, desverre. Synes det kanskje det burde vært et frispark før 2-0 målet. Pent mål av oss og vi klarer å sette et press på slutten. Janne på tribunen er latterlig, han svarer veldig godt på hvofor det er latterlig i intervjuet etterpå synes jeg.
 8. Forventer ikke poeng. Men håper at vi gjør en ok kamp og at Molde gjør jobben mot Sarpsborg.
 9. Tror du undervurderer hvor vanskelig det er å møte lag som må ha poeng. Dessuten er ikke forskjell på bunn og topp i tippeligaen nødvendigvis så stor. Men vi bør absolutt begynne å ta flere poeng hjemme. Uansett for en fantastisk uavgjort seier!
 10. Og det gjelder vel tonen din også?
 11. Jeg leste det ikke som en kritikk av de som ikke var der, men av en som forsøkte å være litt positiv. Det gjelder ikke bare i denne tråden.
 12. Synes det er noen tilløp, og ser at det prøves på noe annet. I andre får vi til litt, også noen avslutninger, desverre blåser dommern kampen i stykker siste 20.
 13. Det tror jeg er et veldig vanskelig prosjekt.
 14. Orker aldri å se på fotballrunden når vi taper, men det gidder jeg ikke når vi vinner hellr. Makan. Så dårlig - hele sendingen.
×
×
 • Create New...