Gå til innhold

Ace

Bruker
 • Innholdsteller

  846
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Ace vant dagen sist 26. Januar

Ace hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 892

Om Ace

 • Rang
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

349 profilvisninger
 1. Ace

  Nye spillere

  Det eneste vi vet er at det ikke er en norsk spiller. Hvertfall hvis vi skal tro Budstikka.
 2. Ace

  Akademiet

  Vil si at det gikk ganske så bra for den guttungen som fikk fast ankerrolle i et bunnlag forrige sesong.
 3. Ace

  Treningskamper 2019

  Boli.
 4. Ace

  Ola Brynhildsen

  Bosman etter sesongen tilsier vel at den går ut i desember 2019. Det er normalt at kontrakter i Norge forholder seg til ligaens avslutning. Det hadde ikke skadet om vi på hjemmesiden hadde kontraktens utløp på spillerprofilene. Edit: Det er lite som tilsier at kontrakten går ut etter Eliteserien 2019 da han i så fall ville vært fri til å forhandle til sommeren. Tipper vi vil ha en avklaring før det.
 5. Ace

  Mediedekning

  Takk for at du postet denne. Kan ikke si at mistanken om Lars Johnsens personlige vendetta mot Stabæk ble svekket av Budstikkas forklaring. Mannen virker besatt av å ta Stabæk!
 6. Ace

  Mediedekning

  Klart det er bittert for Josimar å "tape" sak etter sak som de spar opp. Da er det godt å ha et eget blad der de kan skyte vilt fra hofta i alle retninger. Artig at artikkelen skal tilbakevise at Lars Johnsen har en personlig vendetta mot Stabæk, samtidig som de lister opp en rekke av forskjellige angrep han har hatt mot klubben, som alle har det til felles at det har vist seg å være feil. Det er tydeligvis viktigere å bruke spalteplass på det tekniske spørsmålet om Lars Johnsen var sagt opp/avskjediget av Budstikka, eller om han bare sluttet å få oppdrag. For innholdet er man enige om; Budstikka ønsket ikke at Lars Johnsen skal skrive saker for dem og gjorde det som var nødvendig for å avslutte samarbeidet. Hvorfor det tro??
 7. Ace

  Troppen 2019

  Bra skrevet, Ingo. Jeg synes hele klubben virker mer offensiv og fremoverlent enn på mange år. Helt siden TA-tiden har det bare vært snakk om dårlig økonomi og hvor vanskelig alt er. En mer offensiv holdning tror jeg skaper mye mer engasjement. Samtidig er det forståelig at mange supportere trenger mer enn bare ord for å få optimismen tilbake. En offensiv holdning fra klubben, et par nye kvalitetsspillere og en god sesongstart så tror jeg det er mulig å få engasjementet opp blant publikum også. Jeg vil også nevne at det er bra trøkk på forumet selv om resultatene ikke har vært de beste. Det er bra at mange mener mye, selv om man ikke er enige i alt!
 8. Ace

  Filip Valencic

  Å neida! Sier bare Tommy Svindal Larsen.
 9. Ace

  Nye spillere

  Da var Shala formelt klar for Enga. Veldig synd vi ikke klarte å dra han i land!
 10. Ace

  Nye spillere

  Kan du ikke heller si hvem du mener var attraktive av disse i stedet for å slenge med leppa?
 11. Ace

  Nye spillere

  Da kan denne teorien utelukkes.
 12. Ace

  Nye spillere

  Hvorfor det? Alle disse var vel kortsiktige spillere som ikke slo til. Regner med at Tagbajumi er tenkt på en litt lengre kontrakt hvis han signeres?
 13. Ace

  Nye spillere

  Hvor kommer denne påstanden fra? Det er jeg helt sikker på at ikke er holdningen til klubben (gitt at vi i det hele tatt har mulighet til å betale for noen som helst).
 14. Ace

  Nye spillere

  Basert på hva IA har sagt er det vel sannsynlig at minst en av de forsvinner. Så da er det vel logisk å hente en ny spiss hvis vi skulle være i forkant?
 15. Ace

  Nye spillere

  Ganske uforståelig at de som er mest kritiske til kortsiktige løsninger også er skeptiske til Tagbajumi. Det er jo spillere på dette nivået som er tilgjengelige på lengre kontrakter.
×