Jump to content

Ace

FairFans
 • Content Count

  1,796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Ace last won the day on August 31

Ace had the most liked content!

Community Reputation

5,435

About Ace

 • Rank
  Buddha

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,668 profile views
 1. Ace

  Nadderud

  Grunnforholdene kan bety mye for prisen, men det skal noe spesielt til for at det påvirker fremdriften vesentlig. Grunnforholdene på Bekkestua er også stort sett godt kjent. Salamandere er det nok lite av på Nadderud stadion, men vi kan jo risikere å finne en pilspiss e.l. Den største usikkerheten mtp fremdrift er nok fortsatt den kommunale saksbehandlingen. Dog vet vi at dette er et prioritert prosjekt med bred enighet politisk. Sommer 2023 høres ikke urealistisk ut.
 2. Er teorien her at vi kun holder 30 min? Ganske åpenbart at det ikke stemmer. Han prøver nok å fremsnakke hvor godt trent de selv er.
 3. Dette er et godt poeng. Det virker ikke som vi er spesielt opptatt av roller når vi rekrutterer, men heller plukker opp det vi finner av individuelt gode spillere. Det er litt overraskende med Jönsson skal man tro historien om Veigar/Nannskog. Grunnen til at Sondre Fet ble prioritert foran Skytte i Glimt er ikke at Fet er en individuelt bedre spiller, men at var den beste til å fylle den rollen i laget.
 4. Klassisk norsk naivitet. Jeg er enig i at man ikke skal filme, men når man blir tatt må man dessverre kaste seg ned i morderne fotball. Dette kunne vært løst hvis dommerne hadde gjort jobben sin. Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på at det skal skje.
 5. Kan vi ikke konkludere med at begge var like dårlige?
 6. Viktig denne! Herlig med seier igjen!
 7. Hvorfor holder du deg på beina der Edvardsen???
 8. Trekker det tilbake. Egentlig ganske naivt å tro at vi skulle få en viktig dommeravgjørelse med oss, så tar selvkritikk.
 9. Å se Skytte er som å se vårsleppet. Enormt spillesugen.
 10. Ser ut som offside på Hanche, men gøy når det går i vår favør. Er jo som regel 5-6 år mellom hver gang.
 11. Går ut fra at dette er en 4-4-2. Spent på hvordan midtbanen komponeres, nærmere bestemt om Skytte eller Hugo er kant.
 12. Lumanza er jeg enig i, men Sandberg er strengt. Han har ikke vært outstanding som i fjor, enig der. Mener han har levert på jevnt godt ES-nivå. Det blir helt feil å sette som pari at han skal være matchvinner i alle kampene.
 13. Garnås til Lillestrøm. Var ikke vi på han i forrige vindu?
 14. Fokuset må være å få igang våre beste spillere, ikke å benke de.
×
×
 • Create New...