Jump to content

Ace

FairFans
 • Content Count

  1,576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Ace last won the day on March 1

Ace had the most liked content!

Community Reputation

4,599

About Ace

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,400 profile views
 1. Som det står i linken dere diskuterer er planen nå seriestart 23-24. mai. Liten vits å diskutere hva som skjer 16. mai da. Enten begynner serien da borte mot Aalesund eller så blir hele serien forskjøvet slik at vi fortsatt skal starte hjemme mot Odd.
 2. Det gjør det vel hvert år, men kanskje vi rykker ned to divisjoner i år?
 3. Med andre ord hadde det blitt karantene selv om gutta hadde dratt hjem som planlagt. Lite for Røde å tenke på altså.
 4. 2-1. Sjanseløst balltap av Piggy(?) på midten gir 3 mot 2-kontring for Blink og enkel scoring.
 5. 2-0 ett minutt senere (20 min). Oliver som gjør alt på egen hånd.
 6. Tar ledelsen 1-0. Kassi til Hugo som skyter via en Blink-spiller og utmanøvrerer keeper.
 7. Vi er i gang mot Stjørdals Blink nå fra kl 14. B-preget oppstilling hos oss: Marius Ulla - Emil Jonassen, Nicolas Pignatel, Hady Sangare, Peder Vogt, Jesper Isaksen, Luc Kassi, Hugo Vetlesen, Fitim Zemi, Christopher Cheng, Oliver Edvardsen
 8. Norge kommer aldri til å stenge landet for egne innbyggere. Og som Odd sier, det er ikke noe som skulle tilsi at det er høyere smitterisk ved å være i Spania kontra Norge.
 9. Godset.no: Fredagens treningskamp mot Stabæk går som planlagt. Vi holder DNB-tribunen åpen for publikum via inngang 1. Kampstart er klokken 13.00.
 10. Nå måles ikke bidrag bare i målpoeng. I tillegg har Janne (inntil i dag) valgt å stille med ulike typer på de to kantene. Dette er første gang vi ser Ola og Oliver på hver sin side. Utfordringen når Emil er klar er også at det ikke er plass til Hugo sentralt.. Når det er sagt er jeg helt enig i at vi må gjøre alt for å beholde Ola og at han er blant våre beste spillere.
 11. Her har vi hvertfall en konkret rykte: Kaloyan Kalinov Kostadinov. Ukjent for meg, men profilen høres interessant ut. Mulig konkurransen blir for tøff hvis ryktene i artikkelen stemmer.
×
×
 • Create New...