Jump to content

Ace

FairFans
 • Content Count

  1,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Everything posted by Ace

 1. Rimelig slagkraftig det der. Hvordan ser Kostadinov ut?
 2. Ble også nevnt at han ikke var særlig interessert i norske klubber hvis han skulle forlate Hamkam.
 3. Solheim, Øverås og Sandberg ok. Resten møkk.
 4. Første som har fått meg til å le etter kl 18.
 5. Den jobben han gjør en mot en på første målet holder ikke i 3 div engang.
 6. Er det noen som har påstått at JJ ikke fortjener skryt?
 7. Tydelig at du har litt å lære. Kan gi deg en rask innføring. Godt resultat = god kampledelse. Dårlig resultat = dårlig kampledelse. Innen kampledelse er pausepraten et viktig element. Skulle vi tape en 2 omg skyldes det alltid dårlig pauseprat. Håper dette var til hjelp.
 8. Du indikerer at han takket nei til et tilbud fra oss. Det er så vidt jeg vet ikke riktig.
 9. Viktig at Yaw er på plass og forhåpentligvis klar til å erstatte Hanche på søndag.
 10. Etter å ha sett de 5 min etter byttene har du dine ord i behold.
 11. Ser sånn ut. Ikke rart når ingen like situasjoner behandles likt. Kan fort bli et rødt kort en av veiene her. Zinckernagel har jo allerede bedt om det uten å få aksept.
 12. Ikke gult til Fet mot Lumanza der nei. Den var jo vrien å se...
 13. Frisparket er helt på trynet. En ubegripelig feil av dommer. Straffe til oss synes jeg hadde vært billig. I beste fall tvilsom. Visste ikke at det var samme dommer som mot S08 i 2018. Den straffen Hugo ikke fikk der tror jeg må være en av de verste avgjørelsene jeg har sett på toppnivå.
 14. Føler vi taper dette på midten. Lumanza er langt langt langt under det nivået vi må kunne forvente. Bo og delvis Hugo også under pari.
 15. Zinckernagel fikk for tilsvarende. Hvis det der gir 10 gule i hver kamp så får det bare bli 10 gule. Idiotisk å gjøre når dommeren har vist at han tar sånne. Bra av dommer.
 16. Han dommeren her må ha noe personlig mot Bohinen.
 17. Hvis man er misfornøyd med prestasjonen etter 0-2 har man høye forventninger.
 18. To keepertabber av Sandberg. Første scoringen er primært flaks. Headinger foran første stolpe skal ikke gå inn. 2-0 selvfølgelig en stor dommertabbe. Ikke i nærheten av frispark.
 19. For å spre litt optimisme: De siste 5 kampene mot Glimt har endt med 2 seire og 3 uavgjorte. Ingen tap. Forrige tap mot Glimt kom på Aspmyra 3. april 2016. På Nadderud har vi spilt 18 kamper mot Glimt med kruttsterke 13-4-1. Altså kun ett tap (som kom tilbake i nedrykkssesongen 2004).
 20. Slik skal Stabæk stoppe Glimt – Jeg håper virkelig at Kasper (Junker red.anm..) spiller. Jeg vet hva jeg skal gjøre for å stoppe han. Han har en god venstrefot og kvikke bevegelser, men jeg skal være et steg foran han, forteller Hanche-Olsen. Man kan ikke annet enn å digge den offensive innstillingen til Hanche. Slik snakker en kaptein!
 21. Wow! Det er knallgode nyheter! Gi gutten tillit fremover nå. Jevnlige innhopp vil gjøre at han tar steget opp og blir Hanches arvtaker.
×
×
 • Create New...