Jump to content

Ace

Bruker
 • Content Count

  1,089
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Ace last won the day on May 10

Ace had the most liked content!

Community Reputation

2,631

About Ace

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

657 profile views
 1. Synes ikke Alta var noe håpløst lag, så må si jeg er veldig overrasket over at Odd 2 i dag vant 5-0. Attpåtil med en mann utvist etter 60 min (da sto det 3-0). Bøyer meg i hatten for Odd 2!
 2. Er det noe som tyder på at Godset får noe bedre vindu enn andre lag? At han dansken kan karakteriseres som orden på trenersiden tviler jeg sterkt på gitt merittene. Vet hvertfall hvem jeg ville valgt av han og JJ.
 3. For å gjøre det bedre enn dagens kommentator trenger du ikke å si et ord gjennom hele kampen. Har troen på deg!
 4. Spennende oppstilling. Liker at Hugo starter. Det må bety at han er helt ferdig med kyssesyken.
 5. Da var vi ute av cupen!
 6. 2 er ikke aldri. Statistisk er det veldig mye mindre sannsynlighet for å score fra utenfor 16 sammenlignet med innenfor. Vi hadde i går 8 skudd. Hvis 2 var fra utenfor 16 vil jeg heller si at en for stor andel var fra langt hold.
 7. Trodde det var hvis spilleren gjør et forsøk på å ta ballen? I motsatt fall har forsvareren all grunn til å felle angriperen da han ikke har noe å tape.
 8. Dagens understatement.
 9. Sør-Korea spiller finale i U20-VM på lørdag. De fleste spillerne (ikke Kangin Lee) spiller i hjemlig serie. JJ har nok en viss oversikt over det asiatiske markedet og et ikke helt ukjent navn også i Sør-Korea. Hadde vært spennende å sett på muligheten for å hente noen av disse talentfulle gutta. Stabæk kan være et fint steg på vei til større europeiske ligaer som de fleste sikkert drømmer om. Motstander Ukraina har stort sett fordelt sine spillere på Shakthar og Dynamo Kiev, så de kan vi glemme.
 10. Ble 8-0 til slutt..
 11. Ace

  Ny trener

  Spennende! Hvem kan det være?
 12. Ace

  Ny trener

  Husk at når Jannes menn har dagen og alle står på, da kan bare seieren bli blaa.
 13. Daglig leder finner man i regnskapet. Øvrige ledere har vi ikke info om. Skattelistene sier lite om hva lønnsinntekten er. For å bruke meg selv som eksempel har jeg hatt år der lønnsinntekten har utgjort 25 % av hva som følger av skattelistene.
 14. Jeg kunne sikkert skrevet at ingen andre har spilt i tellende eliteseriekamper for Stabæk Fotball herrer a-lag, men tenkte (tydeligvis feilaktig) at det var innlysende.
×
×
 • Create New...