Jump to content

Ace

FairFans
 • Content Count

  1,388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Ace last won the day on October 18

Ace had the most liked content!

Community Reputation

3,644

About Ace

 • Rank
  Mye større enn Allah

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,064 profile views
 1. Herd - Lørenskog endte 0-0. Så da er plassen reddet.
 2. Stabæk 2 rykke ned til 4 div vs at Oliver får en lårhøne. Ikke lett den nei!
 3. Takk! Viktig at Lumanza er klar igjen når Bo er ute. Kjedelig med Junker, men hjelper med Ola tilbake.
 4. Og været. Og Vålerengas elendige poengfangst. Tipper 3000 innenfor portene.
 5. Dagen før kamp, og fortsatt ingen kamptråd? Alltid gøy med lokaloppgjørene mot Enga. Nå møter vi et Enga-lag i katastrofal dårlig form. De har ikke vunnet en kamp siden juli og er det laget som har tatt færrest poeng i Eliteserien etter sommerferien. I flere kamper har de vært nesten komisk dårlige, mens de naturlig nok også har hatt kamper der de fortjente mer. Spillerstallen skal ha bra potensiale. Så føler sikkert mange at det er typisk at sånne 10 på rad uten seier-lag slår oss. Vi mangler definitivt Bohinen, mens hvertfall Demidov er usikker. Fint hvis noen kan rapportere fra siste trening, men så vidt jeg forstår skal både Junker og Lumanza være på gang igjen. Ola spilte for Norge u21, så regner med at han er matchfit igjen. Tipper følgende: Sandberg Hernandez - Yaw - Hanche - Jeppe Ola - Vetlesen - Lumanza - Skytte - Toutouh Junker Både Askildsen og Kassi er aktuelle for Vetlesen. Ellers blir jeg overrasket dersom noen av de andre ikke spiller (gitt at de er tilgjengelige). Demidov et alternativ for Hernandez, for så å bytte plass med Hanche.
 6. Det er ingenting som tyder på at han er avventende. Ikke tro på alt sprøytet i denne tråden om at de har forhandlet lenge og at JJ vil se an divisjon neste år. Faktum er at begge parter flere ganger har sagt at de ville starte samtalene i denne landslagspausen. Det er så klart ikke sikkert at det resulterer i en kontrakt, men foreløpig har det ikke skjedd noe bekymringsfullt.
 7. Utligner til 1-1 for Norge U21 mot Hviterussland.
 8. Bør vi satse på fallskjermhopper eller Tippetuppen i pausen? Har vi kanskje kommet så langt i 2020 at det er rom for begge deler?
 9. Kan legge til at Bjarne synes denne spilleren er så sympatisk at han like godt har gjort han til kaptein. Så da vet vi vel hva slags spiller godeste Bjarne synes er et godt forbilde. Vi ønsker å være alt Viking ikke er. Å bli kalt for usympatisk av en sånn person gir en virkelig god følelse.
 10. Det er vel egentlig et kompliment - viser at det funker. Hvis han er så opptatt av å være sympatisk kan han jo starte med den oppsamlingsplassen for fotballens søppel som hans egen spillestall er. Filming og grisespill er vel heller ikke sympatisk, Bjarne?
 11. Emil er vel den, eller i verste fall en av de, som har prestert best for oss i år. Ser ingen grunn til å være bekymret for han selv om han ikke hadde sin beste prestasjon i dag.
 12. Vi får minst en matchavgjørende dommerfeil mot oss i hver runde, så ikke helt utrolig. Jeg sier som jeg pleier: Bortdømt igjen!
 13. Dette er laget iflg stabak.no: Stabæk: Marcus Sandberg, Ronald Hernandez, Yaw Amankwah, Andreas Hanche-Olsen, Jeppe Arctander Moe - Hugo Vetlesen, Sammy Skytte, Emil Bohinen, Youssef Toutouh, Daniel Braaten og Oliver Edvardsen Benken: Simen Lillevik, Nicolas Pignatel Jenssen, Steinar Strømnes, Luc Kassi, Kosuke Kinoshita, Peder Vogt, Kristoffer Askildsen
×
×
 • Create New...