Jump to content

Ace

Bruker
 • Content Count

  922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Ace last won the day on April 9

Ace had the most liked content!

Community Reputation

2,105

About Ace

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

436 profile views
 1. Helt enig i det du skriver. Resultatene til nå vil jeg si er ganske i samsvar med hva vi kunne forvente på forhånd, kanskje til og med et poeng i pluss. Problemet er at prestasjonene i begge bortekampene har vært svært svake. Molde borte kan unnskyldes, men gårsdagen var virkelig ikke bra. Vi må forvente bedre spill borte mot Haugesund som tross alt ikke er noe kjempelag. At vi slipper inn tre mål etter dødballer er i seg selv ikke bra, men banespillet synes jeg var det verste sammenlignet med forventningene. Å si at her pleier vi å tape og at det ikke er noe å tenke på blir for enkelt. Med prestasjoner som i går ender det garantert med nedrykk.
 2. Ikke overraskende at du angriper den spilleren som skaper det lille vi hadde. Men det er vel jobben til et nettroll å komme med provoserende og idiotiske innlegg.
 3. Hvis de er svake pasningspillere lurer jeg hvilke kvaliteter du mener de har. Det er jo teknikk disse gutta skal ha!
 4. Det der er ikke etterpåklokskap. Det er klar mismatch mellom lagoppstilling og kampplan her.
 5. Og Ola. Sånn som denne matchen er bør vi få inn Mokhtar sammen med Ola og Boli, og satse på at de tre kan finne på noe ut av ingenting. For vi er ikke i nærheten av å spille oss til noe.
 6. Kan ikke se at vi har mye å tape på å gi han noe kamptrening her. Går jo ikke an å skape mindre enn vi gjør nå.
 7. Var ikke klar over at Strømnes var rask. Tror også planen er enkeltmannsprestasjoner på topp, og at vi trenger duellstyrke mer enn fart.
 8. Å finne noen å bytte ut var neppe vanskelig. Men skjønner ikke at de ikke vil ha i gang kineseren.
 9. Som jeg skriver er vi elendige i denne kampen. Men jeg er glad for at vi generelt ikke er som FKH. Et lag som bygger opp alt offensivt spill rundt dødballer håper jeg vi aldri blir.
 10. FKH er et nitrist lag, og har ikke gjort noe som burde overraske oss. Vår egen prestasjon er et mysterium. Er planen å styre kampen, bare at vi er lysår unna å klare det? Skal vi ligge lavt og tette rom? Hvorfor starter vi i så fall med de vi gjør? Å bli rundspilt mot Molde borte kan man forklare. Dette derimot...
 11. Det var enda mer filming. Men her kan vi takke oss selv. Vi spiller elendig. Hva er vitsen med å bunkre opp med tekniske spillere for å slå langt og la de styre?
 12. Nå har du brukt en uke på å kritisere klubben i denne saken på åpent forum, noe som ikke har skapt annet enn usikkerhet og dårlig stemning etter en fantastisk seier. Hva agendaen med dette var aner jeg ikke. Hvorfor kunne du ikke ta dette direkte med klubben med en gang? Flott at du nå tar ting direkte med Jon hvis det er ting du vet som de også bør få vite.
 13. Med fare for å virke som en grinebiter: Jeg synes vi bør prøve å skrive spillernes navn (både nye og gamle helter) riktig når vi diskuterer. Det er sikkert noen spillere som titter innom her, og da er det litt ålreit at supporterne vet hva de heter. Feks BRAATEN (ikke Braathen) og VEIGAR (ikke Veigard). Mange irriterer seg over speaker som ikke klarer å uttale halvparten av navnene. Da kan vi hvertfall klare å gjøre en innsats selv!
 14. Tja. På Lerkendal vet vi at disse kun deles ut til gjestende lag. Så det har nok liten innvirkning på vår neste kamp.
×
×
 • Create New...