Jump to content

stabækdelux

Bruker
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About stabækdelux

 • Rank
  sheriff

Profile Information

 • Location
  Oslo, lilleaker
 • Interests
  Bandy

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK<3

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

262 profile views
 1. Jeg har ikke sagt at jeg ikke vil bytte felt. Men jeg tror vi da blir færre. Vi har mange fra det gamle Q-feltet som står sammen med oss nå. Patetisk hvis det blir en liten gruppe bak målet Skjønner ikke at du ikke klarer å se det fra en annen side? Legg merke til at alle som er med i diskusjonen her på forumet nå innser en etter en at kortsiden er et lurt alternativ.. Og 9, hvis det skulle hjelpe. (Veldig gjerne med tromme)
 2. Sikkert enda et tullete spørsmål som er besvart 100 ganger tidligere: Vi som har betalt giroen vi fikk i posten, er det bare å ta med kvitering når man henter kortene i butikken? Og hvilket medlemsnr har man evt, med tanke på at alle før seks hundre og noe kunne hente en periode osv? Takk for svar på forhånd!
 3. Legg merke til at begge Viking spillerne ligger i en soleklar offside.. Mange merkelige dommeravgjølser her altså..!
 4. Synes ikke Jon var under pari.. For en måte å si det på, ja han redda et mål men han satt vel oftere på stumpen når Franskmenna lekte? Setter igang et poeng system: Jon 3 Mm 2 Mike 2 Keller 3 Bh 1 Annan 2 Pontus 1 Anderson1 Alan 1 Nan 1 veigard 1 Værre er det ikke! Skjønner ikke åssen du kan gi Pontus 1!!? Han er vel den spilleren som viser at han har internasjonal erfaring utpå der..
 5. Nå står kampstart oppført til 2045 på SportN!
 6. Ikke her heller- Lilleaker..
 7. Jeg var i stabæk-butikken for en time siden.. kjøpte billetter uten problemer jeg, så er vel ikk ehelt krise enda? EDIT: Les den fantastiske kommentaren under artikkelen
 8. Hehe, mange som leser her, og får lyst til å fyre løs kan jeg tenke meg..
 9. niks. Hvorfor ble det da store diskusjoner rundt den gangen mons ivar mjelde ikke fikk lov av dommern til å sette inn en ny keeper pga skade eller no? I ettertid ble det jo sagt at dommern gjorde en kjempetabbe, og at han ikke kunne regelverket. Jeg tror det er lov å bytte keeper ved skade, selvom de tre ordinære byttene er brukt opp.
 10. Jo, vi har terminlisten på det hemmelige forumet. Hvem av de "hemmelige" forumene? Og er det mulig å få tilgang til det? Hvis ikke, kan noen legge den ut her eller linke til et annet sted hvor den står? Er du seriøs nå? Tenk deg om en gang til..
 11. jeg er absolutt ikke i mot LB i forbinnelse med dette. Det kom kanskje litt feil fra min side; Men tenkte det kunne være greit og poste litt "inside" jeg hadde hørt. Og jeg tror ikke jeg er alene om og ha hørt dette. At det sies at dette har vært LB sitt forslag, er kun noe jeg har hørt, altså jeg er ikke 100 % sikker. For all del- Det var ikke meningen og hetse bohinen med drakte ryktene! Så har jeg forklart meg..
×
×
 • Create New...